Izvēlne


PU Ādas 160 Kabatas Kartes, Sānu Iekraušanas Saistvielu TCG Spēle Rāvējslēdzēju Kartes Albumu Ar 4 Noslēgtā Fiksētā Kabatām Lapas MG/PKM/FOW/YGO

€19.26 €38.54

Bezmaksas piegāde
Nominālā0No 5
Info
  • sku: r341839
Tagi

Iezīme

1. Piemērots MTG/YGO/PKM Lielums TCG Spēļu kārtis

2. Augstas Kvalitātes PU Attiecas

3. Rāvējslēdzējs dizains pasargās jūsu kartes, nevis pilināmā

4. Albumi ir 20 lapas

5.Iekšpusē kartes lapa ir sānu Iekraušanas

kabatas albumu var turēt maxiumn 160 vienotā kartes

Sūtījumu Serviss

Parasti mums ir vairākas dienas, lai sagatavotos kuģniecības un darīt dažas pārbaudes, pirms nosūtīšanas, bet mēs nosūtīt savu pasūtījumu ASAP

Ja jūs uzrunāt atvaļinājumu ir nepareizi, lūdzu, sazinieties ar mums, cik drīz vien iespējams, lai mainītu adresi.Citādi to nevar mainīt pēc tam, kad preces ir nosūtīts off.

Piegādā laiks būtu 40-60 darba dienās, līdz ko kuģniecības metode jums izvēlēties.

Piegādes laiks būtu ilgāks laikā brīvdienas (Ziemassvētki, Jaunais Gads, Pavasara Festivāls)

Atgriež Termins

Gadījumā, ja esat saņēmis nekvalitatīvu preci, pasūtītājam ir līdz 7 dienām no saņemšanas dienas pieprasīt kompensācijas vai apmaiņu par jaunu.

Gadījumā, ja jūs saņemat nepareizu preci, Priekšmeti jābūt atpakaļ tās sākotnējā un neizmantoto nosacījums & jābūt arī tās oriģinālajā kastē un iepakojuma.

Mēs neļaujam kompensācijas vai apmaiņu, jo izmaiņas domāšanā.Lūdzu, izlasiet visu aprakstu, kas sniegts kā guide, pirms jūs cenu.Bet katrs solis ir veikti, lai nodrošinātu, ka mēs kuģis no pareizo objektu, būs brīdis, kad jūs saņemsiet priekšmetus, kas atšķiras no apraksta.Šādā gadījumā, lūdzam jūs sazināties ar mums nekavējoties, lai mēs varam labot situāciju.Jūsu apmierinātība ir svarīgi, lai mums, un mēs novērtējam jūsu biznesu.

Par Mums

Mēs novērtējam katra klienta, kā arī vairumtirdzniecības klientu.Mūsu noliktavā atrodas Yiwu, lielākais mazo preču tirgū Ķīnā.Mēs piedāvājam mūsu klientiem pārsteidzošu ietaupījumu, salīdzinot ar cenām, ko piedāvā tradicionālo mazumtirgotāju līdzīgu vai identisku produktu.Mēs piedāvājam dzimtā-runājot klientu apkalpošanas Englishand Ķīnas.

Nevilcinieties sazināties ar mums jebkurā laikā, pirms un pēc pirkuma; mēs esam apņēmušies, lai jūsu 100% klientu apmierinātību.Mēs esam atpakaļ mūsu saistību ar lielisku pakalpojumu, 100% pilna naudu atpakaļ un klientu apmierinātības garantija.

Iegādāties Ar Pārliecību!

Atsauksmes

Savu gandarījumu un pozitīvas atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums.Lūdzu atstājiet pozitīvas atsauksmes un 5 zvaigznes, ja jums ir apmierināti ar mūsu preces un pakalpojumi.

Ja jums ir kādas problēmas ar mūsu produktiem vai pakalpojumiem, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, pirmkārt, pirms jūs atstāt negatīvas atsauksmes.Mēs darīsim visu iespējamo, lai atrisinātu jebkādas problēmas, un nodrošināt jūs ar labāko klientu apkalpošanu.

Tehniskie Dati

Modeļa Numurs 4 Kabatas Kartes Albumu
Materiāls PU Āda
Izcelsme Kontinentālās Ķīnas
Stils Eiropas un Amerikāņu Stilā
Izmērs 85x44x246MM
spraugas izmērs 97x70mm
Veids Kartes Īpašnieki & Piezīme Turētāji

0 Atsauksmes Par šo produktu

Pievienot atsauksmi

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

1 2 3 4 5

Līdzīgi produkti

    • Bezmaksas piegāde Bezmaksas piegāde uz pasūtījuma vairāk €99
    • Klientu Atbalsts 24 Stundas tiešsaistes atbalsts pieejams
    • Naudas Atgriešana 100% Naudu atpakaļ garantiju
    • Atgriešanās politiku 30 Dienu atgriešanas Pakalpojums