Izvēlne


Mežģīnes Up Sievietēm Bruņinieks Zābakus, Platformas Ceļa augstpapēžu Zābaki Sieviešu Garš Zābaki Rāvējslēdzēju Apaļu Purngalu Dāmas Gadījuma Rudens Kurpes Sieviešu 35-40

€128.62 €285.84

Bezmaksas piegāde
Nominālā0No 5
Info
  • sku: r264628
Tagi

papēža:4cm

tur ir ±0~1,5 cm kļūdas dēļ, ko mēra ar rokām.

Pievērsiet Uzmanību, lūdzu :

Dārgais draugs, paldies par chosing mūsu produktu.

1.Krāsas uz tālruni vai datoru monitoru var nedaudz atšķirties no faktiskā izstrādājuma krāsas,Tas atkarīgs no jūsu monitora iestatījumiem.

2.O ur kurpes ir Ķīniešu izmēru.lūdzu izmēriet savu pēdu ar zeķi, ka jums būs valkāt šīs kurpes.pēc tam, saskaņā ar jūsu kājas garums izvēlēties izmēru .ja jūsu kājas ir nedaudz apaļš , lūdzu, izvēlējos 1 izmēru lielāku .ja jūsu kājas ir nedaudz izdilis ,lūdzu, izvēlējos 1 izmērs mazs .ja jums ir sajaukt, vienkārši sazināties ar mums .paldies

Kā izvēlēties pareizo izmēru:

1.Sakarā ar dažādu valstu un dažādu ražotāju, izmēru info ir dažādi, jūsu kāju garums ir vienīgais kritērijs, izvēloties izmēra

2. Kāju garums ir ne zolīti garums vai kurpes zole garumā.Parasti, Zole garums> Iekšpuses garums > kāju garums .Kā noteikt pareizo kāju garums:

Ievads: Mērot kājām, lūdzu atcerieties valkāt ar zeķēm/zeķu jūs parasti valkā šāda veida apavi .

Step1:Sagatavot tukšs papīrs

Step2:Vieta, kur jūsu kāju uz tukšu papīra

Step 3:Mark beigās savu papēdi, un galu jūsu garākā pirksta

Step4:Izmērītu garumu ar lineālu un uzziniet, lieluma tālāk

Piezīme: Lūdzu, lasīt How-to-Pasākumu sadaļā ļoti uzmanīgi, pirms lietojat mūsu lieluma diagrammu.Atkarībā no kāju garuma, izvēlējos kurpes.Turklāt, ņemiet vērā, ka izmēri var atšķirties no produkta, ar dažāda izmēra diagramma Id.

Ja izmērs ir neskaidra, lūdzu, sazinieties ar mums.Paldies jau iepriekš.

szie 34 =kāju garums 220m m;

szie 35 =kāju garums 225mm ;

szie 36 =kāju garums ir 230m m;

szie 37 =kāju garums 235m m;

szie 38 =kāju garums 240m m;

szie 39 =kāju garums 245m m;

szie 40 =kāju garums 250m m;

szie 41 =kāju garums 255m m;

szie 42 =kāju garums 260m m;

szie 43 =kāju garums 265m m;

szie 44 =kāju garums 270 mm;

szie 45 =kāju garums 275 mm;

szie 46 =kāju garums 280 mm;

szie 47 =kāju garums 28 5mm;

szie 48 =pamatnes garums 290 mm;

szie 49 =kāju garums 29 5mm;

szie 50 =kāju garums 300 mm;

Par krāsu toni: faktoru Dēļ, piemēram, apgaismojuma, produktu, materiālu, ražošanas partijas numuru, displeja izšķirtspēja, un personas izpratne par krāsām, tur var būt smalkas atšķirības starp attēliem un faktisko produktu.Ja jūs nevarat pieņemt to, lūdzu, iegādājieties piesardzīgi.

Par produktu atšķirībām: pateicoties dažādām partijām paša ražojuma, tur var būt maz atšķirības modeļu un krāsu atšķirības, kas ir normāla parādība.

Par Dropshipping un vairumtirdzniecība: Mēs atbalstām dropshipping un vairumtirdzniecība.Jūs varat sazināties ar mums viegli, mēs varam nodrošināt jūs ar labāko cenu.

