Izvēlne


Forma DIY Layering Trafareti, lai albums/foto albums Gleznu Albums Krāsošana ar Spiešanu Albumu Dekoratīvās Veidne

€6.77 €10.59

Bezmaksas piegāde
Nominālā0No 5
Info
  • sku: r13770
Tagi

Izmērs: 14.1x13cm

materiāls:PET

IEPAKOJUMS:1GB/DAUDZ

Lietošana:Diy albums krāsošana,krāsošana ar trafaretu,mājas dekoru diy utt

sūtījumu:

1)Lielākā daļa zemes gabaliem tiks nosūtīts caur Rigaoweek.lv Standarta Kuģniecības un Ķīnas ziņu.Express shipping ir lētāka par lieliem pasūtījumiem, ievadiet pasūtījuma numuru un Rigaoweek.lv izvēlēsies lētāko nosūtīšanas metodi.

2)Mēs nevaram pārliecināties, kuģniecības laiks,jo ir daudzi faktori, kas ārpus mūsu kontroles transporta, ceru, ka jūs varētu, lūdzu, saprast.Parasti tas prasīs apmēram 15-60 dienas ar Gaisa pastu, 5-20 dienu laikā, ekspress piegāde.

3)Visas preces ir nosūtīts 5 dienu laikā, pēc maksājuma saņemšanas process ir pabeigts, un gandrīz priekšmetus canbe izsūtīt ar 48 stundas.

Garantija:

1)Mēs pārliecinieties, vai produkti ir pilnībā aizsargāti, piegādes, kad iepakojums,un mēs darīsim visu iespējamo, lai novērstu bojājumus, transportēšana.

Atsauksmes:

1)Jūsu gandarījumu un pozitīvas atsauksmes, būs mūsu vislabāko atdevi, lai apkalpo tevi.Ja jūs jūtaties apmierināts ar mūsu produktu un pakalpojumu, lūdzu, atstājiet mums savu pozitīvo atgriezenisko saiti.Jūsu atsauksmes būs ļoti appreciated un palīdzēs mums, lai kalpotu jums labāk.

2)Ja jūs neesat apmierināts ar mūsu produktu un pakalpojumu, lūdzu, sazinieties ar mums, pirms jūs iesniedzat negatīvas atgriezeniskās saites.Kad ir problēma ziņots, visi mūsu darbinieki centīsies vislabāk, lai palīdzētu jums no problēmu rašanās.Paldies par jūsu sapratni.

3) Lūdzu, neatveriet domstarpības, vai atstāt negatīvas atsauksmes nekonsultējoties ar mums , mēs atbildēsim uz visiem mūsu klientiem un atrisināt šo problēmu, jums ir izpildīti.

Tehniskie Dati

Izcelsme Kontinentālās Ķīnas
Modeļa Numurs LY202107

0 Atsauksmes Par šo produktu

Pievienot atsauksmi

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

1 2 3 4 5

Līdzīgi produkti

    • Bezmaksas piegāde Bezmaksas piegāde uz pasūtījuma vairāk €99
    • Klientu Atbalsts 24 Stundas tiešsaistes atbalsts pieejams
    • Naudas Atgriešana 100% Naudu atpakaļ garantiju
    • Atgriešanās politiku 30 Dienu atgriešanas Pakalpojums