Izvēlne


1gb Neredzams ministru Kabineta Nozvejas Magnētisko Push, lai Atvērtu Skapi Atvilktnes Durvju Touch Stop Aizbīdni Aizver Touch Atbrīvot Rezerves Velk

€3.59 €9.72

Bezmaksas piegāde
Nominālā0No 5
Info
  • sku: r161706
Tagi

🙌*Push, lai Atvērtu* Magnētiskā Push Slēgmehānismi iebūvēts super elastīgs pavasarī.Spēcīga bagāžnieka spēkā var padarīt kabineta durvīm pop up ātrāk.Nospiediet vienreiz, atveriet to, nospiediet atkal to aizvērtu.Tā arī var pielāgot, lai padarītu durvju netraucētu.Nav nepieciešams instalēt rokturu vai kloķu.Viegli uzstādīt un demontēt ar Slide-Bāzes.Izveidots jauns laikmets kvalitatīvu dzīves.

👍*Long-taktu & Regulēšana* ir spēcīgs magnēts kodols, kas ļauj nodrošināt drošu tuvu punktu un saglabāt durvīm vai atvilktne cieši aizvērtas.Pateicoties garajam gājiena augstu pavasarī, durvis var viegli atvērt.Tikai pietiekami plaša, lai āķis durvis ar roku vai kāju.Regulējams dizains padara durvis vīlēm stingrāka.Pielāgot piemērota garuma ir from1/16. līdz 5/16.

🥇*Materiālu un Kvalitāti* metāla korpuss ir izgatavots no pulēta sabiezējumu Alumīnija sakausējuma materiāla.Tā ir priekšrocības augsta izturība, viegli un izturīgi.Un arī pretkorozijas, pretrūsēšanas.Kopumā, tas ir augstu veiktspēju un zemu cenu.Estētiskā un praktiskā.Spēcīgu pavasara un lielisks materiāls, nodrošina vairāk nekā 25000 reizes pēc profesionālās testēšana.

🔧*Uzstādīšanas un Pieteikumu* 1. Solis: Novietojiet bāzes stāvoklī, 90 grādi, kas ir perpendikulāras malas ministru kabineta panelis. 3/16 collas no malas, atzīmējiet skrūvju stāvokli un instalējiet 3 skrūves.2. solis: Slaidu produktu core stingri savā bāzes.3. solis: pēc Tam izmantot līmi vai skrūvēm, lai varētu precīzi novietot iekšpusē kabineta durvīm.Solis 4: Instalēšana ir pabeigta, pielāgot attiecīgā attālumā.Produkti tiek plaši izmantoti skapji, skapji, grāmatu skapji, vīna skapji un atvilktnes.

Tehniskie Dati

DIY Piederumi Kokapstrāde
Veids Durvju Nozvejas & Durvīm Tuvāk
Izcelsme Kontinentālās Ķīnas

0 Atsauksmes Par šo produktu

Pievienot atsauksmi

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

1 2 3 4 5

Līdzīgi produkti

    • Bezmaksas piegāde Bezmaksas piegāde uz pasūtījuma vairāk €99
    • Klientu Atbalsts 24 Stundas tiešsaistes atbalsts pieejams
    • Naudas Atgriešana 100% Naudu atpakaļ garantiju
    • Atgriešanās politiku 30 Dienu atgriešanas Pakalpojums