Izvēlne


Jaunu PT6V8 T7YJR 14.8 V 63Wh Klēpjdatoru Akumulatoru Par DELL Alienware M11x R1 R2 R3, M14x R1 R2 R3 Sērijas Grāmatiņa 8P6X6 08P6X6

€38.97 €55.68

Bezmaksas piegāde
Nominālā0No 5
Info
  • sku: r34057
Tagi
klēpjdatoru akumulatoru

Jaunu PT6V8 T7YJR 14.8 V 63Wh Klēpjdatoru Akumulatoru Par DELL Alienware M11x R1 R2 R3, M14x R1 R2 R3 Sērijas Grāmatiņa 8P6X6 08P6X6

★Ļoti svarīgi!

Lūdzu, ņemiet vērā: ir vairāki datori, no vienas sērijas, bet baterija stili un modeļi, ko izmanto, starp tām ir dažādi.Pat tad, ja tie ir paša datora modeļa, daži baterijas būs atšķirīgs.Tādēļ, jums ir 100% apstiprināt, kāda veida portatīvo datoru baterijas jūs izmantojat, un pēc tam iegādāties atbilstošas tipa akumulators.

Lūdzu noņemt primāro bateriju vai atveriet aizmugurējo vāciņu datoru, pirms pasūtīšanas, un pārbaudiet akumulatora modeli, formu vai skrūvju caurumu atrašanās vietu.

Ja jums akumulators, lūdzu, mēģiniet, lai kalibrētu jauns akumulators.Lūdzu, pārbaudiet, ja modelis atbilst, ja jūs neesat pārliecināts par modeli, lūdzu, konsultēties ar veikala klientu servisa apstiprināt, pirms iegādāties.

Jūs varat uzlādēt jauns akumulators 6-12 stundas pēc pirmo reizi,tad noslēgt līdz 5-10%.Lūdzu, atkārtojiet šo darbību 2-3 reizes!

Piezīme: Ja jums ir nepieciešams, lai atceltu rīkojumu pēc tam, kad maksājumu, lūdzu, informējiet mūs, pirms mēs pastu to (12 stundas).Ja pakete ir izsūtīta vairāk nekā 24 stundas, lai to nevar atcelt.Pēc tam, kad paka ir nosūtīta, pat, ja pasūtījums ir atcelts, būs frakti.

Par transportu: lūdzu, aizpildiet adrese detaļās un norāda, mājas numurs, precīzi, citādi pakete var būt atgriezies!Kurjeri dažreiz nodot iepakojumu vērā express kastes, lūdzu, pārliecinieties, lai ņemtu laiku.

Piegādes datuma no visiem iepakojumiem ir 60 dienas.Lūdzu, nav celt jebkuru strīdu 60 dienu laikā.Ja tu nesaņemi paketi, lūdzu, ļaujiet man zināt, lūdzu, atstāt man ziņu, un es būs pārbaudīt atrašanās pakete, cik drīz vien iespējams.paldies par jūsu sadarbību!

Apraksts:

Baterijas Tips: Li-ion

Spriegums:14.8 V

Jauda:63Wh

Krāsa:Melns

Produkta Tips:Rezerves Akumulatoru (Jauns)

Stāvoklis: Jaunu drošā iepakojumā

Garantijas:1 gadu garantija!

Aizstāt Kods:Apskatīt Apraksts

Paketē Iekļauts:1*Akumulators

Aizstāt daļu skaits:

DELL:

PT6V8

T7YJR

8P6X6

08P6X6

P18G

Saderīgs ar:

Attiecībā Par DELL Alienware M11x Sērija(Visas)

Attiecībā Par DELL Alienware M11x R1 Series

Attiecībā Par DELL Alienware M11x R2 Sērijas

Attiecībā Par DELL Alienware M11x R3 Sērija

Attiecībā Par DELL Alienware M14x Sērija(Visas)

Attiecībā Par DELL Alienware M14x R1 Series

Attiecībā Par DELL Alienware M14x R2 Sērijas

Attiecībā Par DELL Alienware M14x R3 Sērija

Ņemiet vērā,:

Kad ierīce uzlādē akumulatoru pirmo reizi, pateicoties dažādu spriegumu un nepastāvīgās straumes, ierīce tiks pārtraukta akumulatora uzlāde kad akumulators ir daļēji uzlādēts (dažreiz vairāk, dažreiz mazāk).Ja tas notiek, neuztraucieties, Vienkārši izņemiet akumulatoru no ierīces, pārinstalēt un papildināt.Jauns akumulators, kas ir uzlādētas pirmo reizi, var prasīt vairākas iterācijas.Lūdzu būt pārliecināti, ka.Tas ir normāli.

