Izvēlne


Tautas M22 Super Fotonu Ipl Izvēlēties Ādu Balināt Rieva Pinnes Ādas Atjaunošanos Pastāvīgo Matu Noņemšanas Sejas Kopšanas Mašīna

€10 075.41

Bezmaksas piegāde
Nominālā0No 5
Info
  • sku: r31526
Tagi

M22 Super Fotonu Ipl Izvēlēties Ādu Balināt Rieva Pinnes Ādas Atjaunošanos Pastāvīgo Matu Noņemšanas Sejas Kopšanas Mašīna

Mašīna princips

Ar M22 ResurFX ir jaunākais, nav ablatīviem, frekvenču lāzera tehnoloģijas, lai uzlabotu ādas krāsas, strijas, pinnes, rētas, grumbas un vairāk.Nav ablatīviem nozīmē, ka tas nav iznīcināt vai lāpstiņai ādas šūnas, savukārt, frakcionēti nozīmē, ka tas ir tikai ietekmē frakcija vai procentos no ādas.Labā ResurFX ir tas, ka tā ir iespēja iegūt lieliskus rezultātus ar minimālu atkopšanas laiku, atšķirībā no CO2 lāzeru, kas ir vairākas dienas, vai vairāk pīlings, kreveles un, iespējams, pietūkums pēc procedūras.Optimālais priekšrocības ResurFX ir iegūti ar vairākiem ārstēšanas, atkarībā no stāvokļa un vēlamo rezultātu.

KĀ TAS RESURFX DARBU?

Ar ResurFX lāzera ādas seguma atjaunošanu iespēja, kas piešķir prioritāti pacientu komfortu tikpat daudz, cik efektivitāti.Tas ir nav ablatīviem lāzera, kas nozīmē, ka tas stimulē ādu izstrādāt kolagēnu, nekaitējot vai ablating jebkuru ādu.Kā palielina kolagēna, āda izskatās stingrāka, pat vairāk, un vairāk jauneklīgāku.ResurFX ir arī frekvenču lāzera, kas nozīmē, ka lāzers ir piegādāta uz ādas sīkiem punktiņiem, un tikai daļa no ādas.Ar ResurFX nepieciešama tikai viena iet virs ādas, lai ražotu labus rezultātus, samazināt ārstēšanas laiku.Visbeidzot, tā kā tas nav ablatīviem, frekvenču lāzera, atveseļošanās laiku pēc procedūras ir minimāla.

A. Biostimulating spēkā: izmantojot īpašu spēcīgu impulsu, multi-viļņu garuma spektra krāsu gaismas, lai tieši irradiate ādas virsmas, kas selektīvi darbojas uz mērķa audu patoloģisku pigmenti un asinsvadus zem ādas, sadalās nestandarta pigmenta šūnas, tuvu nestandarta kapilāri, un pēc tam lyse virsmas Vietas, pigments ādā un dermā un efekts ārstējot sarkano asins svītrām.Tajā pašā laikā, spēcīga impulsa gaismu absorbē ūdens kolagēna un termiskais efekts stimulē izplatīšanu kolagēna veidošanos, tādējādi uzlabojot ādas elastību un panākt efektu ādas atjaunošanos un rieva noņemšanas.

B. Principu photopyrolysis: Ar spēcīgu impulsu, fotonu matu noņemšanas tehnoloģija ir balstīta uz principu, izvēloties photopyrolysis, ka ir, spēcīga impulsa gaismu konkrētu viļņu garumu, ir apstarotas par matu, un tas ir selektīvi absorbē melanīns matu vārpstu, un matu folikulus, un vietējās augstu temperatūru, uzreiz veidojas, kas padara matu folikulu sarecēt un sarauties. ,, Nesabojājot normālu ādas un sviedru dziedzeru, tas kavē matu augšanu un rada ietekmi, pastāvīgo matu noņemšanas.

Pieteikums

1. Pigmentēta bojājumi: vasaras raibumi, izraibināt-piemēram, nevus (plankumi), sauļošanās, vecuma plankumi, kas ir daļa no hloazma, nevus traipus, uz vietas,-piemēram, pēc iekaisuma pigmentācija, utt.

