Izvēlne


Akciju Litija Jonu Lifepo4 Akumulators 12v 100A Smart Bt Litija Baterijas Golf Cart/ RV/AGV /Krāvējs/ UPS/Jūras

€5 753.32

Bezmaksas piegāde
Nominālā0No 5
Info
  • sku: r22633
Tagi

Mans draugs, laipni lūgti mūsu veikalā, ja jums ir citi modeļi no šī produkta, lūdzu, sazinieties ar mani, es sūtīšu produkta saiti, lai jūs varētu nopirkt!Un laipni aicināti pievienot savu WHATSAPP (+8618007400748)

Produkta Apraksts

Pieteikums

* UPS

* Saules &Vēja Enerģijas Sistēmas

* Golfa Grozā

* Elektriskais Transportlīdzeklis , E-velosipēds, E-rikša utt.

* Apgaismojums

* Ratiņkrēslus un motorolleri

Iepakojuma&Piegāde

Uzņēmums Ievads

Huizhou jinwangda electronics co., LTD.Ir profesionāls akumulatora ražošanas augsto tehnoloģiju uzņēmums integrēt zinātniskās pētniecības, ražošanas un pārdošanas.Tā platība ir vairāk nekā 3000 kvadrātmetru, rūpnīcas, kas galvenokārt ražo polimēru bateriju, tostarp e-cigaretes baterijas, smart digital termināļa baterijas nomaiņa baterijas iphones, un 18650 bateriju paketes, tostarp viena 18650 akumulatoru baterijas, strāvas rīks, rezerves baterijas, 12V, enerģijas glabāšanas, akumulatori, pielāgotus 18650 bateriju paketes u. c.

Uzņēmums pulcē augstākā līmeņa talantus jomā akumulatora pētniecības, attīstības, ražošanas process un kvalitātes pārbaudi, un ir progresīvas ražošanas tehnoloģijas un nevainojams kvalitātes nodrošināšanas sistēma.Visi produkti ir saskaņā ar starptautiskajiem standartiem, ir pagājis iso9001:2000 kvalitātes vadības sistēmas sertifikācija.Produkts ir garš cikls dzīvi, zemu iekšējo pretestību, ātra uzlāde un izlāde, labu līdzsvaru un lielisko visaptverošo veiktspēju.

Tajā pašā laikā augstās izmaksas, izpildes un efektīvu, ātru, ideāls pēc-pārdošanas servisu, lai produkts ir spēcīga tirgus konkurētspēju.Uzņēmuma pārdošanas tīkls aptver Ķīniešu tirgū un tiek eksportēti uz dienvidaustrumu Āzijā, Eiropā, Ziemeļamerikā un citos ārvalstu tirgos.

Sadarbības Partneris

Biežāk UZDOTIE jautājumi

Q1: vai esat nekustamā rūpnīcas vai tirgotājs?mums ir īsta fabrika, tur ir 3000sqm un par 240 darbinieki ar 12 ražošanas līnijas.2. jautājums: Ir tā, ka uzlāde ar 0 ciklu?Jā,visi mūsu produkti ar 0 cikla visu pilnīgi no jauna.Oriģinālā Akumulatora un Augstas Kvalitātes AAA, ar tīru kobalta uzcelta pulveris.Q3: Kāds ir cena par vairumtirdzniecības pasūtījumu?Lūdzu, atsūtiet mums jūsu pirkuma modeli, uzglabāšanas akumulators un mērķa daudzumu, mēs nosūtīsim jums citāts.Vienkārši sazinieties ar mani online tieši.Q4: vai jūs Varat pieņemt OEM lai ar pieprasīto paketi?Jā, mēs pieņemti OEM pasūtījuma, poligrāfijas jūsu LOGO un dizaina paketi, kā jūsu pieprasījumu.5. jautājums: Kā ir pēc pārdošanas pakalpojumu? A: Mums ir milzīgs komandas, kas atbild par pēc pārdošanas jautājumiem.B: Mēs piedāvājam 24 stundu tiešsaistes pakalpojumu, lai palīdzētu pircējiem risināt problēmas.C: Mēs piedāvājam pircējiem atjaunināts tirgus informāciju regulāri.

Tehniskie Dati

Spriegums 12V
Modeļa Numurs LD12100
Maksimālā nepārtrauktā uzlādes strāvas stiprums(A) 100.A
Izcelsmes vieta Ķīna, Ķīna
Gāzizlādes cut-off Spriegums 10V
Sertifikācija ce, ROHS, FCC, BKAS, UN38.3
Pieteikums laivas, Sadzīves Tehnika, Elektroenerģijas Sistēmu, Saules Enerģijas Sistēmas
Standarta lādēšanas strāvas 10.A
Svars 12.5kg
Preces nosaukums Smart BT LifePO4 Litija Baterija
Zīmola Nosaukums Vieruodis, Jinwoda vai OEM
Izcelsme Kontinentālās Ķīnas
Maks. Uzlādes Spriegums 14.6 V
Izmērs L307mm* W169mm* H208mm
Baterijas Tips LITIJA JONU, LifePO4

0 Atsauksmes Par šo produktu

Pievienot atsauksmi

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

1 2 3 4 5

Līdzīgi produkti

    • Bezmaksas piegāde Bezmaksas piegāde uz pasūtījuma vairāk €99
    • Klientu Atbalsts 24 Stundas tiešsaistes atbalsts pieejams
    • Naudas Atgriešana 100% Naudu atpakaļ garantiju
    • Atgriešanās politiku 30 Dienu atgriešanas Pakalpojums