Izvēlne


60-120V 150A 9000W Elektriskā Transportlīdzekļa Augstas jaudas regulators Riteņa Rumbas Motoru Brushless Disku Kontrolieris Tranzīta YMMOTOR

€251.54 €314.43

Bezmaksas piegāde
Nominālā0No 5
Info
  • sku: r297353
Tagi

Detalizēts apraksts kontrolieris

1. Barošanas nedrīkst būt pretēja.Citādi tā ir postoša.

2. Pasūtījuma stūres līnijas var būt atšķirīgi katrai modeli, un motors nav kustībā.Pirmkārt, apsveriet, vai lai trīs rotācija līnijas ir pielāgot.Dažas automašīnas un bremzes ir kopā ar četriem.Dzeltens-zaļš tie parasti ir bremzes.Ņemt to ārā pirmo, nesaņem rokturi līnijas.Tāpēc vara var sabojāt kontrolieris.

3. Ar Tranzīta, YMMOTOR mašīna tieši nospiediet krāsu.

4. Kad saskaņošana posmā, pārliecinieties, lai ieslēgtu mazliet rokturi, lai novērstu fāze, fāze tiek bojātas ar bojātu motoru, vai kontrolieris.Skaņa ir ļoti kraukšķīgi.Rotācija ir gluda.

Uzstādīšanas soļi

1. Varu pie transportlīdzekļa-> auto bagāžnieki pa vienam pievienojiet barošanas pozitīvo sencis sarkanās līnijas, negatīvo polu bieza melno vadu, un naudas sarkans (dažas automašīnas ir dzeltenās līnijas).Kontrolieris dzeltena, zaļa, un zila bieza līnijas ir uzticams, lai izveidotu savienojumu ar dzeltenā, zaļā un zilā krāsā aptuvenu līniju no motora. 5 plānas Zālē līnijas savieno motoru.Savukārt trīs līnijas sarkanā, melnā un pelēkā krāsā.

2. Savukārt par elektroenerģijas pārvērst mazliet, un lēnām grieziet apkārt parasti.Skaņa ir svaigs.Ja skaņas ir nepareizi, nav turpināt twist rokturi.Jums ir nepieciešams, lai mainītu trīs fāzes posmu, līnijas transportlīdzekļu vai Zālē signāla līnijas (ar metodi, redzot attēlu, atpakaļ), lai pagrieztu normāli.Pēc tam, citas funkcionālās līnijas ir vajadzīgas, un funkcionālās līnijas, kas nav nepieciešama, ir iesaiņota malā, un pārzinis ir fiksēts.

Piezīme: Ja motors apvērš, jums ir nepieciešams, lai pielāgotu to.Pirmo apmaiņas fāzu līnijas (dzeltens, zaļš, zils) pārziņa, un pēc tam pielāgot līniju diagramma

Tehniskie Dati

Postenis Augstums 8CM
Objekta Garumu 32CM
Izcelsme Kontinentālās Ķīnas
Objektu Platums 12CM
Converter Tips DC-DC Pārveidotājs
Postenis Svars 5KG

0 Atsauksmes Par šo produktu

Pievienot atsauksmi

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

1 2 3 4 5

Līdzīgi produkti

  • €2.17 €2.29
    • Bezmaksas piegāde Bezmaksas piegāde uz pasūtījuma vairāk €99
    • Klientu Atbalsts 24 Stundas tiešsaistes atbalsts pieejams
    • Naudas Atgriešana 100% Naudu atpakaļ garantiju
    • Atgriešanās politiku 30 Dienu atgriešanas Pakalpojums