2. Ādas atjaunošanos: noņemt virspusējas grumbiņas, ievērojami uzlabot vidēji smagas vai smagas vieglās grumbas, šauras poras, uzlabo ādas struktūru, paaugstina ādas elastību un ievērojami uzlabot komplikācijas pinnes.

3. Matu noņemšana: atbrīvotos no liekā apmatojuma jebkurā jomā, izņemot plakstiņa pielikumus un uzacis.

4. Pinnes: Novērst pinnes, līdzsvaru eļļa sekrēciju un uzlabo ādas tekstūru.

5. Tvirtumam un ādas pārveidošana.

6. telangiectasia: efektīva ārstēšana, sejas sarkano asins svītras, atbrīvoties no sarkano saskaras simptomi, rosacea, utt.

7. Ne-sejas atjaunojoša ārstēšana, balināšana ādas dažādās ķermeņa daļās.

8. Pārcelšanās tetovējumi, uzacu, molu, un attieksmi pret epidermas plankumiem.

Nekustamā Attēlus

Biežāk UZDOTIE jautājumi

Q:Kā par pēc-pārdošanas servisu?

A:Mums ir profesionālā tehniskā atbalsta komanda, lai nodrošinātu jūs ar savlaicīgu pakalpojumu.Jūs varat saņemt palīdzību jums ir nepieciešams laiks, izmantojot tālruņa kameru,tiešsaistes tērzēšanas (whatsapp).Ja jums ir anyquestions lūdzu, sazinieties ar usWill sniedz bestservice.

J:vai jūs mācīt, kā izmantot mašīnu?

A:Jā, mēs varam nodrošināt lietotājus ar visu lietotāja rokasgrāmatu un

video vadlīnijas un programmas.24/7 tiešsaistes apspriešanās ser, priekšsēdētāja vietnieks, var nodrošināt, ka nav svarīgi, kāda problēma jums encounteraslong, kā jūs sastopaties problemyou var viegli solveit.Viegli usein - structionsanyone var darboties

Q:Kā par sūtījuma?

A:Mēs sniegs landsea andexpresstransportation pakalpojumi.Dažādās valstīs un reģionos pieņem dažādos režīmos oftransporta - jumu.

Q:Kā tas jūsu rūpnīcas veikt kvalitātes kontroli?

Mums ir stingra qualityinspection departmentBefore nogādāt mašīnu, lai youourengineers willcarefullyinspect un testthe ma chine.Lai nodrošinātu, ka jūs varat iegūt augstas kvalitātes iekārtas beigās,tikai mašīnas, kas iziet stingras kvalitātes pārbaudes var būt piegādāti jums.

Q: Kāpēc izvēlēties tieši jums?

A: 1)stingra rūpnīcas,nodrošinot konkurētspējīgas cenas un labāko tehnoloģiju, tehnisko atbalstu.

Tehniskie Dati

Pakalpojums OEM/ODM/24 stundām Tiešsaistes Serviss
Jauda 3000W
Vienuma Tips Epilatoru
Izmantošana bikini, IESTĀDE, Sejas, Underarm
Sertifikācija CE
Izcelsme Kontinentālās Ķīnas
Spriegums 110V/220V 50-60Hz
Barošanas Veids Elektriskā
dzesēšanas sistēma Ūdens+Gaisa Dzesēšana
Funkcijas Ātri, Matu Noņemšanu (OPT IPL SHR)
Zīmola Nosaukums NoEnName_Null

0 Atsauksmes Par šo produktu

Pievienot atsauksmi

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

1 2 3 4 5

Līdzīgi produkti

  • €3 201.42
    • Bezmaksas piegāde Bezmaksas piegāde uz pasūtījuma vairāk €99
    • Klientu Atbalsts 24 Stundas tiešsaistes atbalsts pieejams
    • Naudas Atgriešana 100% Naudu atpakaļ garantiju
    • Atgriešanās politiku 30 Dienu atgriešanas Pakalpojums