Izvēlne


Kemei Ciparu Displejs 5 in 1 Matu Trimmeris Vīriešiem Uzacu Bārdas Trimmeri Elektriskie Matu Clipper Kopšanas Komplekts Frizūra

€27.43 €39.18

Bezmaksas piegāde
Nominālā5No 5
Info
  • sku: r35587
Tagi
kemei digitālo matu clipper, kemei 5 1 hair clipper, kemei 5 1 matu trimmeris, kemei digitālo trimmeris, kemei 4 1 vīrieši

Sveiki Spānija un Portugual pircējiem, ja jūsu pasta kods sākas ar 35,38,51,52, (Portugual sākas ar 9), lūdzu, nav izvēlēties kuģniecības vieta, no Spānijas, mūsu Spānija pārstāvim nav pakalpojums, lai šajās vietās.Lūdzu, izvēlies, kuģniecības vieta, no Ķīnas, Paldies! Ievads: 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes!Tas ir 5 diffirent kuteris galvas,lai samazinātu diffirent matu uz sejas.Tas ir pieejams uzlādējamām izmantot.Regulējami matu griešanas ķemme ir piemērojama matu nogriešana, dažādu lengthes. 4 griešanas garumu no 3--6--9--12mm,vienkārši izvēlieties garumu, kā jūs vēlaties, Tā pieņem augstas cietības hair clipper asmeņi.super jauks dizains--ar Griešanas garumu vadības stūres piemērots gan zīdaiņiem,bērniem un pieaugušajiem, griezt matus, tāpat kā ķemmēšana matus ātri,viegli un droši Lielisku dāvanu bērniem,vecākiem,draugiem.Parametri: -Krāsa :kā bildes-Barošanas Veids : akumulators,AC Strāvas. -Barošanas Avots : MAIŅSTRĀVAS Adapteris -- Pasaules Sprieguma AC110-240V -Darba Laiks:Pēc tam, kad maksa par 2 stundām, tā var strādāt aptuveni 99minutes Uzmanību Pls: 1.Jo clipper ir ar motora darbību,lai, strādājot,būs daži zemu trokšņu Visu uzlādējams griešanas ir neliels troksnis,kas ir normāli,pls piezīme! 2.Par pagarina motora mūžu,katru reizi, pls nelietojiet vairāk kā 15 minūtēm Piezīme:nelietojiet jūsu knaiblītēm par kaķiem, suņiem vai citiem mājdzīvniekiem.Nekad neizmantojiet ierīci vannas istabā vai citā jomā, ar augstu mitruma koncentrāciju.Nespiediet griezuma malu pret ādas grūti, jo tas var izraisīt ādas izmeklēšanu.Vienmēr uzglabāt vienības atrašanās vietu nepieejamā no bērniem.Komplektā Ietilpst: 4x Ierobežot ķemme(3/6/9/12mm) 1x Deguna trimmeris vadītājs 1x neredzamajā matu griezējs 1x Pusē apdegumus kuteris(1/2/ - 3mm) 1x Skuveklis vadītājs 1x Matu trimmeris galva, 1x Statīvs 1x Manuālā 1x Suku Sveiki pircēji, dažās valstīs, eļļas pudeles, iespējams, netiks iekļauta, tas ir tādēļ, ka gaisa kuģošanas ierobežojumiem, lūdzu, saprotiet, mums, paldies jums tik daudz!

Tehniskie Dati

Uzlādes Laiks 2H
Mērķauditorija Universal
Strāvas Padeve Uzlādējams
Barošanas Veids Uzlādējams/Electric Gan Strādāt,
Spriegums Global Universal(100-240V), 100-240V/5W/50Hz
Zīmola Nosaukums Kemei
Lietošanas Laiks 85Mins
Asmens Materiāls Oglekļa Tērauda
Izcelsme Kontinentālās Ķīnas

5 Atsauksmes Par šo produktu

  1. Nominālā5No 5

    Klients 2023-05-14

    Pirmā veida Trimmeris ir forši. Nāca pilnībā uzlādēts. Un dzemdības notika ļoti ātri. Es ieteiktu pārdevējam.

  2. Nominālā5No 5

    Klients 2023-06-17

    Ērts trimmeris, viegli mainīt sprauslas. Piegāde ir ātra, ieradās ar pilnībā uzlādētu akumulatoru. Es uzreiz centos, lai samazinātu manu bārdu, izmanto trīs dažādas sprauslas, nažiem ir asas, tās nav skrāpēt ādu, ja jūs līmeņa kontūru. Tur ir skūšanās uzgali, tas ir ērti, lai viņas pabeigt, kur nepieciešams, un, ja viss ir pilnīgi skūta, manuprāt, tad tas ir labāk izmantot parastu elektrisko skuvekļu. Tur ir arī trimmeri stāvēt un sprauslu komplekta, tas ir arī ērti, neatrodas kaudzi.

  3. Nominālā5No 5

    Klients 2023-04-13

    Tiešām nav slikti!

  4. Nominālā5No 5

    Klients 2023-04-26

    Pušķis Gera

  5. Nominālā5No 5

    Klients 2023-05-05

    Visas Super, ļoti ātri ieradās, produkts ir, kā aprakstīts, un viss strādā, un labas kvalitātes, šis veikals ir noteikti ieteicams!!!

Pievienot atsauksmi

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

1 2 3 4 5

Līdzīgi produkti

    • Bezmaksas piegāde Bezmaksas piegāde uz pasūtījuma vairāk €99
    • Klientu Atbalsts 24 Stundas tiešsaistes atbalsts pieejams
    • Naudas Atgriešana 100% Naudu atpakaļ garantiju
    • Atgriešanās politiku 30 Dienu atgriešanas Pakalpojums