Izvēlne


EU35~EU48 roku darbs daudzslāņu kokvilnas vasaras lohana/arhat shaolin mūks kurpes zen mūķene gulēja kung fu sandales pelēks/brūns/dzeltens

€48.35 €53.72

Bezmaksas piegāde
Nominālā0No 5
Info
  • sku: r113417
Tagi

Materiāls:kokvilna

Zoles: multi-layer kokvilnas zoles

Eiropā izmērs: 35~48

ASV IZMĒRS: 5~13.5

Elpojošs, kara izturīgas, Ļoti ērti telpās

Piezīme: Ja jūsu kājas ir plašs vai tauku, tad, lūdzu, lūdzu, izvēlēties vienu izmēru lielāku, paldies!

Par MUMS lielums 11,11.5, kas mums jādara, pielāgot, tad mums ir, par 3working dienas, lai padarītu to, thanks daudz par jūsu izpratni!

Augsta kvalitāte un zemas cenas

Vairumtirdzniecības un mazumtirdzniecības

Lūdzu, lūdzu, atstāt mums ziņu, par savu ASV kurpes izmērs/ Eiropā kurpes izmērs, kad jūs pērkat,(lūdzu, lūdzu, pastāstiet mums, tas ir vīrietis vai sieviete)

Piezīme: Ja jūsu pēda ir resnāki, vai platāku, tad, lūdzu, lūdzu, izvēlēties vienu izmēru lielāku, paldies par jūsu sapratni!

Attēla krāsas var būt nedaudz tumšāku vai gaišāku, zoles var būt nedaudz atšķirību dēļ dažādās ražošanas partijām, kas ir neizbēgama, paldies par jūsu sapratni!

Piegāde:

1.Lielākajā daļā valstu kuģniecības laiks ir aptuveni 14~35 dienām,varbūt tas prasīs ilgāku laiku, sakarā ar sliktiem laika apstākļiem utt.

2.Pircējs ir atbildīgs par jebkuriem muitas nodoklis,nodoklis jāmaksā utt.

Kompensāciju&Atgriešanās:

Mēs pārbaudiet vienumus uzmanīgi, pirms nosūtīšanas, tik parasti tas nebūs kvalitātes problēma.

Ja jūs neesat apmierināti ar savu pirkumu, jūs varat apmainīties ar saņemtie objekti.Jums ir jāsazinās ar mums 3 dienu laikā no jūsu pasūtījuma saņemšanas mēs neesam atbildīgi par jebkuru problēmu, pēc tam, kad esat parakstījis package pār 3days,un mēs nepieņemam atpakaļ vai kompensāciju.Un jums vajadzētu segt visus papildu pārvadāšanas maksu un priekšmetus, kas atgriezās jāsaglabā sākotnējo stāvokli.

Nedaudz krāsas un lieluma atšķirība no bildes nav vaina, jo monitora utt iemesla dēļ mēs nepieņemam atpakaļ naudu, ceru, ka jūs varat saprast.

Ja pakete būs atpakaļ sakarā ar pircēja iemesla dēļ, piemēram, pircējs nav mājās, pircējs nav jāmaksā muitas nodoklis , pircējs nesaņem iepakojums, laiks, utt, tad mums nebūs kompensācija.Ja jums joprojām ir nepieciešams, iepakojuma, tad mēs varam nosūtīt to, bet jums vajadzētu maksāt kuģniecības maksas, thanks daudz par jūsu izpratni!

Atsauksmes:

1.Ja esat apmierināts ar mūsu produktu un pakalpojumu, lūdzu, lūdzu, atstājiet mums "Pozitīvas Atsauksmes" par mums, kad tu saņem savus objektus, un mēs darīsim tāpat.

2.Lūdzu, sazinieties ar mums pirms aizbraukšanas nekādas negatīvas vai neitrālas atsauksmes.Mēs centīsimies mūsu labāko, lai apmierinātu tevi.

Liels paldies par jūsu laiku un pirkšanas !

Tehniskie Dati

Zīmola Nosaukums Flagket
Dzimums Unisex
Piemērojamo Vieta Iekštelpu
Izlaides Datums Fall2017
Tehnoloģija Flywire
Sporta Apavu Tips kung fu tai chi
Sporta Veids kung fu tai chi
Līmenis Prakse Iesācējs
Fit Der taisnība izmēra, veikt jūsu parastā izmēra

0 Atsauksmes Par šo produktu

Pievienot atsauksmi

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

1 2 3 4 5

Līdzīgi produkti

    • Bezmaksas piegāde Bezmaksas piegāde uz pasūtījuma vairāk €99
    • Klientu Atbalsts 24 Stundas tiešsaistes atbalsts pieejams
    • Naudas Atgriešana 100% Naudu atpakaļ garantiju
    • Atgriešanās politiku 30 Dienu atgriešanas Pakalpojums