Izvēlne


Riteņbraukšana Vāciņš Ar Brillēm Caurumu Pilnu Sejas Segtu Maska Balaclava Pretvēja Siltu Šalli Motocikla Ķivere Starplikas, Cepure, Slēpošanas Tūrisms

€3.19 €4.56

Bezmaksas piegāde
Nominālā0No 5
Info
  • sku: r46760
Tagi

Funkcijas:

1.Balaclava Slēpošanas Masku: Nodrošina lielisku aizsardzību, lai jūsu sejas un ausu no saules.Ļoti elastīgs, spēcīgs un izturīgs - rieva bezmaksas - viegls, pārnēsājams un ērts,ventilācija - ātri žāvēšanas.

2.Sejas Maska Balaclava: vasarā, ir sviedru absorbcijai un aizsargātu no saules.Ziemā, tā palīdz pasargāt no vēja un aukstuma.Ļoti praktiska.

3.Unisex Maska Balaclava: nodrošina segumu un komfortu viegls (plānas likra audums) laikā visās āra sporta veidi un aktivitātes, ieskaitot motociklu, airsoft peintbols, slēpošana, snovbords, medību šaušana, skriešana, taktisko mācību, kalnu, sniega apstrādes, treka.

4.Vīriešu Balaclava: Vēja necaurlaidīgs, putekļu necaurlaidīgs, ērti valkāt, āra riteņbraukšana, pārgājieni, kempings, slēpošanu un citiem sporta veidiem.Atverams būvniecības ļauj daudzfunkcionālā funkcijas, valkā kā balaclava vai kakla caurules.

5.Balaclava Aukstā vai Karstā Laika: Klasisks stils, jūtas mīksta, pretvēja elpojošs lielisks,cepuri cietā modelēšana, saskaņā ar struktūru, par cilvēka galvu.Balaclava pārsegs ir jāvalkā blakus ādu zem jebkura ķiveri vai cepuri ( ieskaitot jebkuru motocikla ķivere vai slēpošanas ķivere), bez ādas kairinājumu un palīdz novērš siltuma zudumus.

Tehniskie Dati

Type1 Pretvēja Sejas Vāciņi
Type3 balaclava cepure
CN Zhejiang
Zīmola Nosaukums riderace
Type2 Velosipēds Ķivere Līnijpārvadātāju
Sporta Veids Riteņbraukšana
Modeļa Numurs PN1664
Modelis Tips Cietie
Dzimums Vīrieši
Materiāls Poliestera
Izcelsme Kontinentālās Ķīnas
Vienuma Tips klp

0 Atsauksmes Par šo produktu

Pievienot atsauksmi

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

1 2 3 4 5

Līdzīgi produkti

    • Bezmaksas piegāde Bezmaksas piegāde uz pasūtījuma vairāk €99
    • Klientu Atbalsts 24 Stundas tiešsaistes atbalsts pieejams
    • Naudas Atgriešana 100% Naudu atpakaļ garantiju
    • Atgriešanās politiku 30 Dienu atgriešanas Pakalpojums