Izvēlne


Taktiskā Vilnas Krekls Vīriešiem Armijas Militārā Jaka, Rudens Ziemas Siltā Polar Mētelis Āra Pārgājienu Mācību Siltuma Džemperi, Topi

€20.34 €203.37

Bezmaksas piegāde
Nominālā0No 5
Info
  • sku: r13002
Tagi

Taktiskā Vilnas Krekls Vīriešiem Armijas Militārā Jaka, Rudens Ziemas Siltā Polar Mētelis Āra Pārgājienu Mācību Siltuma Džemperi, Topi

Lūdzu, izlasiet uzmanīgi , tas ir svarīgi , lai jūs, paldies .

1: Visi izmēri ir sniegt savu atsauci, 1 ~ 3 cm kļūdas būtu pieņemt, 1 cm ir vienāda ar 0.39 collas.

2: Šis Lielums ir Aisan lielumu,Tas ir mazāks 2-3 Izmēra Nekā Eiro/Asv lielums ,tāpēc salīdzināt plecu un krūšu izmēru, ir ļoti svarīgi.

3: Ja jūs neesat pārliecināts par savu izmēru, Jūs varat mums pastāstīt, vai ziņu augstums __cm un svars __kg.mēs dos ieteikumu.

4: Kā dažādiem datoriem, displeja krāsas atšķirīgi, krāsu faktisko preci var nedaudz atšķirties no iepriekš attēlus.

Āzijas Izmērs (CM)

Plecu

Krūtīs

Garums

Piedurknes

M

42

102

72

63

L

44

106

74

65

XL

46

110

76

66

XXL

48

114

78

68

Piegāde -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 1.Mēs Kuģis produktiem visā pasaulē 5 darba dienu laikā (pēc saņemšanas noskaidroti maksājumu. ņemot vērā to, pieņemšanas laiks, kā vienu mērījumu. 2.Lielākā daļa valstu ir BEZMAKSAS PIEGĀDE pa Pastu Ķīnas Gaisa Pastu, Kad mēs kuģis priekšmetus mēs sniegs jums izsekošanas numuru. 3.Kopumā klientiem no Eiropas, Ziemeļamerikas un Āzijas varat saņemt produktu 40 dienu laikā.Klientiem, kas no dienvidamerikas, piemēram, Argentīnas un Brazīlijas, var saņemt produktus, 60 dienu laikā.Krievijas klienti varētu saņemt preču 60 dienu laikā, ja daži noticis negadījums, Tas, iespējams, aizņem vairāk nekā 60 dienu laikā, Lūdzu pacietīgi gaidīt.Paldies. 4.Ja dārgie draugi vēlaties, lai saņemtu produktu, ātrāk, mēs piedāvājam Express par FEDEX, EMS, DHL un UPS.Lūdzu, sazinieties ar mums, lai iegūtu vislabāko cenu par Express.Paldies.Atsauksmes -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 1. Ja jums ir apmierināti ar mūsu produktiem un pakalpojumiem, lūdzu atstājiet jūsu pozitīvās atsauksmes un 5 zvaigznes .Un pls pastāstiet mums, mēs jums DISKONTA savu nākamo pasūtījumu. 2. Ja jūs neesat apmierināts ar mūsu porducts, pls sazinieties ar mums, pirms jūs atstāt negatīvas atsauksmes.Mēs garantējam, mēs darīsim visu iespējamo, lai atrisinātu problēmu.Paldies.Atgriešana un Apmaiņa instrukcija -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 1. 7 dienu laikā kopš pieteikuma saņemšanas. 2. Neizmantoto, nebojāts, jo origianl iepakošanas 3. Atgriešanās kuģniecības maksa ir maksā pircējs.Ja jums ir jautājumi par atgriešanās politiku, lūdzu, nekautrējieties sazināties ar mums!

Tehniskie Dati

1 sudadera hombre
2 Taktiskā Vilnas Krekls Vīriešiem
Kapuci No
Veids Regulāri
Vienuma Tips Sporta krekli
Piemērojamo Sezonu Rudenī Un Ziemā
Modelis Tips Kamuflāža
Apģērba Garums Regulāri
Atvāžamā Daļa Nav
Apkakle Stāvēt
4 Rudenī, Ziemā Silts Polar Mētelis
Zīmola Nosaukums XIKUO
Piedurknes Garums(cm) Pilna
Biezums Vilnas
Slēgšanas Tips rāvējslēdzēju
Izcelsme Kontinentālās Ķīnas
5 Siltuma Džemperi, Topi
Piedurknes Stils Regulāri
Piemērojamo Skatuves Ceļojums
Materiāls Poliestera
Dzimums Vīrieši
7 Armijas Militārā jaka
Stils Militārās
Izcelsmes vieta Itālija
6 siltuma mētelis
3 Ziemas Militāro Žaketes Vīriešiem
CN Iekšējās Mongoria
Modeļa Numurs Ziemas Soft Shell Sporta Krekli Vīriešu

0 Atsauksmes Par šo produktu

Pievienot atsauksmi

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

1 2 3 4 5

Līdzīgi produkti

    • Bezmaksas piegāde Bezmaksas piegāde uz pasūtījuma vairāk €99
    • Klientu Atbalsts 24 Stundas tiešsaistes atbalsts pieejams
    • Naudas Atgriešana 100% Naudu atpakaļ garantiju
    • Atgriešanās politiku 30 Dienu atgriešanas Pakalpojums