Izvēlne


17S 20S 60V 72V 20A BMS PCM PCB Litija Mangāna Acid/litija Kobalta Acid/litija Jonu/litija Polimēru/trīskāršo Akumulatora

€120.05

Bezmaksas piegāde
Nominālā0No 5
Info
  • sku: r13315
Tagi
pcm pcb

17S 20S 60V 72V 20A BMS PCM PCB Litija Mangāna Acid/litija Kobalta Acid/litija Jonu/litija Polimēru/trīskāršo Akumulatora

Piezīme: Mums ir litija, lifepo4 baterijas, akceptē pielāgotus akumulatoru, mēs nevar atjaunināt visus vienumus šeit.Ja jūs vēlaties kādu citu, lūdzu, ņem to visu vieglāk sazināties ar mani un pateikt man savu prasību (jauda / spriegums / lielums / izlādes strāva ) , paldies.

>>Piegāde: Jo akumulators ir bīstams produkts nav viegli kuģniecības, Mēs apstiprināt kuģniecības veids, lai jūs pēc tam, kad pieņems jūsu pasūtījumu, lūdzu, paziņojumu, ziņojumu no asv.Mēs organizē, lai ASAP kad jūsu maksājums ir aizpildīts.Par piegādes laiku, max piegādāta laikā, lai Krievija un Brazīlija ir 90days.

>>Biežāk UZDOTIE jautājumi: 1.Vai ir kāds izsekošanas numuru par manu preci?Jā, mēs kuģis katru pasūtījumu ar to Izsekošanas Numuru, un jūs varat skatīt sūtījuma staus uz attiecīgā interneta vietnē. 2. Ir produkts, tāpat kā fotogrāfijas?Jā, visas bildes ir īstas.Mēs ņēmām šos fotoattēlus ar sevi. 3. Es esmu jauna pārdevēja,es gribētu iegādāties daudzu savu posteni, kas ir vairumtirdzniecības cenas?Hi,paldies par jūsu izmeklēšana, ja jūs vēlētos iegādāties lielu daudzumu,lūdzu, nosūtiet e-pastu mums, mēs dos jums labāko cenu,paldies! >>Atgriezeniskā saite: Ja jebkuru jautājumu, lūdzu, nosūtīt ziņu par mums.Lūdzu, neatveriet strīdu, pirms jums to nav, sazinieties ar mums.Lūdzu, sniedziet mums 5-zvaigžņu pozitīvi, ja jums ir apmierināti ar saņemto paku.Paldies!Ir jauki pavadīt laiku!!!

Tehniskie Dati

Zīmola Nosaukums BATTERXPERT
Piederumu Tips Akumulatoru Piederumi
Modeļa Numurs C649

0 Atsauksmes Par šo produktu

Pievienot atsauksmi

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

1 2 3 4 5

Līdzīgi produkti

    • Bezmaksas piegāde Bezmaksas piegāde uz pasūtījuma vairāk €99
    • Klientu Atbalsts 24 Stundas tiešsaistes atbalsts pieejams
    • Naudas Atgriešana 100% Naudu atpakaļ garantiju
    • Atgriešanās politiku 30 Dienu atgriešanas Pakalpojums