Izvēlne


48v 500w Bafang aizmugures Zobrata Rumbas Motoru ātrgaitas E-velosipēdu motoru riteņu elektrisko velosipēdu komplekts

€186.08 €200.09

Bezmaksas piegāde
Nominālā5No 5
Info
  • sku: r22211
Tagi
bafang aizmugures zobrata rumbas mehānisko

Šī aizmugures piedziņas motors, kas ir saderīga ar disku bremzes, ir nominālā jauda ir 500W, samazinājuma attiecība 1: 5 un maksimālais griezes moments 45 N. m, kas sniedz ideālu jaudas transportlīdzekļiem.Spēcīga un efektīva, tas mehānisko ievērojami uzlabo braukšanas komfortu un ir piemērots tūrisma velosipēdu, elektrisko velosipēdu un kalnu velosipēdi.

Iepakojuma Saraksts: 1.Bafang 48V 500W aizmugurējās rumbas motoru 1gb 2.800 mm motora kabelis, 1gb

Par Mums:

Mēs uzskatām, ka riteņbraukšana ir ikvienam, ne tikai fit un jauniešiem.Vai braukšana ar kalnu velosipēdu pa meža celiņu,kāpšana kalnos, pāri velosipēds, kliedz pa kalniem uz ceļa, velosipēds vai velkot bērni ap gada tagu kopā, dažas lietas pārspēt jautri un uzmundrināšana riteņbraukšana.Ir vērts pieminēt, ka ar ieguldījumu elektroenerģijas,tagad nav iemesla, lai jūs varētu garām.Tas ir tas, ko mēs aizrautīgi un kāpēc mēs sākām mūsu tiešsaistes veikalu, kas koncentrējas uz elektrisko velosipēdu sēriju ,piemēram, elektrisko velosipēdu konversijas komplekti, kalnu un pilsētas elektrisko velosipēdus, tauku riepa, elektriskie velosipēdi un relatīvās daļas elektrisko velosipēdu.Visus produktus mēs ražo atspoguļotu mūsu intereses un profesionalitāte.Nav svarīgi, vai jūs meklējat par e-cikli communiting,tūrisma vai izlases,mēs varam jums palīdzēt ar labāko izvēli!

Noderīgi Padomi: • Garantija Viena gada garantija.15 dienu laikā(bāze par piegādi dati):Mēs segs turp un atpakaļ nosūtīšanas pasta izdevumi. 15 dienas, lai vienu gadu:Mēs segtu atdošanas. • Iepakojumā un Kuģniecības 5 Slānis Dubultu Sienu, Kartona,un DHL,FEDEX,TNT,EMS kuģniecības izvēle. • Atgriešanās Politiku, mēs atmaksāsim jums, ja jūs atgrieztos priekšmetus, 15 dienu laikā no jūsu saņemšanas objektus un tas ir tikai tādēļ, ka produkts pats par sevi, piemēram, defekts,bojājums,kaut ko, kas ir pārdevēja vaina,nevis pircēja vēlmēm vai nespēja izmantot.

Tehniskie Dati

Zīmola Nosaukums OLOEY
Bafang mehānisko Modeli RM G020.500.D
Nominālā Jauda 500w
Jauda > 400w
bremzes Disku Bremzes
Dizains Brushless
Iebūvēšanas Platums 135mm
Spriegums 48V
Motora Tips Brushless Pārnesumu Rumbas Mehānisko
Efektivitāte ≥80%

1 Atsauksmes Par šo produktu

  1. Nominālā5No 5

    Klients 2023-05-18

    10 T biezu tinumu, salīdzinot ar manu vulgāra Bafang nav eepons uz augšu, tiklīdz es saņēmu likts uz velosipēda, man patīk tas, sniegums ir atšķirīgs, bet labāku kvalitāti, absolūtās atšķirības starp enkuru un statora, jaunā versija ir labāka, es ieteiktu, bet man būs atkārtot 10 T, droši vien ar šo likvidācija, kas jums var izspiest visvairāk Enerģijas gada 26. riteņiem, ja akumulators ļauj

Pievienot atsauksmi

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

1 2 3 4 5

Līdzīgi produkti

    • Bezmaksas piegāde Bezmaksas piegāde uz pasūtījuma vairāk €99
    • Klientu Atbalsts 24 Stundas tiešsaistes atbalsts pieejams
    • Naudas Atgriešana 100% Naudu atpakaļ garantiju
    • Atgriešanās politiku 30 Dienu atgriešanas Pakalpojums