Izvēlne


6 Pack Versiju Bērnu Drošības Siksnu Bloķētājs, Dual Lock Opcija Ministru Kabineta Bloķēšana Bērnu, Pašlīmējošās Bērnu Pierādījumu Ministru Kabineta Fiksatoru

€15.53

Bezmaksas piegāde
Nominālā0No 5
Info
  • sku: r178993
Tagi

Laipni lūgti mūsu veikalā.

Mūsu produkti ir pieņemamas cenas un laba kvalitāte.Mēs atbalstām dropshipping un vairumtirdzniecība .Ja jūs vēlaties strādāt ar mums uz ilgu laiku, lūdzu, sazinieties ar mums un mēs sniegsim jums ļoti labvēlīgu cenu.Ar Laba Vēlējumiem!

DROŠĪBA PIRMAJĀ -- Noraizējies par savu ziņkārīgs mazulis glabāt pēta mājas pieskaroties ar potenciāli kaitīgu objektu?Laiks, lai jūsu mājās vairāk drošu vidi viņiem.Ar Uzlabotu Bērnu Pierādījumu ministru Kabineta Bloķēšana Bērnu, efektīvi aizsargāt jūsu bērnu no piekļūtu dažas nevēlamas sadzīves priekšmetus no atvilktnes.

Viegli Uzstādīt & Noņemt: bērnu korektūras ministru kabineta slēdzenes ir paredzēti, ar spēcīgu līmi.Nē urbšanas vai instrumentus, kas vajadzīgi.Neuztraucieties par jūsu mēbeļu varētu būt bojāts.Pielāgojot garums siksnu bloķētājs, noņemiet uzlīmes, un pēc tam pievienojiet bērnu drošības atslēga uz tīras virsmas.Ja jums nav nepieciešams tos, jūs varat noņemt tos perfekti.

Augstas Kvalitātes: Šo bērnu pierādījumu slēgmehānismi atslēga kabinets ir izgatavotas no droša bērnam draudzīgi materiāli, ir modernizētas, lai izturētu velk un velkoņi, kas no bērniem, kas ir drošs, spēcīgs un izturīgs, lai izmantotu, ideāls, lai aizsargātu jūsu maz ones.

UZLABOTA VERSIJA -- Double Lock Konstrukcija Bērnu Korektūras ministru Kabineta Fiksatoru, pabīdiet slēdzi uz double lock, ja jums ir smart toddler.Kā papildu funkcija, dual lock ļauj pieaugušo atvērt un aizvērt ar vienu roku, arī grūti uzdevums par bērnu, lai saņemtu to gan.Sniegt vairāk drošu pierādījumu un ērtu bloķēšanas kabinets, atvilktnes, ledusskapis, tualete, trush var un stoven.

Lai atvērtu, bet grūti zīdaiņiem un maziem bērniem.Šie bērnu korektūras slēdzenes novērstu bērnam atvērt ledusskapi, skapji, atvilktnes, cepeškrāsns un tualetes, paturēt bērnu, no saspiešanās.Arī bērni nevarētu izjaukt lietas skapji, piedāvājam jums tīru virtuves un mājas.

krāsa:Balta

Materiāls:plastmasa

izmērs:23.5 cm

Iepakojuma Saturs:

6 x Kabineta Bloķēšana

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Tehniskie Dati

Izcelsme Kontinentālās Ķīnas

0 Atsauksmes Par šo produktu

Pievienot atsauksmi

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

1 2 3 4 5

Līdzīgi produkti

    • Bezmaksas piegāde Bezmaksas piegāde uz pasūtījuma vairāk €99
    • Klientu Atbalsts 24 Stundas tiešsaistes atbalsts pieejams
    • Naudas Atgriešana 100% Naudu atpakaļ garantiju
    • Atgriešanās politiku 30 Dienu atgriešanas Pakalpojums