Izvēlne


Rūpnīcas 4-20Ma Katlu Ūdens Līmeņa Sensors Ultraskaņas Līmeņa Raidītājs Šķidra Ūdens Dīzeļdegvielas Tvertnes Līmeņa Mērītājs Sensors

€2 818.63

Bezmaksas piegāde
Nominālā0No 5
Info
  • sku: r25136
Tagi

Mans draugs, laipni lūgti mūsu veikalā, ja jums ir citi modeļi no šī produkta, lūdzu, sazinieties ar mani, es sūtīšu produkta saiti, lai jūs varētu nopirkt!Un laipni aicināti pievienot savu WHATSAPP (+8618007400748)

Produkta Pārskats

Vispārīga informācija

Ultraskaņas līmeņa mērīšanas instruments, kas, ņemot priekšrocības, ko sniedz dažādas līmeņa mērinstrumenti, ir universāla viens, ko raksturo kopējo digitālo un humanizēts dizains.Tas ir ideāls līmeņa monitorings, datu pārraides un cilvēks-mašīna paziņojumu.Tas ir aktuāli ar spēcīgu anti-darbības traucējumus; bezmaksas nosakot augšējo un apakšējo robežu un tiešsaistes izejas regulu, uz vietas norādi, izvēles analogo, komutācijas vērtību, un RS485 izeja un viegli savienojumu ar galveno vienību.Segums, kas izgatavots no ūdensnecaurlaidīga inženierzinātņu plastmasas, ir neliela, un sabiedrība ar ABS zondes.Tādēļ tas ir piemērots dažādās jomās, kas attiecas līmeņa mērīšanas un uzraudzības.Saskaņā ar praktisko situāciju, tas arī var pievienot citus moduļus, kā piemēram, RS 485, izejas strāvu; to var saskaņot ar PLC labāk.

II.Īpašības

DC12-24V plašs darba spriegums Backup un reģenerācijas parametru kopas Bezmaksas regulēšana diapazonā analogās izejas Uzstādītu filtra vērtību, lai novērstu Pasūtījuma seriālā porta datu formātu Izvēles pieaugums/starpība attāluma mērīšana līdz pasākuma gaisa telpas vai šķidruma līmeņa 1-15 nosūta impulsu intensitāti, atkarībā no darba apstākļiem Vairāk izvēles iespējas ir atkarīgas no jūsu prasībām, kā bellowing: 1.3 NPN izeja 2.2 releja izejas 3.Spriegumu izejas 4.RS485output izveidotu savienojumu ar DATORU 5.Sprādziendrošas

Specifikācija

Diapazons

5. 8. 10. 12. 15m

Aklā zona

<0.4-0.5 m(atšķirties klāstu)

Pasākums kļūdu

0.3%F. S

Displejs

OLED

Ekrāna izšķirtspēja

1mm

Biežums

20~350KHz

Jauda

12-24VDC

Strāvas patēriņš

Izejas (nav obligāts)

4~20 ma RL>600Ω(standarta)

1~5V\1~10V

RS485

2 NPN

2 releji (AC: 5.A 250V DC: 24V 10A)

Materiāls

ABS

Izmērs

Φ92mm×198mm×M60

Elektriskais interfeiss

M20X1.5

Uzstādīšana

M60X2 vai ¢61MM

Darbības apkārtne

normālā temperatūrā, normālā atmosfēras spiediena

Aizsardzības pakāpe

IP65 (citas pēc izvēles)

Uzņēmuma Profils

Zhuhai Qixinli Technology Co., Sia

Mēs cenšamies nodrošināt pilnīgu individuālus risinājumus plašu rūpnieciskās automatizācijas procesa pieteikumu – materiālā līmenī, šķidruma plūsmu, spiedienu un temperatūru.Mēs varam nodrošināt jūs ar augstas precizitātes mērījumu tehnoloģijas.Mums ir vairāk nekā 12 gadu pieredzi rūpnieciskās automatizācijas jomās.Mūsu produktus var izmantot dažādās rūpniecības nozarēs, piemēram, pārtikas un dzērienu, ūdensapgādes, enerģētikas, farmācijas, utt.Pēdējo 5 gadu laikā uzņēmums ir piedzīvojis milzīgu izaugsmi un attīstību – uzplaukumu starptautiskā mērogā, un sniedz klientiem visā pasaulē ar labākajiem individuālus risinājumus procesu automatizācijas Galvenie produkti ietver: Līmeņa slēdzi, Līmeņa raidītājs Sastāvdaļas magnētisko līmeņa indikators

Pārdošanas Un Servisa Tīklu

Veiksmīgu Projektu

Projekta Taizemē

Projekta Indijā

Projekta Krievijā

Iepakojums Un Transportēšana

Biežāk UZDOTIE jautājumi

1.Kā es varu saņemt cenu? -Parasti mēs quote 24 stundu laikā pēc tam, kad mēs saņemt jūsu pieprasījuma(Izņemot nedēļas nogales un svētku dienas).Ja jums ir ļoti steidzami, lai saņemtu cenas, lūdzu, rakstiet mums vai sazinieties ar mums citādi tāpēc, ka mēs varam piedāvāt jums cenu piedāvājumu.

2.Es varu nopirkt paraugus pasūtījumu? -Jā.Lūdzu, nekautrējieties sazināties ar mums.

3.Kāds ir jūsu atvēlētais laiks? -Tas ir atkarīgs no pasūtījuma daudzuma un sezonas jums vietu pasūtījumu.Parasti mēs varam kuģis ietvaros 7-15 dienās par nelielu daudzumu,un par 30 dienām, par lielu daudzumu.

4.Kāds ir jūsu maksājuma termiņš? -T/T,Western Union,MoneyGram,un Paypal.Tas ir apgrozāmi.

5.Kāda ir piegādes metodi? -Tas varētu tikt nosūtīti pa jūru,pa gaisu vai ar express(EMS,UPS,DHL,TNT,FEDEX, un ect).Lūdzu, apstipriniet ar mums, pirms laišanas pasūtījumu.

6.Kā jūs padarīt mūsu uzņēmuma ilgtermiņa un labas attiecības? -1. Izpildām kvalitatīvu un konkurētspējīgu cenu, lai nodrošinātu mūsu klientiem gūt labumu ; -2. Mēs cienām katru klientu, kā mūsu draugs, un mēs sirsnīgi veikt uzņēmējdarbību un iegūt draugus ar viņiem, vienalga, kur viņi nāk no.

Tehniskie Dati

DIY Piederumi ELEKTRISKĀ
Izcelsmes vieta Ķīna, Ķīna
Zīmola Nosaukums LanYuXuan, QXL
Izcelsme Kontinentālās Ķīnas
Modeļa Numurs ultraskaņas līmeņa raidītājs

0 Atsauksmes Par šo produktu

Pievienot atsauksmi

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

1 2 3 4 5

Līdzīgi produkti

    • Bezmaksas piegāde Bezmaksas piegāde uz pasūtījuma vairāk €99
    • Klientu Atbalsts 24 Stundas tiešsaistes atbalsts pieejams
    • Naudas Atgriešana 100% Naudu atpakaļ garantiju
    • Atgriešanās politiku 30 Dienu atgriešanas Pakalpojums