Izvēlne


Āra Kempinga Telts Gaismas LED Retro Karājas Zirgu Gaismas Avārijas Portatīvie Saules Nakts Laternas, Draugiem Darbības Instrumenti

€20.35 €30.83

Bezmaksas piegāde
Nominālā0No 5
Info
  • sku: r327453
Tagi

LED Vintage Laternas, Āra Kempings Uzlādējams Karājas vai Tabletop Gaismas, Ūdensizturīgs Regulējamas 3 veidi, Retro Dekoratīvās Laternas, Akumulatora Barošanu, lai Pagalmā Pagalmu Apzaļumošana Zālienu, Dārzs

Motīvs:

1. Ilgs akumulatora darbības laiks un avārijas maksas: retro kempings gaismas ir iebūvēts 2000mAh akumulators, ko var izmantot, lai 4-60 stundas pēc tam, kad 2 stundu uzlādes.Savukārt top rokturi pulksteņrādītāja kustības virzienā, lai bezgala dim 3 dažādas gaismas (silti balta, silti balta), palielinot spilgtumu no 15 LM līdz 220 LM.To var izmantot arī kā avārijas akumulatoru lai uzlādētu tālruni, un nāk ar USB uzlādes kabeli.

2. PREMIUM MATERIĀLI, kas PAREDZĒTI ILGTERMIŅA LIETOŠANAI: Mūsu uzlādējams dzelzceļa laternas korpuss ir izgatavots no ABS un alumīnija sakausējuma.Plastmasas abažūrs nav tik trausla, kā stikls, abažūrs, alumīnija sakausējuma, kas ir spēcīgs un izturīgs, nav viegli rūsas, nav viegli deformējas, un to var izmantot ilgu laiku.Balta gaisma iekšējā spuldze pieņem LED, un siltā gaisma pieņem volframa stiepli, un kvalitāte ir garantēta.

3. Iedarbību ipx4 ūdensizturīgs un varas parādīšana: portatīvi dārza kempings gaismas pieņem iedarbību ipx4 ūdensnecaurlaidīgs tehnoloģija, nebaidās no lietus vai ūdens šļakatām visos virzienos.Akumulatora indikators atgādina par atlikušo akumulatora, tāpēc pat tad, ja jūs maksas, kempings gaismas, atkal, jūs varat nodrošināt, tas ir pilnībā uzlādēts. (Lūdzu, ņemiet vērā, ka ūdensnecaurlaidīgs funkcija, nenozīmē, ka tā var būt iemērc ūdenī.Lūdzu, sausā ūdens laikā, pēc lietošanas nebaltām dienām.)

4. Retro Pārnēsājamo Dizains: kombinācija no metāla materiālu un aerosola krāsu, īpašās aerosola krāsu procesu padara to izturīgāku un rada high-end retro sajūta.Ūdensizturīgs Dzelzceļa Laternu pasākumi 14 x 14 x 23 cm / 5.51 x 5.51 x 9.05 collas, sver tikai 0.3 kg / 0.66 lbs, un ir salokāms rokturis vieglai pārnēsāšanai vai karājas uz kokiem, sienām, utt.

5. Plašu izmanto: Portatīvi dārza telts LED gaismas ir ļoti praktiskas un dekoratīvas, piemērots iekštelpās un āra.Var izmantot kempings, strāvas zudumiem, apgaismojums, lai jūs, jūs varat arī izmantot to kā atmosfēra apdare, dārziem, saimniecības, personām, teltis, kafejnīcas, bāri utt.Piekārtiem un laišanu tirgū, tā ir arī lieliska dāvana ikvienam, kas mīl vintage un klasisko stilu.

Specifikācija:

Materiāls: alumīnija sakausējuma + ABS

Svars: aptuveni 340g

Slēdzis: Rotācijas bezpakāpju dimming

Akumulators: iebūvēts (1*18650)/2000mAh litija akumulators

Uzlāde: Tips-C

Izcelt jauda: silts gaismas caurule (3PC): 3LED balta gaisma (6PC)

Apstarošana attālums: 0-10m diapazons

Lietošanas instrukcijas: Pagrieziet augšējo pogu, lai atvērtu

Ūdensizturīgs pakāpe: iedarbību ipx4 dzīve ūdensizturīgs

Iepakojuma Kraft kartona: 140X140X190mm logu Kraft kartona

Produkta izmērs: augstums 19cm/7.48", pamatnes platums 10.5 cm/4.13", top platums 14cm/5.51"

Iepakojuma izmērs: 60*45.5*59cm

Piezīme:

Sakarā ar dažādu monitoru un gaismas efektu, faktisko krāsu preci var nedaudz atšķirties no krāsas parādīja, uz bildes.Paldies!

Lūdzu, ļauj 1-2cm mērīšanas novirze, jo manuāla mērīšana.

Iepakojumā:

1 x LED Vintage Laternas

1 x Uzlādes Kabelis

Tehniskie Dati

Vienuma Tips Pārnēsājamas Laternas
Āra Apgaismojums Saules
Barošanas Avots Uzlādējams akumulators
Korpusa Materiāls Plastmasas
gaismas portatīvie
Izcelsme Kontinentālās Ķīnas
Modeļa Numurs LED Vintage Laternas
Gaismas Avots LED Spuldzes
Izmantošana Apgaismojums
Sertifikācija Nav
Nav Baterijas Nepieciešams, No
Zīmola Nosaukums k-āra

0 Atsauksmes Par šo produktu

Pievienot atsauksmi

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

1 2 3 4 5

Līdzīgi produkti

    • Bezmaksas piegāde Bezmaksas piegāde uz pasūtījuma vairāk €99
    • Klientu Atbalsts 24 Stundas tiešsaistes atbalsts pieejams
    • Naudas Atgriešana 100% Naudu atpakaļ garantiju
    • Atgriešanās politiku 30 Dienu atgriešanas Pakalpojums