Izvēlne


Sākotnējā VSETT 8.5 Collu Motors Ar Noņemamu Hub Gredzenu Tikai VSETT 9 & 9+ Elektriskā Motorollera 48V 52V 650W Rezerves Daļas

€111.47 €148.64

Bezmaksas piegāde
Nominālā4.5No 5
Info
  • sku: r56148
Tagi
elektriskā motorollera motors 8.5 collas, Elektriskā Motorollera Piederumi, elektromotoru 48v motorollera, 52v elektriskā motorollera motoru

GALVENIE PUNKTI, PIRMS IEGĀDES

Pateicoties īpašajai gadījumos rightnow, satiksme varētu kavēties, un

* Produkta nosaukums: Oriģināls Oriģināls VSETT 8.5 Collu Motors Ar Noņemamu Hub Gredzenu Tikai VSETT 9 & 9+ Elektriskā Motorollera 48V 52V 650W

Materiāls: Alumīnija sakausējumi/copper/tērauda

Svars: ap 3250g

Nominālā jauda: 48V 650W(par VSETT 9+), 52V 650W(par VSETT 9)

Magnētiskā tērauda augstums: 40mm

Instalēšanas disku bremzes

* 1 komplekts motors ir 1 galvenais motors un 1 noņemams hub gredzenu, nevis 2 motori.

* Motors no VSETT 9 ir 52V 650W modeli, VSETT tikai 9. sagatavo vienu aizmugurējo dzinēju.Dzinējs VSETT 9+ ir 48V 650W modeli, VSETT 9+ apgādā, gan priekšā un aizmugurē motoru.Motors ir formas 9/9+ ir ļoti līdzīgi, bet tie ir nesavienojami, nav veicat nepareizu izvēli.

* Ja jūsu motorollera nav VSETT 9/9+, es ļoti iesakām jums nav iegādāties to, es nezinu neko par jūsu motorollera, un es nevaru sniegt jums jebkādu noderīgu informāciju, protams, es nezinu, kas notiks, kad to nomaina.Protams, es nevaru uzņemties saistības šajā situācijā, paldies par jūsu sapratni.

* Šī motora uzvalki 8.5 collu ārējo pneimatisko riepu (8.5*3/8.5*2.5/8.5*2) un, kas atbilst iekšējā caurule, mēs iesakām jums izmantot 8.5*3 riepas.

* Mēs pastāvīgi uzlabot mūsu produktus, un mums ir daudz dažādu piegādātājiem, lai nodrošinātu daļām, tāpēc varbūt nelielas detaļas atšķirsies no fotogrāfijas, apraksts lapas, tas ir normāli, tas nozīmē, ka jūs saņemat jaunākais modelis, tas ir oficiāls veikals, es apsolu sniegt jaunākās uzlabotus modeļus, vienkārši apraksta lapā nav atjaunota vēl!

* Mums nav jāsniedz atbilstoši skrūves/uzgriežņus un instalējot rīki, un mums nav sniegt atsauces/instrukcijas/manuāla rokasgrāmata, tāpēc, lūdzu, instalējiet to uzmanīgi.Uzstādīšanas un pielāgošanas par šo preci prasa augstu rokās-par spēju un elektrisko zināšanu, lūdzu, jautājiet profesionāls mehāniķis, ja jums nav šādu prasmju.

PAR KUĢNIECĪBAS UN MUITAS/TARIFI/NODOKĻI/PVN

* Motori ir īpaša preču, mēs esam tos piegādāt dažas īpašas veidos.Kopumā, pirmais progresa mums ir kuģi, tā kravu pārvadājumu uzņēmuma noliktavas Shenzhen, jūs varat izsekot, tas ir apmēram 3-5 dienas.Otrajā progresa sūtījumu sūta ar gaisa/vilcienu, jūs nevar izsekot līdz muitošana ir pabeigta, tas ir aptuveni 10-15 dienas.Trešā progress ir jūsu vietējā kurjeru no UPS/DHL/FedEX/Tiešās līnijas un citas logictics uzņēmumiem piegādāt sūtījumu uz jūsu adresi, jūs varat izsekot, tas ir apmēram 3-5 dienu laikā, lūdzu pacietīgi gaidīt.

* Ja jūs esat no ES / UK / Malaizijas / Singapūras / Taizeme / Dubai / Dienvidkoreja/ ASV / Kanāda / Krievija/ Austrālija, jums needn nav jāmaksā muitas / tarifi / nodokļi / PVN, mēs priekšapmaksu, ka jums, bet no 2020. gada sākumā, dažas valstis no Amerikas savienotajām Valstīm un Kanādu varētu iekasēt muitas nodokļus, kas tieši tad, kad jūs iegādājaties preces no Rigaoweek.lv.Tātad, ja jūs no tām valstīm, kas jums ir, lai lācis, kas.

* Izņemot tām valstīm un reģioniem, jums būs jāmaksā muitas/tarifi/nodokļi/PVN ar sevi, lūdzu, pārliecinieties, ka jums ir spējas, lai pabeigtu muitas procedūru veikšanu.Turklāt, es nezinu, specifiskais muitas tarifu standarta, jums ir nepieciešams, lai apjautātos, muitas aģentūru jūsu valstī.Paldies par jūsu sapratni.

Tehniskie Dati

Modeļa Numurs Vsett
Izcelsme Kontinentālās Ķīnas

2 Atsauksmes Par šo produktu

  1. Nominālā4No 5

    Klients 2023-08-30

    Strādā labi. Bet vads nāca ar sagriezti un tas bija jālabo.

  2. Nominālā5No 5

    Klients 2023-06-17

    Liels oriģināls produkts

Pievienot atsauksmi

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

1 2 3 4 5

Līdzīgi produkti

    • Bezmaksas piegāde Bezmaksas piegāde uz pasūtījuma vairāk €99
    • Klientu Atbalsts 24 Stundas tiešsaistes atbalsts pieejams
    • Naudas Atgriešana 100% Naudu atpakaļ garantiju
    • Atgriešanās politiku 30 Dienu atgriešanas Pakalpojums