Izvēlne


QIDI TECH i-Box TECH UV Sveķu 3DPrinter Matricas UV Gaismas Avots 8.9" 4K Mono LCD liela Ātruma Klusums Drukāšanas 192x120x200mm

€707.74 €956.41

Bezmaksas piegāde
Nominālā0No 5
Info
  • sku: r363712
Tagi
3D Printeri, 3D Printeri

QIDI TECH i-Box TECH UV Sveķu 3DPrinter Matricas UV Gaismas Avots 8.9" 4K Mono LCD liela Ātruma Klusums Drukāšanas 192x120x200mm

Funkcijas:

🔝 Intelligent 3D Sveķu Printeri - i-box mono ir pirmais Z-ass motors, kas aprīkots ar TMC2209 drive intelligent čips, drukas ir super kluss un saprātīgāk.Ar 3,5 collu touch screen displejs ar augstu izšķirtspēju; Atbalsts Ķīniešu un angļu valodā, slēdžu, Maģistra reālā laika drukāšanu.

🔝 Ātrs Drukas Ātrums - iedarbības laiks ir ļoti zems 1.5-2 sekundes, un maksimālais drukas ātrums ir 60 mm/h, padarot drukāšanas ātrums 3x ātrāk nekā S-box.i-box mono ir pilnībā saderīgs ar jaunākajām Chitu programmatūras version1.65, kas ir gudrāki un vieglāk darboties.Izmantojot jaunākās sagriešana formāts fle, kas tā ātrums ir ievērojami uzlabojusies.

🔝 Jaunu Matricu UV Gaismas Avots - Augstas kvalitātes kvarca lampas loku un jaunu matricu dizaina vienotu UV gaismas enerģiju. 4K mono LCD pie 8,9 collu izmēra nodrošina augstas kvalitātes izdrukas.

🔝 Zinātniski izstrādāts Nolīdzināšana Struktūru, - Unikāla līmeņu struktūra izstrādāta ar mūsu komandu.Viens - galvenais izlīdzināšana, divslāņu plug struktūra, kas ir ļoti vienkārši izmantot.Kad drukāšana lielākiem modeļiem, stabilākas un labākas mehāniskās struktūras.

🔝 Labāk Sveķu Pvn Struktūra - no Jauna izstrādāti lietie alumīnija sveķu pvn optimizēta jaunākās paaudzes FEP filmu.Uzlabota ka FEP filma ir pārāk velk un bieži ir bojāta drukāšanas laikā lielo izmēru modeļiem.Pārveidotie struktūra dubultspēlē kalpošanas FEP filmu.

🔝 Spēcīgāka Stiepes Struktūra - stiepes struktūru, pieņem dubultā līnija rokasgrāmata, sliedes, un pa vidu ir aprīkots ar rūpniecisko pakāpes bumbu skrūves.Precizitāti Z asi var sasniegt 0.00125 mm.Efektīvi samazina slāni modeli, uzlabotu drukāšanas precizitāte, un stiprināt stiepjas spēkā.

Specifikācija:

Modelis: i-Box

Tehnika: LCD Ekrāna Fotoattēlu Konservēšanas Molding Tehnoloģiju

Ieteikts Slāņa Biezums: 0.025 mm-0,1 mm

Darbība: 3.5-collu Krāsu Pretestības Touch Screen

Drukas Izmērs: 192 x 120 x 200mm

Drukāšanas Ātrums-20mm/h

Mašīnas Izmērs: 420 x 65 x 490mm

X/Y Izšķirtspēja: 3840 x 2400

Z Ass Precizitāte: 0.00125 mm

Gaismas Avots: UV-LED(Viļņa garums 405nm)

Gaismas Avots: UV-LED(Viļņa garums 405nm)

Konservēšanas Viļņa garums: 405nm

Savienojumi: USB Pen Drive

Darbības Programmatūra: ChiTuBox

Faila Formāts Ieeja : STL,OBJ; Izejas: ctb

Atbalsta Materiāls: 405nm parastās stingrās UV-sveķiem, kas Nav liešanas Sveķu, Sveķu Lējuma

N. W: 20.5 kg

Iepakojuma Izmērs: 58 x 49 x 46cm/22.8 x 19.3 x 16,9 gadā

Iepakojuma Svars: 22kg/48.5 oz

Iepakojuma Saraksts:

1 x 3D Printera Komplekts

1) Mēs pieņemam Alipay, West Union, TT.Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA.

