Izvēlne


Moderna, lai bufete ministru Kabineta Balts, Neto durvīm, kabinets,metāla sieta durvīm, kabinets,Dzīvojamā Istaba, Kabinets/Ēdamistaba, lai bufete

€198.44 €254.40

Bezmaksas piegāde
Nominālā0No 5
Info
  • sku: r114890
Tagi
kumode kabinets

Izmēri un Materiāls:

41.34 "W x 1 5.75 "D x 15.75 "H. Tas kabineta iekļaujas gandrīz jebkurā telpā bez aizņem daudz vietas.Mēs izmantojam pulvera pārklājums, lai aizlīmēt tērauda un metāla nerūsē laika gaitā, kas nodrošina šo ministru kabineta ilgstošu kalpošanas laiku.

DAUDZFUNKCIONĀLS PLAUKTS:

Ar 2 atvilktnēm , šo failu ministru kabineta ļauj kārtīgi kārtotu failus .Divi apakšā atvilktnes piedāvā plašas zemapmetuma uzglabāšanai .Un atšķirības acs durvis padara to viegli, lai jūs varētu redzēt cauri un saņemt failu, kuru vēlaties.

BRĪVI STĀVOŠO GRĀMATU SKAPIS:

Šī stilīgs grāmatu plaukts funkcijas, taisni atpakaļ par pievienotās stabilitāti, kad novietots pret sienu un dilstošā ieliekts dizains, kas palielina uzglabāšanas, vienlaikus ietaupot vietu.

Stilīgs un funkcionāls:

Uzglabāšanas kabinets var izmantot kā bufete, entryway galda, alkohols, ministru kabineta vai kafijas bārs grozs dzīvojamā istaba, ēdamistaba un virtuve, Parādītu jūsu mīļākie pudeles minimālisma iedvesmots stils ar šo korpusu bārs kabinets.Piedāvā relaksējošu bārs vietas, lai baudīt savu laiku pēc garas dienas darba.

Augsta Svara Jauda:

Ar plašu uzglabāšanas telpu un spēcīgu svara jaudu, jūs varat parādīt visu, kas jums ir nepieciešams pa rokai.Rādīšana, kalpo trauki, rāmis fotogrāfijas, dekoratīvus akcentus, lai jūsu mīļākie pudeles, tas kabinets ir ideāla izvēle jūsu istabā.

Tehniskie Dati

Stils Minimālisma Moderno
Īpaša Izmantošana Lai bufete
Materiāls Metāla
Izmērs 41.34"W x 15.75"D x 15.75"H
Vispārēju Lietošanu Mājas Mēbeles
Veids Ēdamistabas Mēbeles
Izcelsme Kontinentālās Ķīnas

0 Atsauksmes Par šo produktu

Pievienot atsauksmi

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

1 2 3 4 5

Līdzīgi produkti

    • Bezmaksas piegāde Bezmaksas piegāde uz pasūtījuma vairāk €99
    • Klientu Atbalsts 24 Stundas tiešsaistes atbalsts pieejams
    • Naudas Atgriešana 100% Naudu atpakaļ garantiju
    • Atgriešanās politiku 30 Dienu atgriešanas Pakalpojums