Izvēlne


WASHIGST Mēbeļu 1 Pāris Bīdāmās Durvis Rv Aparatūras lieljaudas Atvilktnes Slaidi Pilna izvilkuma Bearing220KG

€92.06 €141.64

Bezmaksas piegāde
Nominālā0No 5
Info
  • sku: r30526
Tagi

Funkcijas Un Detaļas

Trīs Sekciju Atvilktnes Slaidi: Jūs varat saņemt 1 pāri bloķēšanas atvilktnes slaidi biezums.Mūsu 3 reizes, pilna izvilkuma dizains nodrošina visu atvilktņu pagarināt pilnībā, padarot to viegli, lai sasniegtu.Lielisks palīgs, lai maksimāli izmantotu jūsu atvilktnē ir vieta

Izturīga Tērauda & 485 lbs Gultnis: Jākonstruē tā, ar biezumu, auksti velmētas tērauda lieljaudas atvilktnes slaidi ir līdz 485 lbs/ 220 kg celtspēja.Drošs un izturīgs pietiekami, lai atbalstītu smago uzglabāšanas bez deformācija laika gaitā.Ar electroplated virsmas uztur pagarināšanu atvilktnes slaidi rūsas izturīgs un nodiluma izturīgs, nodrošinot ilgstošas lietošanas.Slaidus var piemērot precēm, plaukti, skapji, rūpniecības atvilktnes, RVs, kravas automašīnas, automātu, uc.

Klusi & Klusi Slīd ar Bloķēšanas: Šos slaidus iezīme bloķēšanas un atbloķēšanas dizains vieglai kontrolei, droša fiksācija, un nekādu iespēju no atvilktnes, kas atdala no kabineta.Salīdzinot ar atvilktni slaidi bez slēdzenes, mūsu atvilktnes slaidus ar slēdzenes nodrošina lielāku drošību un stabilitāti.Dubulta rinda ar lodīšu gultni darbību nodrošina gludu slaidu sniegumu, aizverot un atverot atvilktni.Neilona bufera dizains vidū-sadaļā slaidi rada mazāk trokšņu un nav lielība atpakaļ.

Izvēlēties Pareizo Izmēru: Kā var noteikt pareizo izmēru slaidi jūsu atvilktnē?Lūdzu, skatīt detalizētu aprakstu par katru lielumu, kā bildē redzams. 0.3"/ 19,2 mm atstarpi starp atvilktņu un skapju sienas ir nepieciešama (pa kreisi 0.3", labi 0.3").Tas ir labāk, lai izmērītu garumu atvilktnes un ministru kabineta, bez rāmja valde pirms izvēloties mūsu atvilktnes slaidi.Piezīme: garums slaidi būtu mazāks vai vienāds ar atvilktnes dziļumā.

Uzstādīšanas un Lietošanas: Pilna izvilkuma atvilktnes slaidi ir saderīga ar lielāko daļu atvilktnes un ministru kabineta veidu.Paaugstinātas izturības atvilktnes slaidus var uzstādīt uz sānu, ministru kabineta vai mašīnas daļām.Visas skrūves un bultskrūves ir iekļauti vieglu uzstādīšanu.Ideāls jaunās būvniecības, remodeling, un nomaiņas projektu, piemēram, rūpniecībā, atvilktnes, tirdzniecības iekārtas, un ierīkot transportlīdzekļiem.Uzstādīšana ir bez piepūles, lai jūs varētu izmantot atvilktņu uzreiz.

Garantijas laiks:

Mēs sniegs vienu gadu garantija, un mēs jums atrisināt visas jūsu pēcpārdošanas problēmas!

Padomi:

Jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums, mēs sirsnīgi aicinām jūs atstāt mums 5-Zvaigžņu pozitīvas atsauksmes, ja esat apmierināts ar mūsu produktu un pakalpojumu.Kas ir lielākā motivācija, lai mēs kļūtu stiprāki un labāk jaunus objektus.Paldies par jūsu atbalstu.

Ja jums ir kādas problēmas ar mūsu priekšmetu vai pakalpojumu, lūdzu, nekautrējieties sazināties ar mums jebkurā laikā, pirms atstāj negatīvas atsauksmes.Mēs dos jums labāko risinājumu, komunikācijas, var visu atrisināt.

Zīmola ievads

WASHINGST tika izveidota 2020. gadam. Zīmola tiek pozicionēts kā mid-lai-augstas klases maršrutu.Kopš tās izveidošanas, tas ir izdarīts, attīstības un ražošanas slaidu margas un eņģes.

Tas arī ir dziļi pētījumu rezultātiem par smagās rūpniecības slaidu margas, mājas labiekārtošana atvilktnes ceļvežiem, nerūsējošā tērauda buferis, eņģes, utt., un ir vairākas inovatīvas patentu un kvalifikācijas apliecinājumi.

Produkti galvenokārt tiek iedalīti trīs sērijas, kas aptver rūpniecības slaidu margas, mājas uzlabošanu, kāpņu margas, nerūsējošā tērauda eņģes, īpaša leņķa viras, gāzes statnes, utt.

Mūsu uzņēmums uzstāj, propagandējot: Mēs saskarsimies ar klientiem ar atbildīgu attieksmi, ievērot pirmais princips, ņemot vērā un sargāt klienta intereses, pirmkārt, un cenšamies, lai sasniegtu mērķi, kas pārvietojas klientiem pateikties un atgriezties sabiedrībā.Mēs zinām, ka labs alus ir labākais mārketinga veicināšanu.Uzvarēt uzticību, godu un atbildību!

Foshan WASHINGST Aparatūras izskatās uz priekšu, lai aug kopā ar jums un izveidot win-win situācija!

Tehniskie Dati

Modeļa Numurs D2576-3
Zīmola Nosaukums WASHINGST
DIY Piederumi Kokapstrāde
Izcelsme Kontinentālās Ķīnas
Veids slide

0 Atsauksmes Par šo produktu

Pievienot atsauksmi

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

1 2 3 4 5

Līdzīgi produkti

    • Bezmaksas piegāde Bezmaksas piegāde uz pasūtījuma vairāk €99
    • Klientu Atbalsts 24 Stundas tiešsaistes atbalsts pieejams
    • Naudas Atgriešana 100% Naudu atpakaļ garantiju
    • Atgriešanās politiku 30 Dienu atgriešanas Pakalpojums