Izvēlne


Vārpstas NULLES 9 10 ZERO9 Z10 ŽĒLASTĪBU, Elektriskā Motorollera, Lai izveidotu Savienojumu Aizmugures Dakša Ar Scooter Ķermeņa Apturēšanu Roku Ass Metāla Pievienoties Stienis

€11.43 €14.30

Bezmaksas piegāde
Nominālā0No 5
Info
  • sku: r58216
Tagi
vārpstas

GALVENIE PUNKTI, PIRMS PIRKŠANAS

Pateicoties īpašajai gadījumos rightnow, satiksme varētu kavēties, un

* Produkta nosaukums: Vārpstas NULLES 9/10 Elektriskā Motorollera, Lai izveidotu Savienojumu Aizmugures Dakša Ar Scooter Ķermeņa

Galvenie izejmateriāli: Nerūsējošā tērauda

* Šīs šahtas ir tikai piemērots NULLES 9/10 un ŽĒLASTĪBU, 9/10 vai atbilst motorolleri izgatavoti mūsu rūpnīcā arī, piemēram, Ātrās Volt/Eco Ātrums/Ecobee/Valsts cilvēks/Turbowheel/Apollo/Go green/Muvter/Techlife, lūdzu, pārbaudiet savu motorollera formu, salīdzinot ar mūsu aprakstu, fotogrāfijām, ja viņi ir dažādi, tāpēc tās ir nesavienojamas.

* Mums nav sniegt uzstādot rīki, un mums nav sniegt atsauces/instrukcijas/manuāla rokasgrāmata, tāpēc, lūdzu, instalējiet to uzmanīgi.Uzstādīšanas un pielāgošanas par šo preci prasa augstu rokās-par spēju un elektrisko zināšanu, lūdzu, jautājiet profesionāls mehāniķis, ja jums nav šādu prasmju.

* Ir krāsu novirzes fotogrāfijas, jo atšķirība starp displeja iekārtas/fotoaparāti/programmatūra.Lūdzu, pārliecinieties, ka jūs zināt šo krāsu novirzes, un, ja jūs sakāt: "man nepatīk šī krāsa" vai "krāsas nav, piemēram, fotogrāfijas","Tāpēc man ir vajadzīga atgriešanās, tas", Sorry, es nevarētu atbalstīt savas prasības.

* Mēs pastāvīgi uzlabot mūsu produktus, un mums ir daudz dažādu piegādātājiem, lai nodrošinātu daļām, tāpēc varbūt nelielas detaļas būtu nedaudz atšķirties no fotogrāfijas, apraksts lapas, tas ir normāli, tas nozīmē, ka jūs saņemat jaunākais modelis, tas ir oficiāls veikals, es apsolu sniegt jaunākās uzlabotus modeļus, vienkārši apraksta lapā nav atjaunota vēl!

* Pārliecinieties, vai visas skrūves ir pievilktas pirms jūsu izjādes.Es ļoti iesakām jums gleznot kādu skrūvju līmi skrūvēm, lai stiprinātu locītavas un samazina vibrāciju.Es nedomāju, nodrošina skrūvju līme, jums ir nepieciešams, lai iegādātos šo no citiem pārdevējiem.

* Cenā nav iekļautas muitas/nodokļu/PVN.Pastāv varbūtība, ka preces tiks atzīmēta ar muitas, ja jūsu pakete tiek pārbaudīts, jums ir nepieciešams pievērst muitas, ko youself.Es nezinu, specifiskais muitas tarifu standarta.Jums ir nepieciešams, lai uzzinātu par muitas aģentūru jūsu valstī.

* Balstoties uz jaunāko PVN Noteikumiem ieviests ES valstīs un Ziemeļīrijas Apvienotā Karaliste:

1. Ja pasūtījums ir mazāks par eur 150, PVN būtu jāpieskaita cenai, kas ir automātiski, kad klienti var veikt maksājumus Rigaoweek.lv.Klientiem nebūtu jāmaksā PVN, divreiz ar Internal Revenue Service.

2. Ja Pasūtījums ir vairāk kā eur 150, PVN nebūtu jāpieskaita cenai, kas ir, kad klienti var veikt maksājumus Rigaoweek.lv, pat tad, kad klienti izvēlas Rigaoweek.lv online nosūtīšanas metodi, piemēram, Rigaoweek.lv Standarta piegādi vai bezsaistē express shipping metodi, piemēram, FedEx.Klientiem būtu jāmaksā PVN, ar Iekšējo Ieņēmumu Dienests gadījumos, kad iepakojums ir importa muitošanas, ja mēs izmantojam, parasti kuģniecības veidā, vai mēs izmantot mūsu Īpašo Kuģniecības Veids, lai pārliecinātos, ka jums needn nav jāmaksā PVN, bet ar Īpašu Pārvadāšanas Veids ir dārgs, jums ir jāsazinās ar mums, lai samaksātu par to, ka papildu sūtīšanas maksa, vai mēs nevarētu kuģa produktiem.Īpašie Pārvadāšanas Veids ir ap 20days vai ilgāk pie šīs situācijas, nav iespējams izsekot, tā vispirms ir 10-15days līdz UPS piegādāsim to.

Tehniskie Dati

Modeļa Numurs Nulle
Izcelsme Kontinentālās Ķīnas

0 Atsauksmes Par šo produktu

Pievienot atsauksmi

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

1 2 3 4 5

Līdzīgi produkti

    • Bezmaksas piegāde Bezmaksas piegāde uz pasūtījuma vairāk €99
    • Klientu Atbalsts 24 Stundas tiešsaistes atbalsts pieejams
    • Naudas Atgriešana 100% Naudu atpakaļ garantiju
    • Atgriešanās politiku 30 Dienu atgriešanas Pakalpojums