Novēlu jums ir jauka iepirkšanās pieredzi, un sniedz mums labas atsauksmes pēc tam, kad jūs saņemsiet kurpes, ja jums ir kāds jautājums par apaviem, lūdzu, sazinieties ar mums pa pirmo, mēs jums varam palīdzēt atrisināt problēmu uzreiz.

Iepirkšanās Piezīmes:

Maksājot par pasūtījumu, nozīmē, ka jums ir lasīt pilnu tekstu un piekrīt šādiem noteikumiem:

Par smaržu: Mums ir no Ķīnas, apavi ir iepakoti maisos.Kad jūs saņemsiet kurpes, tām bija garš brauciens, tāpēc tiem, iespējams, ir mazliet smaržas, vēlas jūs var saprast.

Par krāsu toni: produktu mūsu veikalā ir profesionāli fotografēja.Faktoru dēļ, piemēram, apgaismojuma, produktu, materiālu, ražošanas partijas numuru, displeja izšķirtspēja, un personas izpratne par krāsām, tur var būt smalkas atšķirības starp attēliem un faktisko produktu.Ja jūs nevarat pieņemt to, lūdzu, iegādājieties piesardzīgi.

Par produktu atšķirībām: pateicoties dažādām partijām paša ražojuma, tur var būt maz atšķirības modeļu un krāsu atšķirības, kas ir normāla parādība.

Par lielums: Sakarā ar atšķirībām apavu stili,tur var būt atšķirības lielumu.Izmērs ieteikumi ir paredzēti tikai uzziņai.Ja izmērs ir neskaidra, lūdzu, sazinieties tiešsaistē, klientu apkalpošanas konsultācijas.

Par Dropshipping un vairumtirdzniecība: Mēs atbalstām dropshipping un vairumtirdzniecība.Jūs varat sazināties ar mums viegli, mēs varam nodrošināt jūs ar labāko cenu.

Par defektiem: sakarā ar dažādu produktu materiālu, procesu, metožu un apstrādes paketes, dažas detaļas, piemēram, valdziņus, diegu gali, līme zīmes, nedaudz smaržo, grumbām, ādas dabisko tekstūru, mazi skrāpējumi, utt.nevar izvairīties, un tas neietekmē izmantot.visi šie ir ne kvalitātes jautājumiem.Mēs centīsimies mūsu labāko, lai izvairītos no kļūdām, lai nodrošinātu jūs ar vairāk perfektu produktu.

Par kļūdu: Ja jūs saņemat nepareizu piegādes, garām, piegādes vai skaidrs kvalitātes problēmas, lai nodrošinātu, ka jūsu tiesības, lūdzu, ņemt foto no sejas lapas un apakšā lapu, iepakojuma, aprakstītu specifisku problēmu izstrādājuma pozīciju, un sazināties ar klientu apkalpošanas laikā.Mēs sakārtot, nosūtīt vai kompensāciju.

Tehniskie Dati

Zābaku Augstums Ceļa Augstas
Zole Materiāls Plastmasas
Virsas Materiāls PU
Modelis Tips Cietie
Stils Punk
Ar Platformu
Oderes Materiāls samts
Vienuma Tips Zābaki
Izcelsme Kontinentālās Ķīnas
Zābaku Tips Martin Zābaki
CN Zhejiang
Papēža Tips Ķīļi
Vārpstas Materiāls PU
is_handmade
Slēgšanas Tips ZIP
Modes Elements Platformas
Fit Der taisnība izmēra, veikt jūsu parastā izmēra
Papēža Augstums Med (3cm-5cm)
Platformas Augstums 0-3cm
Pirksta Formu apaļu purngalu
Zolīte Materiāls PU
Sezona Pavasara/Rudens
Nodaļas Nosaukums Pieaugušie
Zīmola Nosaukums Quanzixuan

0 Atsauksmes Par šo produktu

Pievienot atsauksmi

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

1 2 3 4 5

Līdzīgi produkti

    • Bezmaksas piegāde Bezmaksas piegāde uz pasūtījuma vairāk €99
    • Klientu Atbalsts 24 Stundas tiešsaistes atbalsts pieejams
    • Naudas Atgriešana 100% Naudu atpakaļ garantiju
    • Atgriešanās politiku 30 Dienu atgriešanas Pakalpojums