Izvēlne


Automašīnas Riteņu Sukas Komplekts Auto Mazgāšana Rīku Komplekts Portatīvo Ilgi Mīksta, Sausa, Mitra Divējāda lietojuma Augsta Blīvuma informācijas Panelim, lai Logu

€20.29 €32.73

Bezmaksas piegāde
Nominālā0No 5
Info
  • sku: r56931
Tagi

Automašīnas Riteņu Sukas Komplekts Auto Mazgāšana Rīku Komplekts Portatīvo Ilgi Mīksta, Sausa, Mitra Divējāda lietojuma Augsta Blīvuma informācijas Panelim, lai Logu

Motīvs: 1. Ilgi mīkstu saru riteņu birste, nav nepieciešama augsta spiediena tīrīšanas rīki, vienkārši izmantojiet šo riteni, un apmaļu birste ar izturīgu sintētisko saru un ziepes kausu un aizpildīt malām ar rokām.Viegli tīrīt delikāts nooks un crannies no riteņu diski un riepas.Izturīgs pret skrāpējumiem, mīksts sariem var novietot uz jebkuras virsmas‑ chromeplate, lakots, pulēts, matēts.

2. Auto tīrīšanas dvieļi ir izgatavoti no augsti rafinētu cilpas austo microfiber un zīda apdari.Microfiber tīrīšanas audums pieņem dubultā slāņa dizains, laba ūdens absorbcija, mīksti, nav izbalināt, nebūs zaudēt matus, nav kodīgas smaržas.Šie microfiber tīrāmās lupatas ir efektīva gan mitros, gan sausos apstākļos.

3. Ilgi sari var pagarināt dziļā vazāt rieksti un šaurās Telpās.Ideāls, riepas, riteņi, diski, iekšējās fenderi, šasijas, utt.

4. Misiņa birstes ir izmantota, lai attīrītu nepabeigtu metāla daļas, krāsas plankumiem, utt.Nerūsējošā tērauda birste ir piemērota tīrīšanas tērauda detaļas, krāsas traipiem un speciāliem koroziju, nesabojājot virsmu.

5. Neilona otas ir izmantota, lai attīrītu javas ap flīzes, vannas, izlietnes, un .Šie tērauda sukas, kas ir gluda un izturīga.Var izmantot arī kā nelielu dzinēja daļas, netīrumi, rūsa, krāsa, utt

6. Piecas veida dabisko saru detaļu sukas, kas ir dažādu izmēru, jūs varat izvēlēties dažāda izmēra, lai apmierinātu dažādas vajadzības, pietiekami garš, lai viegli pagarināšanu uz vazāt riekstu vai šauras Telpas.Šīs detaļas ir izgatavotas no mīkstajiem sariem, kas ir ideāli piemērots mitrā un sausā lietošana bez skrāpējumiem.

7. Multi‑funkciju saru detaļu birste ir izstrādāta, lai novērstu putekļu, maizes drupatas un citus nelielus priekšmetus no riteņiem, vents, apdares un nozīmītes, atstājot auto ir tīrs un kārtīgs.

Specifikācija:

Vienuma Tips: Auto Tīrīšanas Rīku Komplekts

Materiāls: Fiber+ABS+Kokvilnas Audums

Mērķis: Piemērots automobiļu, dzinēja nodalījumā, riteni, rim, izplūdes galvu, emblēmu, riepas, ādas , runāja, grils, izplūdes caurules, bamperis, šasijas, ventilācijas, utt.

Iepakojums Saraksts: 5 x Detaļu Suka

1 x Ilgi Riteņu Birste

1 x Riteņu Birste

3 x Tērauda Stiepļu Suka

1 x Audums

Tehniskie Dati

Izcelsme Kontinentālās Ķīnas

0 Atsauksmes Par šo produktu

Pievienot atsauksmi

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

1 2 3 4 5

Līdzīgi produkti

    • Bezmaksas piegāde Bezmaksas piegāde uz pasūtījuma vairāk €99
    • Klientu Atbalsts 24 Stundas tiešsaistes atbalsts pieejams
    • Naudas Atgriešana 100% Naudu atpakaļ garantiju
    • Atgriešanās politiku 30 Dienu atgriešanas Pakalpojums