Izvēlne


Šenila Burti veido Somas Konfektes Krāsu Ceļojumu Organizators Neilona Ūdensnecaurlaidīga Ceļojumu Portatīvo Rāvējslēdzējs ar Rokturi Uzglabāšanas Somiņā

€4.48 €6.40

Bezmaksas piegāde
Nominālā0No 5
Info
  • sku: r31057
Tagi

Šenila Vēstules Kosmētikas Soma Konfektes Krāsu Grims Maisiņš Kosmētikas Organizators Neilona Ūdensnecaurlaidīga Ceļojumu Portatīvo Rāvējslēdzēju ar Roktura, Sievietes, Meitenes

Motīvs:

1. Premium Materiāli: Šenila vēstuli grims soma ir izgatavota no augstas kvalitātes neilona ūdensnecaurlaidīga materiāla, kas nav izbalināt, nav savdabīga smarža, un ir izturīga.Stilīgs izskats, viegli noslaucīt tīru, nepievelk putekļus, un ūdensnecaurlaidīgs.

2. Ideāls Izmērs: Ceļojumu grims soma organizators izmērs ir 26*14*8cm/10.3x5.5x3.2 collu, lielas ietilpības glabāšanas soma varat glabāt visus savus kosmētika, uzkodas,telefonu, maku, ceļojumu essentials un viss, kas jums nepieciešams.Tas ir ideāls lielums, lai mest somā un saglabāt savu saturu atsevišķi un organizēti.

3. Šenila Vēstuli Grims Soma: Cute preppy grims soma ir zelta mirdzums burtu ielāpus un burti ir izgatavoti no maiga dvieļu izšūšana un neaustu audumu.Stingri piešūtas pie maisa, jums nav jāuztraucas par tiem nokrist.Šie krāsains burti ir zelta mirdzums pierobežas, lai padarītu savu ceļojumu kosmētikas soma izskatās ļoti spilgti un spilgts!

4. Gluda Rāvējslēdzēju & Izturīgs Rokturis: Kosmētikas soma ceļojumu kosmētikas soma ir roku darbs šenila vēstuli ielāpu vidū.Šenila vēstuli soma ar izturīgu rokturi, bieza auduma dizainu un nav viegli kreka.Kosmētikas Somiņa ar metāla rāvējslēdzēju, gluda izmantot, būs ne vainas un ir mazāk ticams, lai nerūsē.Viegls un viegli tīrāma.

5. Multi-funkcionālo Izmantošanu un Ideāla Dāvana: Neliela ceļojumu grims maisiņš maisiņš visi sporta pasākumi, spēļu dienas, vasaras brīvdienas, koncerti un lidojumiem, iepirkšanās, jebkuras āra aktivitātes un ikdienas lietošanai.Šo gudrs maisiņi ir pieejami dažādās krāsās, jūs varat izvēlēties stilu, kas jums patīk.Tā ir arī lieliska dāvana mīlētājiem, meita, māte vai ģimenes locekļiem.

Specifikācija:

Vienuma Tips: Kosmētikas Gadījumos

Materiāls: neilons

Odere: poliesters

Izmērs: 26*14*8cm/10.3*5.5*3.2 collas

Slēgšanas: rāvējslēdzējs

Style: A-E (Nav Obligāts)

Lietošana: Grims Maisiņš

Struktūrvienība: Sievietēm

Piezīme:

Sakarā ar dažādu monitoru un gaismas efektu, faktisko krāsu preci var nedaudz atšķirties no krāsas parādīja, uz bildes.Paldies!

Lūdzu, ļauj 1-2cm mērīšanas novirze, jo manuāla mērīšana.

1 x Kosmētikas Soma

Tehniskie Dati

Vienuma Tips Kosmētikas Gadījumos
Galvenais Materiāls neilona
Zīmola Nosaukums pb Peggybuy
Modeļa Numurs kosmētikas soma
Modelis Tips Vēstule
CN Ķīna
Slēgšanas Tips rāvējslēdzēju
Stils Modes
Postenis Augstums 8cm
Forma spilvens
Izcelsme Kontinentālās Ķīnas
Postenis Svars 110g
Materiāla Sastāvs Poliestera
Objektu Platums 14cm
Izcelsmes vieta Ķīna (Mainland)
Objekta Garumu 26 cm

0 Atsauksmes Par šo produktu

Pievienot atsauksmi

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

1 2 3 4 5

Līdzīgi produkti

    • Bezmaksas piegāde Bezmaksas piegāde uz pasūtījuma vairāk €99
    • Klientu Atbalsts 24 Stundas tiešsaistes atbalsts pieejams
    • Naudas Atgriešana 100% Naudu atpakaļ garantiju
    • Atgriešanās politiku 30 Dienu atgriešanas Pakalpojums