Izvēlne


1pc Darbvirsmas Uzglabāšanas Kaste TV Tālvadības Uzglabāšanas Multi-function Trapecveida PP Var Mazgāt Kopmītnē Dzīvojamā Istaba Darbvirsmas Plastmasas

€3.71 €7.42

Bezmaksas piegāde
Nominālā0No 5
Info
  • sku: r29895
Tagi

Aizzīmju Punktiem:

1. Daudzslāņu Nodalījuma Dizains: Aprīkots ar trapecveida dizains ar lielu ietilpību, Rakstāmgalda Organizatori Un Uzglabāšanai ir viegli piekļūt klasificētai uzglabāšanai.

2. Superior PP, Kvalitāte: Cute Galda Organizators izgatavots no stingras izvēles, ar augstas kvalitātes materiāliem, kas ir spīdīgs, spēcīgs un izturīgs, un kas ir vairāk, vides aizsardzības un drošību.

3. Ērti Uzglabāt: Zīmulis Organizētāja Galds aprīkots ar nodalījumu uzglabāšanas dizains var skaidri parādīt jūsu labvēlīgu objektu un saglabāt jūsu biroju organizēta.

4. Plaši Izmanto: Pildspalva Organizētāja Galda izmantot dažādām vajadzībām ir ideāli piemērots biroja piederumi, gēla pildspalvas, flomāsteri, līmlente, dzēšgumijas, un paperclips un ir piemērots arī smaržas, ādas kopšanai, suka, lūpu krāsas un nagu lakas.

5. Laba Izvēle: Darbvirsmas Organizācija ir ideāls Ziemassvētki, Valentīna Diena, Mātes Diena, dzimšanas dienas un jubilejas ir lieliska dāvana jūsu meitene, draudzene, sieva, mamma, meita, vai grims mīļāko.

Apraksts:

1. Trīs režģa konstrukcija, maza un vienkārša, stilīga un skaista, atvadītos jucekli, atgriezties tīrības uzturēšanu, lai jūsu darbu un dzīvi vairāk tīra un atsvaidzinoša un tajā pašā laikā ir labs garastāvoklis un labā vidē.

2. Tā izmērs ir tikai tiesības, lai glabātu savu mazo personīgās mantas.

3. Trapecveida dizains, vienkāršs un praktisks izskatu, pastiprināts trīs-nodalījumu dizains, saprātīgu rajons, veikls un organizēti.

4. Tās augstas kvalitātes un bieza materiāla padara uzglabāšanas kaste ļoti spēcīgs un izturīgs, un tas ir ērti, lai uzglabātu objektus, kas ļauj jūsu mazie posteņi ir savas telpas, moderns un humanizēts, zaļa un videi draudzīga.

5. To var novietot viesistabā, lai saglabātu tālvadības ierīces.Dažādus objektus var sakārtot un uzglabāt, tostarp tālvadību, brilles, kancelejas preces un citu mazu priekšmetu grauzdēšanai.Tas ir ērti uzglabāt.To var ievietot vannas istabā, lai saglabātu ādas kopšanas produktiem.Tas ir skaists un moderns, vienkāršs un svaigi, un vienkāršu krāsu, kas ir piemērots jebkurā vietā.

Specifikācija:

1. Nosaukums: trapecveida uzglabāšanas kaste

2. Materiāls: PP

3. Izmērs: 11.5*8.5*13cm/4.53*3.35*5.12 jo

Produktu Saraksts:

Trapecveida uzglabāšanas kārba *1

Piezīmes:

1. Produkta krāsas var nedaudz atšķirties no attēla, pateicoties dažādus apgaismojuma un ekrāna Iestatījumus.

2. Sakarā ar manuālo mērījumu, ir tolerance produkta izmērs.

Tehniskie Dati

Technics spīdīgs
Stils Mūsdienu Stils
Materiāls Plastmasas
Modeļa Numurs Rakstāmgalda organizācija
Izcelsme Kontinentālās Ķīnas
Iezīme Eco-friendly
Produkts Biroja Organizators
Izmantošana Dažādi
Forma Daudzstūris
Veids Uzglabāšanas Kastes & Tvertnes

0 Atsauksmes Par šo produktu

Pievienot atsauksmi

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

1 2 3 4 5

Līdzīgi produkti

    • Bezmaksas piegāde Bezmaksas piegāde uz pasūtījuma vairāk €99
    • Klientu Atbalsts 24 Stundas tiešsaistes atbalsts pieejams
    • Naudas Atgriešana 100% Naudu atpakaļ garantiju
    • Atgriešanās politiku 30 Dienu atgriešanas Pakalpojums