Izvēlne


Multi-Funkcionālo Rožkoka Handaxe ar 440 Nerūsējošā Tērauda Asmeni, - Kempings, Glābšanas, ar Hex Atslēgu un Logu Āmuru

€19.44 €38.87

Bezmaksas piegāde
Nominālā0No 5
Info
  • sku: r34190
Tagi
rožkoka handaxe

Tips: Handaxe

Kopējais garums: 23 cm

Asmens Garums: 11.4 cm

Roktura garums: 13,5 cm

Ax Platums: 11 cm

Asmens materiāls: 440 nerūsējošā tērauda

Cietība: HRC 57

Countertop: Slīpēšana

Rokturi: Palisandrs

Asmens Biezums: 4,5 mm

Neto svars: aptuveni 390g

Papildu Funkcijas: Die-casting process, hex atslēgu, logu āmuru

Ar rožkoka rokturi šī handaxe ir izgatavoti no cietās koksnes, kas padara to izturīgi pret deformāciju.Sabiezējis ax vāciņš nodrošina aizsardzību asmens un padara to viegli transportēt.Turklāt die-casting process, hex atslēgu, logu un āmuru pievienot daudzpusība šo rīku, padarot to lieliska izvēle, lai āra aktivitātes un ārkārtas situācijās.

Maksājumu metodēm, kas uzskaitītas ir pieejami Rigaoweek.lv.Ja jūs apmierināt jebkuru problēmu, kad maksājuma veikšanas, lūdzu, sazinieties ar mums, lai saņemtu palīdzību.Mēs sniegs effetive risinājums jums 12 stundu laikā!

1) Mēs pieņemam Alipay, West Union, TT.Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA.

2) Maksājums ir jāveic 15 dienu laikā no rīkojuma.

3) Ja jūs nevarat kases uzreiz pēc izsoles tuvu, lūdzu, pagaidiet dažas minūtes un mēģiniet vēlreiz Maksājums jāizpilda 15 dienu laikā.

Visi mīļie draugi, lūdzu, izlasiet mani, pirms jūs veicat pasūtījumu.

Lūdzu, atver paku, kad klātbūtne pasta darbiniekus.Ja sūtījums bojāts vai tukšu (nozagts), lūdzu, palūdziet pastā sniegt oficiālu dokumentu, jo īpaši prasību pieprasījuma papīra.

Lūdzu, ņemiet vērā, ka, ja jūs pirkt mūsu produktu mūsu vārdā, ka jūs piekrītat nosacījumiem, kas uzskaitīti turpmāk, lūdzu, zināt!

Pirms pirkšanas, lūdzu, pārliecinieties, ka jūsu adrese, pasta kods un kontaktinformācija ir pareiza (krievijas Federācija ir pilna saņemēja), lai izvairītos no pircējs nevar saņemt sūtījumu.

Pērkot produktus, dažādas krāsas un kolekcija, lūdzu, ņemiet vērā, nepieciešams, bez iepriekšēja brīdinājuma, tas tiek uzskatīts par izlases sūtīt!

Veikals reklāmas attēli, kas veikti natūrā, pateicoties dažādām partijām ražoti produkti varētu izraisīt produkta krāsas un iepakojuma pastāv atšķirības, ja nevar pieņemt to, lūdzu, nav nopirkt visus produktus, lūdzu, saņēma dominē veida.

Laika periodā no saņemšanas mūsu apņemšanās, un mēs nevaram pieņemt, pircējs iesniedz "nav saņēmis preces" strīdu, ja jūs nevarat pavadīt ilgu laiku, gaidot to, lūdzu, nav nopirkt, lai izvairītos no nevajadzīgiem strīdiem.

1) Lielāko daļu iepakojumiem saskaņā ar $10 tiks nosūtīti parasto pasta pakas ar nr. loģistikas informāciju.

Ja jūs vēlaties pārbaudīt šo izsekošanas numuru, lūdzu, izvēlieties maksā loģistikas metodi.

2) Rigaoweek.lv Standarta Piegāde: ir labs, lai lielākā daļa valstu, un tās parasti izraisa no muitas nodokļiem, averag piegādes laiks ir 15~35 dienas, bet varētu būt līdz 60 dienām.

Mēs izmantojam Parasto Pastu Ķīnas Mazo Pakešu kā noklusējuma sūtījumu, bezmaksas piegāde.Kad jūs izvēlēties citas pēc jūsu pasūtījumu, mēs varētu pāriet uz citu līdzīga amata piegāde bez iepriekšējas paziņošanas mūsu profesionālo pieredzi.Piemēram, izmantojot vienu no tālāk sūtījumu pieeja.

*CEDK: krievu piegāde, šobrīd tas ir ātri, Bet pēc iepakojuma ierodas, tas var uzglabāt tikai 10 dienas.Lūdzu, apkopojiet to, cik drīz vien iespējams

*Nīderlande pastu: laba Eiropas counries, vidējais piegādes laiks ir 15 ~ 40 dienas.

3) DHL: DHL ir ātri un būs aptuveni 3-7days lielākajā daļā valstu, bet tas var izraisīt muitas nodokli.

4) Citas skaidri: Mēs arī varētu piedāvāt EMS, UPS, FedEx, TNT, un tā iespējas.Lūdzu, pārbaudiet kuģniecības veidus, kā par savu valsti, izvēlieties savu valsti par "piegāde".

Produkta Drošības Atruna:

Mēs neuzņemamies atbildību par nepareizu šo vai jebkuru citu produktu.Visi mūsu produkti tiek rūpīgi pārbaudīti, ievērot stingrus un stingrus kvalitātes kontroles standartus.Par dažiem produktiem, e.g.rotaļlietas, nažus, u.c.), mēs iesakām pienācīgu uzraudzību, kā mēs nevaram saukt pie atbildības par ļaunprātīgu izmantošanu vai nelaimes gadījumu.

Augstas Veiktspējas Produktu

Mūsu veikalā, mēs garantējam augstas kvalitātes produktus, lai jūs ar labu cenu.Mēs atsakāmies pārdot lētu piedāvājumu, tikai, lai nodrošinātu, ka jums iegādāties izturīgas un izmaksu ziņā efektīvas mājas uzlabošana produktu no asv.

Profesionālie Pakalpojumi

Mūsu veikalā, ja jums ir kādas šaubas par mūsu produktiem, lūdzu, nekautrējieties sazināties ar mums.Pēc tam, kad jūs saņemat preci, ja jums ir kādi jautājumi par metožu un produktu veiktspēju, mēs nodrošināsim jums profesionālu, atsaucīgu apkalpošanu.

Tehniskie Dati

Roktura Materiāls Koka
Cirvi Galvas Materiāls augsta oglekļa tērauda
Veids Plaša Cirvis
Cirvi Galvas Tips Vienu bitu
Zīmola Nosaukums Doom Asmens
Svars 3900G
DIY Piederumi Kokapstrāde
Kopējais Garums 230mm
Funkcijas IZOLĒTAS, Daudzfunkcionāla
Izcelsme Kontinentālās Ķīnas

0 Atsauksmes Par šo produktu

Pievienot atsauksmi

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

1 2 3 4 5

Līdzīgi produkti

    • Bezmaksas piegāde Bezmaksas piegāde uz pasūtījuma vairāk €99
    • Klientu Atbalsts 24 Stundas tiešsaistes atbalsts pieejams
    • Naudas Atgriešana 100% Naudu atpakaļ garantiju
    • Atgriešanās politiku 30 Dienu atgriešanas Pakalpojums