Izvēlne


Pie sienas piestiprinātās Matu Žāvētāja Turētājs pašlīmējošas Perforators Bezmaksas Matu Fēns Uzglabāšanas Plaukts Sadzīves Ūdensizturīgs, paredzēts Vannas istabu, Ģērbtuvi,

€1.08 €2.33

Bezmaksas piegāde
Nominālā0No 5
Info
  • sku: r14212
Tagi
matu fēns turētāju pie sienas piestiprinātās, matu fēns vannas istaba uzglabāšana, sienas stiprinajums matu fēns uzglabāšana, matu fēns plaukta turētājs

U. S. pircēju uzmanību:

Jomas, kurās MUMS noliktava nenodrošina preces: Havaju salām, Alaska, puertoriko, Guamu un citi ASV aizjūras teritorijām.Un militāro adresi.

Spānijas pircēju uzmanību:

ja jūsu adrese ietver šādus pasta kods lūdzu, nelietojiet izvēlēties spānijas noliktavā.

Tā zip kods sākas ar 35/38

Aizjūras noliktavām nevar tikt sniegts.

Pie sienas piestiprinātās Matu Fēns Uzglabāšanas Plaukts pašlīmējošas Perforators Bezmaksas Organizācijas Plaukti pretkorozijas Ūdensizturīgs, paredzēts Vannas istabu, Ģērbtuvi,

Motīvs:

1.Universāls Matu Žāvētāja Turētājs: pilnībā Saderīga ar visvairāk veidu un izmēru fēni.Jaunu jaunināšanas minimālisma dizains un ir izgatavotas no ekoloģiski draudzīgu PET + ABS materiāla.

2.Viegli Uzstādīt: Vienkārši tīras un sausas virsmas, stick līmi turētājs pie virsmas, uzstādīt fēna turētāju pamatnes un gaidīt, 12-24 stundas pirms izmantošanas.

3.Izmērs: Aptuveni 14x9cm/5.51x3.54inch.Ideāls turot matu žāvētājs padarīs istabu, guļamistaba, vannas istaba, labierīcības, barbershop, utt.

4.Uzstādīšanas Ieteikumi: Līmi, matu fēns turētāju plaši izmanto uz dažādām virsmām, piemēram, flīzēm, stikla, metāla, Koka Dēļu, nerūsējošā nozagt.Ne unsmooth ķieģeļu sienas, tapetes, sienas un citas unsmooth sienas virsmas.

5.Apmierinātība Garantiju: Mēs cenšamies nodrošināt katru klientu ar visaugstāko klientu apkalpošanu, lai nodrošinātu jums patīkamu iepirkšanās pieredzi.Ja jums ir kādas problēmas, ir jautājumi vai ir nepieciešama palīdzība, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums tieši..

Specifikācija:

Izcelsmes Valsts: Ķīna

Produkta izmērs: Aptuveni 14x9cm/5.51x3.54inch

Produkta iepakojums: Boxed

Produkta materiāls: PET + ABS

Piezīme:

Sakarā ar dažādu monitoru un gaismas efektu, faktisko krāsu preci var nedaudz atšķirties no krāsas parādīja, uz bildes.Paldies!

Lūdzu, ļauj 1-2cm mērīšanas novirze, jo manuāla mērīšana.

Iepakojumā:

1 x Fēna Turētājs

Tehniskie Dati

Instalācijas Veids Pie Sienas Piestiprinātās Tips
Modeļa Numurs Matu Žāvētāja Turētājs
Nē. Līmeņu Viena
Izcelsme Kontinentālās Ķīnas

0 Atsauksmes Par šo produktu

Pievienot atsauksmi

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

1 2 3 4 5

Līdzīgi produkti

    • Bezmaksas piegāde Bezmaksas piegāde uz pasūtījuma vairāk €99
    • Klientu Atbalsts 24 Stundas tiešsaistes atbalsts pieejams
    • Naudas Atgriešana 100% Naudu atpakaļ garantiju
    • Atgriešanās politiku 30 Dienu atgriešanas Pakalpojums