Izvēlne


Vējstikla Remonta Komplektu Automašīnas Vējstikla Remonta Līme Ātru Un Efektīvu Saskrāpēt Stiklu Plaisu Atjaunot Pieejamu Stikla Konservēšanas Līme

€9.44 €18.89

Bezmaksas piegāde
Nominālā0No 5
Info
  • sku: r25960
Tagi

Aizzīmju Punktiem:

1. Plaša Remonts Diapazons: Veiciet piesūcekni + silikona caurules konstrukcija padara remonts diapazons plašāks, piemērots remonts, dažāda veida laminētas vējstikla fragmenti un plaisas.

2. Negatīvā Spiediena Izplūdes: - automobiļu vējstiklu, plaisu remonts šķidrums, kas palīdz izvairīties no sekundārie bojājumi: un vakuuma izplūdes novērš sekundāro bojājumu.

3. Labāk Gaismas Caurlaidība: gaismas caurlaidība ir tuvu oriģinālu stikla, redze ir skaidrs un caurspīdīgs, un tas būs grūti pamanīju pēc tam, kad darbs ir pabeigts.

4. Labs Efekts: Tas tikai aizņem 20-30 minūtes pēc tam, izmantojot vējstikla plaisu remonts šķidruma, remonts efektu var atjaunot līdz 90%-95% no stikla, un efekts ir ilgstošs.

5. Vienkārša lietošana: Tīrīt apkārtni no stikliem, un nav jābūt traipiem un mitruma iekšpusē, stikla lauskas, un šļūtene, kas var tikt uzstādīta pēc izņemšanas stikla lauskas.

Apraksts: Super spiediens: remonta šķidrumu izmanto vakuuma efektu, lai pilnīgi segtu bojātās daļas, lai sasniegtu perfektu remonts

Gaiss ir evakuēti, dobumā ir piepildīta ar speciāli izstrādāti šķidrā stikla, un zaudēt stikls ir savīti un sajaukta, lai novērstu kaitējumu no izplatīšanās.

Pēc 20-30 minūtēm, izmantojot vējstikla plaisu remonts šķidruma, remonts efektu var atjaunot līdz 90%-95% no stikla, un efekts ir ilgnoturīgs.

Pazīmes: Svars: 106g

Specifikācijas: dotted

Iepakojuma izmērs: 10*8*7cm

Produkta izmērs: 6.3*6.3*5.5 cm

Saraksts: 1*Vējstikla Remonta Komplekts

Veida padomi: 1. Sakarā ar krāsu temperatūras displejs, kamera, apkārtējā apgaismojuma un fotografēšanas prasmes, utt., tur var būt nelielas krāsu atšķirības bildes no dažiem ražojumiem, un krāsa ir atkarīga faktisko produktu!

2. Sakarā ar dažādu manuālo mērījumu, lūdzu, ļaujiet nelielas izmēru atšķirības.

Tehniskie Dati

Postenis Svars 106g
Īpašas Pazīmes Vējstikla Remonta Komplekts
Vienuma Tips Pildvielas, Līmes & Hermētiķu
Objekta Garumu 6.3cm
Objektu Platums 6.3cm
Modeļa Nosaukums Vējstikla Remonta Komplekts
Materiāla Tips Nano Remonts Šķidruma
Postenis Augstums 5.5cm
Izcelsme Kontinentālās Ķīnas

0 Atsauksmes Par šo produktu

Pievienot atsauksmi

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

1 2 3 4 5

Līdzīgi produkti

    • Bezmaksas piegāde Bezmaksas piegāde uz pasūtījuma vairāk €99
    • Klientu Atbalsts 24 Stundas tiešsaistes atbalsts pieejams
    • Naudas Atgriešana 100% Naudu atpakaļ garantiju
    • Atgriešanās politiku 30 Dienu atgriešanas Pakalpojums