Izvēlne


Velo Brilles, UV Aizsardzība Beisbola Saulesbrilles Vīriešiem Un Sievietēm Wrap Ap Saulesbrilles Sporta Aprīkojums, Riteņbraukšana Slēpošana

€6.29 €11.44

Bezmaksas piegāde
Nominālā0No 5
Info
  • sku: r28474
Tagi

Apraksts:

Velo Brilles ir paredzēti, ar polarizētu lēcas, tās var lielā mērā novērst spēcīga atstaroto gaismu, piemērots ikdienas ceļošana, riteņbraukšana normāli izmantot.

Funkcijas:

1. Designed ar vairāk stili un aksesuāri, lai izvēlētos no.

2. Piemērots riteņbraukšana, kalnu riteņbraukšana, riteņbraukšana, braukšana, braukšanas, beisbols, makšķerēšana, golfs, slēpošanas un alpīnisma vai citām āra aktivitātēm.

3. Izstrādātas ar regulējamiem deguna spilventiņi.

Specifikācijas:

Materiāls: Polarizētās Saulesbrilles Vīriešiem

Svars: aptuveni 30g

Iepakojuma Saraksts:

1*Polarizētās Saulesbrilles

Skatīt vairāk produkta aprakstu

1.[ Sagatavoti ar Polarizētu Lēcas ] Velo Brilles ir paredzēti, ar polarizētu lēcas, tās var lielā mērā novērst spēcīga atstaroto gaismu, piemērots ikdienas ceļošana, riteņbraukšana normāli izmantot.

2.[ Maināmām Lēcām, Brilles ] Izstrādāti, ar vairāk stili un aksesuāri, lai izvēlētos no, Polarizēts Saulesbrilles Vīriešiem ir viegli, lai atbilstu dažādu stilu, viņi ir jaunu maināmu dizainu, jūs varat mainīt krāsu zemāks rāmis dažādu kadru krāsu saskaņošana.

3.[ Regulējams Deguna Spilventiņi Brilles ] Polarizētās Saulesbrilles, kas ir paredzēti, ar regulējamiem deguna spilventiņi, tie ir izturīgs un izturīgs, deguna spilventiņi ir izgatavoti no mīkstas gumijas, ādas, draudzīgs un neslidenu, viegli pielāgotu savu deguna formu.

4.[ UV Aizsardzība Polarizētās Saulesbrilles,] Tie ir izgatavoti no materiāliem ar lielisku drošību un ietekmi pretestības, Riteņbraukšanas Saulesbrilles ir paredzēti UV aizsardzību, viegli samazināt slodzi uz acīm un nodrošina ērtu redzējumu.

5.[ Visaptverošu Piemērošanu ] Sporta Saulesbrilles ir paredzētas plašu izmantošanu, tie ir elastīgi dizainu, piemērots riteņbraukšana, kalnu riteņbraukšana, riteņbraukšana, braukšana, braukšanas, beisbols, makšķerēšana, golfs, slēpošanas un alpīnisma vai citām āra aktivitātēm.

Tehniskie Dati

Modeļa Numurs Polarizētās Saulesbrilles
Izcelsme Kontinentālās Ķīnas

0 Atsauksmes Par šo produktu

Pievienot atsauksmi

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

1 2 3 4 5

Līdzīgi produkti

    • Bezmaksas piegāde Bezmaksas piegāde uz pasūtījuma vairāk €99
    • Klientu Atbalsts 24 Stundas tiešsaistes atbalsts pieejams
    • Naudas Atgriešana 100% Naudu atpakaļ garantiju
    • Atgriešanās politiku 30 Dienu atgriešanas Pakalpojums