Izvēlne


Sadzīves Tehnika Virtuves Fleischwolf Ceļojumu Adapteris Universālais Spēka Pārveidotājs Plug ar 2 USB Ports AK ES MUMS JP ĀS KN

€9.07 €16.19

Bezmaksas piegāde
Nominālā0No 5
Info
  • sku: r38362
Tagi
Sadzīves Tehnika

Sadzīves Tehnika Virtuves Fleischwolf Ceļojumu Adapteris Universālais Spēka Pārveidotājs Plug ar 2 USB Ports AK ES MUMS JP ĀS KN

KRĀSA: Melna, Balta Iezīme: 1. Platjoslas sprieguma universāls, 100‑240V plašu sprieguma ievade, rezerves sprieguma svārstības telpā, lai tiktu galā ar nestabilu spriegumu.

2. Vairāku valstu ceļojumu adapteri, kas kopīgi daudzām valstīm, piemērots AK, ES, ASV, AUSTRĀLIJA, KN, TAS, JP sveces utt.

3. Ar divām USB pieslēgvietām, izeja 5V, 1000mA, var iekasēt dažādas USB ierīces, neuztraucoties par to, lādēšanas problēmu.

4. Tas ir izgatavots no uguns izturīga materiāla, temperatūras izturīgi un drop‑pierādījums, un plug pieņem tīra vara niķeļa galvanizācijas procesā, kuram ir zems strāvas pārvades zudumu.

5. Portatīvās un kompaktās, multi‑valsts standarta sveces ir integrētas, plug and play, viegli pārejas un viegli veikt.

Specifikācija:

Vienuma Tips: Ceļojumu Adapteris

Materiāls: ABS

Krāsa: Kā parādīts attēlā

Ieejas Jauda: 100~240V-50/60Hz (plaša spriegums)

USB Izejas Ports: Jauda 5V,1000mA

Ievade Spraudņa Specifikācijām: AK, ES, ASV, AUSTRĀLIJA, KN

Izvades Spraudņa Specifikācijām: AK, ES, ASV, AUSTRĀLIJA, KN, TAS, JP utt.

Gadījumā valstis: Plaši lieto vairāk nekā 220 valstīs visā pasaulē.

Drošība: osta ir bērnu aizsardzība durvis, iebūvētas pārslodzes drošinātājs, anti-vienu plug-in, anti-shock, anti-pērkons aizsardzība

Svars: Apm. 141g / 5oz

Iepakojums Saraksts:

1 x Ceļojumu Adapteris

1 x Aizsardzības Kaste

1 x Lietošanas Rokasgrāmata

Piezīme: 1. Šis produkts ir tikai enerģijas konvertēšanas spraudni, bez sprieguma pārveidotājs funkciju, var mainīt spriegumu! 2. Monitori nav kalibrēti pats, postenis krāsu parādīts fotogrāfijas var būt rāda nedaudz atšķiras no reālo objektu.Lūdzu, ņemiet reāla kā standarta.

Par atsauksmes

Ja jums ir apmierināti ar mūsu produktiem, Pls dod mums 5 Zvaigznes

Savu gandarījumu un pozitīvas atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums.Lūdzu atstājiet pozitīvas atsauksmes un 5 zvaigznes, ja jums ir apmierināti ar mūsu preces un pakalpojumi.Ja jums ir kādas problēmas ar mūsu produktiem vai pakalpojumiem, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, pirmkārt, pirms jūs atstāt negatīvas atsauksmes.Mēs darīsim visu iespējamo, lai atrisinātu jebkuru problēmu, un nodrošināt jūs ar labāko klientu apkalpošanu.Mēs sniegs jums pozitīvas atsauksmes pēc maksājuma saņemšanas.Ja esat neapmierināts ar savu vienumus, lūdzu, sazinieties ar mūsu Klientu Apkalpošanas dienestu.

Mēs uzturēt augstu izcilības standartus un censties 100% klientu apmierinātību!Atsauksmes ir ļoti svarīgi, Mēs pieprasām nekavējoties sazinieties ar mums, PIRMS jūs sniedzat mums, neitrāla vai negatīva atgriezeniskā saite, tā, ka mēs varam veiksmīgi risināt jūsu problēmas.

Tas ir neiespējami, lai risinātu problēmas, ja mēs nezinām par viņiem!

Maksājuma

1) Mēs pieņemam Alipay, West Union, TT.Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA.

2) Maksājums ir jāveic 3 dienu laikā no pasūtījuma.

3) Ja jūs nevarat kases uzreiz pēc izsoles tuvu, lūdzu, pagaidiet dažas minūtes un mēģiniet vēlreiz Maksājums ir jāpabeidz 3 dienu laikā.

Par kuģošanas

1. VISPASAULES PIEGĀDE. (Izņemot dažas valstis un APO/FPO)

2. Pasūtījumi apstrādāti laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes.

3. Mēs kuģis uz apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi.

4. Attēlus, kas tiek rādīti nav faktiskā preci un jūsu atsauci .

5. PAKALPOJUMA TRANZĪTA LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu.

6. Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu noteiktajā laika periodā, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība!

7. Sakarā ar krājumu stāvokli un laika starpības, mēs izvēlēties, lai kuģis savu preci no mūsu pirmais pieejama noliktava par ātru piegādi.

8. Mēs pārdevējs nav atbildīgs par ievedmuitas nodokli, pircējs ir atbildīgs par to.Jebkurš strīds, ko izraisa šis ir nepamatota.

9. BR pircējs, lūdzu, sniedziet cpf vai cnpj, tas būs labāk, lai jūs varētu saņemt to daudz ātrāk.paldies

Atgriešanās un Kompensāciju

1. Jums ir 7 dienas, lai sazinieties ar mums un 30 dienas, lai atgrieztos no dienas, kad tā saņemta.Ja šajā postenī ir jūsu rīcībā vairāk kā 7 dienu laikā, tas tiek uzskatīts par izmantoti, un MUMS nebūs JAUTĀJUMU, JUMS KOMPENSĀCIJAS VAI NOMAIŅA.NAV nekādu IZŅĒMUMU!

2. Atgriezies preces, IR JĀBŪT oriģinālajā iepakojumā un jums IR SNIEGT mums ar sūtījumu izsekošanas numuru, konkrētu iemeslu, lai atgrieztos, un jūsu po#.

3. Mēs atmaksāsim JŪSU PILNS UZVARĒTĀJU PIEDĀVĀJUMA SUMMU, saņemot preci tās sākotnējā stāvoklī un iepakojuma ar visām detaļām un aksesuāriem, PĒC tam, kad gan Pircējam, GAN Pārdevējam atcelt darījuma, no Rigaoweek.lv.VAI, jūs varat izvēlēties, lai rezerves.

Tehniskie Dati

Jauda (W) Citi
Izcelsme Kontinentālās Ķīnas
Zīmola Nosaukums WALFRONT

0 Atsauksmes Par šo produktu

Pievienot atsauksmi

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

1 2 3 4 5

Līdzīgi produkti

    • Bezmaksas piegāde Bezmaksas piegāde uz pasūtījuma vairāk €99
    • Klientu Atbalsts 24 Stundas tiešsaistes atbalsts pieejams
    • Naudas Atgriešana 100% Naudu atpakaļ garantiju
    • Atgriešanās politiku 30 Dienu atgriešanas Pakalpojums