1. Kad jauns akumulators ir uzlādēts, tas būtu jāsedz nepārtraukti 12 stundas, pilnībā uzlādes un izlādes.Cikla trīs reizes.Mosties jauns akumulators.Izslēdziet datoru lādēšanas, un neatvienojiet strāvas uzlādes laikā.

2. Kad akumulators ir normāli lietojot, ja akumulatora izlādes sasniedz 5%, tas ir jāslēdz papildināts.Tas ir stingri aizliegts izlādēt akumulatoru līdz 0%, jo tas ir viegli sabojāt, un paātrinātu nolietošanos no akumulatora.

3. Izvairīties no mākslīgā saspiežot, demontāžu, kas, apkures vai īssavienojumu.

4. Lai izmantotu speciālām iekārtām maksas.

5. Centieties izvairīties no akumulatora, vidē, kur temperatūra ir pārāk augsta vai pārāk zema.

Pirkuma līgumu:

1.Sekošanas informāciju availble par 5-10 dienas pēc tam, kad mēs nosūtīt paku ārā.(https://www.17track.net/en)

2.Lūdzu, pārliecinieties, vai pilnu nosaukumu krievu draugs.

3.Lūdzu, lūdzu, iegādājieties to, kā uz jūsu ierīces modeļa.lūdzu, sūtiet ziņu, ja kādi jautājumi

4.Lūdzu, apstipriniet savu adresi uzmanīgi, kad jūs veicat pasūtījumu.

Mēs neesam atbildīgi par to nevar piegādāt adresi.Mēs paturam tiesības iekasēt kuģniecības maksa atkal atgriezās priekšmetus, jo uz nepareizu adresi.

Mēs nosūtīsim jums izstrādājumus uzreiz pēc tam, kad maksājums ir saņemts.(mēs nosūtīt priekšmetus, 5-7 dienu laikā(darba dienās,ne brīvdienās sezonu) pēc tam, kad maksājums ir apstiprināts ar platformu)

5.Akumulators nav parasto preču piegāde,paredzamais piegādes laiks var būt ilgāks nekā parastā preces.

Starptautiskās Pircējiem – Lūdzu, Ņemiet Vērā:

a) Ievedmuitas nodokļi, nodevas un maksājumi netiek iekļauti postenī cena un piegādes izmaksas.Šie tarifi ir pircēja pienākums.

b) Lūdzu, sazinieties ar jūsu valsts muitas iestādei, lai noteiktu, kādi ir šie papildu izmaksas, kas būs pirms izsoles /pērk.

c) Šīs maksas parasti tiek savākti, nodrošinot kravu (piegāde) uzņēmuma vai tad, kad jūs izvēlieties vienumu uz augšu – nejauciet tos par papildu maksu par piegādi

Tehniskie Dati

Iepakojums
Daļu Skaits PT6V8
Izcelsme Kontinentālās Ķīnas
Saderīgu Zīmols Dell
Akumulatora Spriegums 14.8 V
Veids Li-Ion
Baterijas Elementiem 6 Šūnu
Modeļa Numurs PT6V8
Zīmola Nosaukums 7XINbox

0 Atsauksmes Par šo produktu

Pievienot atsauksmi

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

1 2 3 4 5

Līdzīgi produkti

    • Bezmaksas piegāde Bezmaksas piegāde uz pasūtījuma vairāk €99
    • Klientu Atbalsts 24 Stundas tiešsaistes atbalsts pieejams
    • Naudas Atgriešana 100% Naudu atpakaļ garantiju
    • Atgriešanās politiku 30 Dienu atgriešanas Pakalpojums