Izvēlne


Oral B AquaCare 4 Mutvārdu irrigator Oxyjet Pulser Microbubble Tehnoloģiju Dziļo Tīrīšanu 6 Režīmi Ūdensizturīgs Portatīvo Ūdens Flosser

€130.29 €245.82

Bezmaksas piegāde
Nominālā0No 5
Info
  • sku: r24175
Tagi

Oral B AquaCare 4 Mutvārdu irrigator Oxyjet Pulser Microbubble Tehnoloģiju Dziļo Tīrīšanu 6 Režīmi Ūdensizturīgs Portatīvo Ūdens Flosser Par šo preci Maigu ūdens strūklas, lai patīkama, bet efektīva tīrīšana un zobu kopšana, zobu un smaganu, kas ir ideāli piemērots cilvēkiem ar jutīgu zobu Aktivizētu ūdens strūklas mutvārdu irrigator, cik nepieciešams 3 regulējamu ūdens intensitāte normāls, vidēja vai jutīgu zobu tīrīšanai. 6 tīrīšanas līmeņus.Piemērots zobu breketes Izvēlēties mērķtiecīgu jet precīzai tīrīšanai un rotējošo jet maigu masāžu smaganām Matu cleaner viegli un elastīgi izmantot bez vadiem Viegli noņemama ūdens tvertne Lai novērstu ūdens tvertnes, pirmo pull atpakaļ, zils bloķēšanas āķa apakšā ierīces iepakojuma saturs: 1 AquaCare Pro-Expert muti dušas, 1 uzlādes stacija, 2 Oxyjet sprauslas

Oral B sērija produkta iepakojuma bieži mainās, ir 2 pakotnes versijas,pašu produktu, mēs nosūtīsim versija nejauši

Mēs Piegādājam Bez Adaptera Pievienošanas, Lūdzu, Izvēlēties Vienu Piemērotu Spraudni Par Sevi

Un Jums Ir Atstāt Ziņu Spraudņa Nr 1, Nr 2, Nr 3, Nr 4, Kad Jūs Maksājat!

1. Lūdzu, pārliecinieties, ka jūsu adrese Rigaoweek.lv ir saskaņota ar jūsu piegādes Adresi, pirms jūs maksājat.

2. Attiecībā uz dažām francijas pircējiem, kas nav baudīt perfektu pasta servisa sistēmu, lūdzu, sazinieties ar vietējo pasta nodaļu sekošanas numuru, ja jūs nesaņemat paku, kas ilgu laiku.

3 .Krievijas Pircējiem , lūdzu, atstājiet mums savu pilns nosaukums angļu (galvenokārt ietver 3 vārdi), kas ir ļoti svarīgi.

1. Visi produkti ir standartizēts iepakojums, tikai šādi:

2. Mēs rūpīgi pārbaudiet jūsu pasūtījumu un iepakojuma, lai pārliecinātos, ka viss ir labā stāvoklī, pirms nosūtīšanas to ārā.

3. Iepakojumi var būt nedaudz bojāts laikā ilgu laiku ir transports, bet tas neietekmē ietekmi mūsu produktiem.Ja jūsu produkts ir, šķiet, kvalitātes problēmu vai bojāta, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, mēs nosūtīt vai kompensāciju par jums.

4. Ja jūs vēlaties produktiem, kas iepakoti perfekti (piemēram, dāvanas u.c.), lūdzu, sazinieties ar mums, pirmkārt, mēs varam nosūtīt paku ar īpašu paketi, lai izvairītos no bojājumiem, bet jums ir jāmaksā daži papildu maksa.

Lūdzu, noklikšķiniet šeit, lai samaksātu kravu vai papildu maksa.Paldies!

1.Mēs nosūtīt rīkojumu 2-5 darba dienu laikā,thshipping statuss nebūs atjauninājums tik ātri, Tas ir no 5 līdz 10 dienām, lai atjauninātu,paldies par jūsu sapratni!

2.Tas parasti ir apmēram 15 līdz 45 dienām vairāk vai mazāk ar savu valsti, krievijas Federācijas varbūt vajag vairāk nekā 60 dienas; un Brazīlijas dažas reizes vajag vairāk nekā 90days.Ja jūs nevarat dabūja to laiku, lūdzu, sazinieties ar mums.Ja jūs nevarat dabūja to laiku, lūdzu, sazinieties ar mums.

3. Kā jūs zināt, piegādes laiks ir atkarīgs no kuģošanas sabiedrība, gaisa līnijas, pielāgošanas un vietējā pasta nodaļā, lai mēs nespējam kontrolēt to precīzi.

Ja sūtījums nav ieradās norunātā laika, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, mēs izsekot to un rīkoties ar to ar jums.

Tehniskie Dati

Ūdens Tvertnes Tilpums 145ml
Priekšrocības Oxyjet Pulser Microbubble Tehnoloģijas
Ūdens strūklas princips pulsa
Uzlādes Laiks 14 stundas
Spriegums 100-240V / 50-60Hz
Jet pulsāciju frekvence no 1600 līdz 1999. gada imp./min
Veids Elektriskā Mutvārdu Irrigator
Vienuma Tips mutvārdu irrigator, Oral B AquaCare 4 Mutvārdu irrigator
Vairāki darba režīmi 4 vai vairāk
Režīms 6 Režīmi(3 Pārnesums intensitāte x2 veidu stream)
Barošanas Veids 220V
Sprauslu skaita 2
Preču Kvalitātes Sertifikāciju 3C, ce
Izcelsme Kontinentālās Ķīnas
Ūdens tvertnes tilpums no 100 līdz 199ml
Zīmola Nosaukums Oral B
ūdensizturīgs Ūdensdrošs IPX7
Vecuma Grupa Pieaugušie
Barošanas Avots Elektriskā
uzgalis 2 gab.

0 Atsauksmes Par šo produktu

Pievienot atsauksmi

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

1 2 3 4 5

Līdzīgi produkti

    • Bezmaksas piegāde Bezmaksas piegāde uz pasūtījuma vairāk €99
    • Klientu Atbalsts 24 Stundas tiešsaistes atbalsts pieejams
    • Naudas Atgriešana 100% Naudu atpakaļ garantiju
    • Atgriešanās politiku 30 Dienu atgriešanas Pakalpojums