Izvēlne


Pop Up Id RFID Kartes Vīriešu Maku Mini Paketes, Alumīnija, Metāla, Aizsardzības Rīku Glabāšanas Soma Smart Ātri Atbrīvot Sieviešu Maks

€10.17 €18.48

Bezmaksas piegāde
Nominālā0No 5
Info
  • sku: r17787
Tagi

Gluda pop-out atvēršana, paķert kādu no jūsu kartes ar flip pirkstu!

Thepocket izmēra minimālisma alumīnija walletis viegls pietiekami, ka jums nav pat sajust to savā kabatā.Galvenās Iezīmes

[Pop-out] Nodrošina ērtu pop-out atvēršanu, lai jums nav tērēt laiku uz rāvējslēdzēji.Šo dizainu var aizsargāt jūsu monētas un nelielus priekšmetus no nokrišanas nejauši.Piekļūt jūsu essentials sekundes, un izskatās dang labi to dara.

[ Zagļi Nāks klajā Tukšām rokām ] Mēs izmantot RFID bloķēšanas tehnoloģiju mūsu kartes.Šis kompaktais maks vīriešiem efektīvi bloķē radiofrekvenču identifikācijas signālus un neatļautu skenē, lai jūsu vērtslietas organizēti un droši !

[ Grāvī Lielgabarīta Seifs Prom ] Jaunināt, izmantojot mūsu universāls slim maki vīriešiem.Izstrādāts, lai ir viegls un kompakts, viegli iekļaujas jūsu kabatā, somā, mugursomā, un vēl daudz vairāk.

[Multi-nodalījums] kartes turētājs providesmulti kartes slotsto turiet jūsu kredītkartes, debetkartes, BANKOMĀTU kartes, tranzīta kartes, utt.Ar papildu naudu slots, jūs varat atsevišķi monētas no naudas, lai ātri atrastu monētas vai naudas vēlaties.

Piezīme

Sakarā ar dažādiem displeja un gaismas efektiem, ar faktisko krāsu preci var nedaudz atšķirties no krāsu parādīts attēlā.

Sakarā ar manuālo mērījumu, lūdzu, ļaujiet nedaudz mērījumu novirzes.

Pieņemt visvairāk taisnība novērtējums, pozitīvo, lai atrisinātu problēmu, kas nepieciešams, lai atrisinātu problēmu, lūdzu, sazināties ar klientu apkalpošanas pirmkārt, pēc risināšanai un pēc tam atstāt savu patieso novērtējumu

Tehniskie Dati

Izcelsme Kontinentālās Ķīnas
Produkta Izmēri 100X63X10MM
Krāsa Sarkana, Zila, Melns, Sudraba, Pelēka
CN Ķīna
Materiāls Alumīnija
Zīmola Nosaukums DIENA JAUTRI

0 Atsauksmes Par šo produktu

Pievienot atsauksmi

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

1 2 3 4 5

Līdzīgi produkti

    • Bezmaksas piegāde Bezmaksas piegāde uz pasūtījuma vairāk €99
    • Klientu Atbalsts 24 Stundas tiešsaistes atbalsts pieejams
    • Naudas Atgriešana 100% Naudu atpakaļ garantiju
    • Atgriešanās politiku 30 Dienu atgriešanas Pakalpojums