2) Maksājums ir jāveic 3 dienu laikā no pasūtījuma.

3) Ja jūs nevarat kases uzreiz pēc izsoles tuvu, lūdzu, pagaidiet dažas minūtes un mēģiniet vēlreiz Maksājums ir jāpabeidz 3 dienu laikā.

1. VISPASAULES PIEGĀDE. (Izņemot dažas valstis un APO/FPO)

2. Pasūtījumi apstrādāti laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes.

3. Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi.

4. Attēlus, kas tiek rādīti nav faktisko objektu, un ir paredzēts tikai atsaucei.

5. PAKALPOJUMA TRANZĪTA LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu.

6. Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu 30 dienu laikā no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība!

7. Sakarā ar krājumu stāvokli un laika starpības, mēs izvēlēties, lai kuģis savu preci no mūsu pirmais pieejama noliktava par ātru piegādi.

1. Jums ir 7 dienas, lai sazinieties ar mums un 30 dienas, lai atgrieztos no dienas, kad tā saņemta.Ja šajā postenī ir jūsu rīcībā vairāk kā 7 dienu laikā, tas tiek uzskatīts par izmantoti, un MUMS nebūs JAUTĀJUMU, JUMS KOMPENSĀCIJAS VAI NOMAIŅA.NAV nekādu IZŅĒMUMU!Kuģniecības izmaksas ir jāsedz gan pārdevēja, gan pircēja pusē.

2. Atgriezies preces, IR JĀBŪT oriģinālajā iepakojumā un jums IR SNIEGT mums ar sūtījumu izsekošanas numuru, konkrētu iemeslu, lai atgrieztos, un jūsu po#.

3. Mēs atmaksāsim JŪSU PILNS UZVARĒTĀJU PIEDĀVĀJUMA SUMMU, saņemot preci tās sākotnējā stāvoklī un iepakojuma ar visām detaļām un aksesuāriem, PĒC tam, kad gan Pircējam, GAN Pārdevējam atcelt darījuma, no Rigaoweek.lv.VAI, jūs varat izvēlēties, lai rezerves.

4. Mums būs jāsedz visas kuģniecības izmaksas, ja prece(s) tiek (ir), nevis kā reklamē.

1. 12 mēneši Ražotāja ierobežota Garantija par bojātiem preces (izņemot priekšmetus, bojāta un/vai ļaunprātīgi pēc pieteikuma saņemšanas).Aksesuāri nāk ar 3 mēnešu garantiju.

Tehniskie Dati

Spriegums 110-220V
Interfeisa Tips usb
CE Sertifikācija
Fliament 405Nm
Zīmola Nosaukums Aibecy
Maksimālais Drukas Izmērs 192x120x200mm
Krāsu Drukas Ātrums 20mm/h
Molding Tehnoloģiju lcd
Faila Formāts STLOBJ; Izejas
Izcelsme Kontinentālās Ķīnas

0 Atsauksmes Par šo produktu

Pievienot atsauksmi

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

1 2 3 4 5

Līdzīgi produkti

    • Bezmaksas piegāde Bezmaksas piegāde uz pasūtījuma vairāk €99
    • Klientu Atbalsts 24 Stundas tiešsaistes atbalsts pieejams
    • Naudas Atgriešana 100% Naudu atpakaļ garantiju
    • Atgriešanās politiku 30 Dienu atgriešanas Pakalpojums