Izvēlne


10Pcs Otas Akvarelis, Akvareļu Zīmuļi Akvareļu Otas, Pildspalvas Ūdenskrāsas Otas, kas Uzpildāmas Pildspalvu Tintes Pildspalva Akvarelis,

€28.48 €56.97

Bezmaksas piegāde
Nominālā0No 5
Info
  • sku: r239399
Tagi

Apraksts

Akvareļu otas, pildspalvas, tiek piemērots bērniem, studentiem un māksliniekiem.atpakaļ uz skolas piederumi un un amatniecības projekts.

Funkcijas

PREMIUM KVALITĀTES Matu suka padomus, ka akvarelis otu, pildspalvu, paliek neskartas un nav izsmidzināšanas, izplatīšanas, vai uztriepes.|- Dažādu ūdens velce var palīdzēt jums pabeigt soda mākslas darbu, jūs varat vienkārši tīru tos ar ūdeni, pēc lietošanas.|Galvenais INSTRUMENTS - Viegls un pārnēsājamo padarīt šo būtisks instruments mākslinieku un amatieriem lietošanai mājās, studijā vai on - the - go.|PLAŠS APRĪKOJUMS - krāsas vai pulverveida pigmentu, lietošanai ar akvarelis, krītiņi, ūdenī šķīstošās zīmuļi, ūdenī šķīstoši krāsu pigmenti, tintes.|SKOLAI UN BIROJAM - Akvareļu otas, pildspalvas, tiek piemērots bērniem, studentiem, amatieriem, un mākslinieki.atpakaļ uz skolas piederumi un un amatniecības projekts.

- Materiāls:.

- Krāsa: Kā Parādīts Attēlā.

- Izmērs: 12x1x1cm.

- PREMIUM KVALITĀTES Matu suka padomus, ka akvarelis otu, pildspalvu, paliek neskartas un nav izsmidzināšanas, izplatīšanas, vai uztriepes.

-- Dažādiem ūdens velce var palīdzēt jums pabeigt soda mākslas darbu, jūs varat vienkārši tīru tos ar ūdeni, pēc lietošanas.

- Svarīgs INSTRUMENTS - Viegls un pārnēsājamo padarīt šo būtisks instruments mākslinieku un amatieriem lietošanai mājās, studijā vai on - the - go.

MĒROGA PROGRAMMAS - krāsas vai pulverveida pigmentu, lietošanai ar akvarelis, krītiņi, ūdenī šķīstošās zīmuļi, ūdenī šķīstoši krāsu pigmenti, tintes.

- SKOLAI UN BIROJAM - Akvareļu otas, pildspalvas, tiek piemērots bērniem, studentiem un māksliniekiem.atpakaļ uz skolas piederumi un un amatniecības projekts.

sukas komplekts

Tehniskie Dati

Highlights3 taras zīmuļi
Feature2 akvareļu zīmuļi
Feature6 ūdens krāsu otas
Feature11 akvarelis, zīmulis
Feature8 ūdens suka
Feature4 ūdens birste, pildspalva
Feature5 Akvareļu Otiņu
Feature14 tintes pildspalvu
Highlights1 Ceļojuma komplekts
Feature10 akvareļu otas
Feature9 ceļojumu akvareļu otas
Feature1 akvareļu otas
Izcelsme Kontinentālās Ķīnas
Feature12 pildspalvu atkārtoti uzpildāmi
Feature13 ūdens krāsas otas, pildspalvas
Highlights2 otas komplekts
Feature3 akvareļu otas, pildspalvas
Feature7 ūdens pildspalvu

0 Atsauksmes Par šo produktu

Pievienot atsauksmi

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

1 2 3 4 5

Līdzīgi produkti

    • Bezmaksas piegāde Bezmaksas piegāde uz pasūtījuma vairāk €99
    • Klientu Atbalsts 24 Stundas tiešsaistes atbalsts pieejams
    • Naudas Atgriešana 100% Naudu atpakaļ garantiju
    • Atgriešanās politiku 30 Dienu atgriešanas Pakalpojums