Izvēlne


12V Auto Mazgāšanas Sūknis, Augsta Spiediena Elektriskie Auto Mazgātājs Mazgā Sūkņa Komplekts Portatīvo Auto Mazgāšana, Tīrīšanas Mašīna Komplekts Mazgāšanas Smidzinātājs

€18.20 €29.35

Bezmaksas piegāde
Nominālā0No 5
Info
  • sku: r18130
Tagi

Funkcija:

Super Funkcija: Tas ir plašs pielietojuma spektrs, piemēram, automašīnu tīrīšana, mājsaimniecības tīrīšanas, gaisa kondicionēšanas iekārta, tīrīšanas, dārza smidzināšana, utt.

Lielisku Sniegumu: Izmantojot augstas kvalitātes miniatūras pašiesūcošos sūkni un augstas efektivitātes LĪDZSTRĀVAS motors, sūknis ir īpašības, zemu enerģijas patēriņu un enerģijas taupīšanu.

healthyty: auto augstspiediena tīrītājs izmanto DV 12V healthyty sprieguma un ir auto adapteri, kas neradīs kaitējumu cilvēkiem un dzīvniekiem, un tas ir healthyr izmantot.Jauda ir 80 vati.Ūdens spiediens ir 130 PSI.

Augstas kvalitātes Materiāli, kas Izgatavoti no augstas kvalitātes materiāliem, augstu ūdens spiedienu 130psi, skābju un sārmu pierādījums, korozijas pierādījums, pierādījums, ilgs kalpošanas laiks, ar zemu trokšņa līmeni.

Viegli Lietot: ūdens šļūteni var viegli pieslēgt, lai ūdens lielgabals un sūknis, ergonomiska ūdens pistoli dizains ir ērti un viegli satverama, mini un portatīvo veļas mašīnas, jūs varat ņemt to ar jums, un izņemt, kad nepieciešams.

Specifikācija:

Izmērs:Cauruļu garums ir parādīts attēlā Spriegums:DC 12V Ampēri:5.A Nominālā Jauda:65W (Max) Plūsma(maks.): 4L/min Spiediens(aizsargāt):0.6 Mpa Caurules Garums:7M

Paketē Iekļauts:

1X augstspiediena ūdens sūknis 1X Automašīnas lādētāju strāvas vadu 1X Vara galvas ūdens pistoli 1X Apelsīnu Ūdens caurules, 1X Balts Ūdens šļūtenes

VAI

1X augstspiediena ūdens sūknis

Tehniskie Dati

Izcelsme Kontinentālās Ķīnas

0 Atsauksmes Par šo produktu

Pievienot atsauksmi

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

1 2 3 4 5

Līdzīgi produkti

    • Bezmaksas piegāde Bezmaksas piegāde uz pasūtījuma vairāk €99
    • Klientu Atbalsts 24 Stundas tiešsaistes atbalsts pieejams
    • Naudas Atgriešana 100% Naudu atpakaļ garantiju
    • Atgriešanās politiku 30 Dienu atgriešanas Pakalpojums