Izvēlne


5gab 2Inch Black Biroja Krēsls, Rati, Rezerves Daļas, Biroja Krēslu Riteņi lieljaudas Nomaiņa Uz Cietkoksnes Grīda/Paklājs

€11.87 €22.82

Bezmaksas piegāde
Nominālā0No 5
Info
  • sku: r48429
Tagi

STANDARTA IZMĒRS - Mūsu ritentiņš riteņu veltņus ietilptu lielākā daļa biroja krēsls modeļu klāsts, Standarta kāta diametrs: 7/16 collu (11mm), stublāja garums: 7/8 collas (22mm),Biroja Krēsla Riteņu Ritentiņš Maksimālais Svars Vērtējums: 50KG katra riteņa.

VIEGLI uzstādāms - Vienkārši izraut veco krēslu riteņu un to ārā, tad push rod jauna biroja krēsla riteņu slotā, līdz tā ir stingri nostiprināta.Tas ir kā maiņa uz jaunu krēslu.

AUGSTAS KVALITĀTES RITEŅI Izgatavoti no augstas kvalitātes poliuretāna.nodiluma izturīgs, viegls svars, viegli nomaiņa un izmantot, var aizsargāt masīvkoka, lamināta, keramikas flīzes, šīferis un visu citu cietu materiālu grīdu no bojājumiem un skrāpējumiem,biroja krēsla riteņu vienmēr ir stingrs un viegli kontrolēt, kad ritošo.

PLAŠI PIETEIKUMS - Piemērots vairumam biroja krēsls,dators, krēsls, spēļu priekšsēdētājs,izpilddirektors, krēsli, darba krēsli, ritošā krēsli, viegli slīdēt uz cietā grīda paklāju un poliuretāna materiāls, ļoti piemērota lietošanai mājās vai birojā.

Krāsa: Melna

Materiāls: neilons

Iepakojuma Saturs:

5 x riteņi

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas atstarošana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Tehniskie Dati

Izcelsme Kontinentālās Ķīnas

0 Atsauksmes Par šo produktu

Pievienot atsauksmi

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

1 2 3 4 5

Līdzīgi produkti

    • Bezmaksas piegāde Bezmaksas piegāde uz pasūtījuma vairāk €99
    • Klientu Atbalsts 24 Stundas tiešsaistes atbalsts pieejams
    • Naudas Atgriešana 100% Naudu atpakaļ garantiju
    • Atgriešanās politiku 30 Dienu atgriešanas Pakalpojums