Izvēlne


11.6" 13.3" 14.1" 15.4" PU Ādas Piedurknēm Klēpjdators Gadījumā Par Macbook Piezīmju Datoru Soma Aizsardzības Gadījumā Apvalka Xiaomi

€162.36

Bezmaksas piegāde
Nominālā0No 5
Info
  • sku: r70755
Tagi

6 Krāsas: Pelēka Melna Zila, Rozā, Brūna, Zaļa, Lūdzu, rakstiet mums, ja jums ir nepieciešams, sajauc krāsas, liels paldies.Ar opp maisā, bez mazumtirdzniecības iepakojumā.Mēs varam sniegt baltā attēlus, kad jums vietu secībā.Mēs varam pasūtījuma padarītu jūsu logo, ja liels daudzums.

Piegādes Informācija:

1. Lūdzu, pārliecinieties, ka jūsu piegādes adrese ir pareiza.Tālruņa numurs ir ieteicama precīzāku piegādes.

2.Mēs ļoti jārūpējas, jo iepakošanas katru posteni, lai nodrošinātu drošu pārvadāšanu, lai jūs.Mēs pārbaudām enery preci pirms mēs pack to, ja tas ir bojāts vai bojāta, jūs varat uzņemt foto un sūti mums būs atrisināt problēmu, lai jūs tajā pirmo reizi.

3. Pls, ņemiet vērā, asv krāsu , modeli .ect visus vajadzīgos lietām, pirms mēs nosūtīt paku , ja pircējs nav rakstīt šajā laikā , mēs neesam atbildīgi par kļūdu.

Atsauksmes:

Kad esat saņēmis savu preci, lūdzu atstājiet atsauksmi par mums, kā tā informē mūs, ka ir saņemta jūsu vienumus.Tikai aizvedīs uz 1 minūti.Paldies!

Klientu apmierinoša, ir ļoti svarīgi, Ja jums ir problēma vai jautājums par savu darījumu lūdzu, sazinieties ar mums, pirms aiziešanas jebkāda veida atsauksmes un dot mums iespēju pamatoti labot saprātīgā laikā, neatkarīgi no jūsu bažas, var.Negatīvas atsauksmes neatrisina neko.Mēs dont sniegt jebkurš pakalpojums, reizi saņemt strīdu tieši, bez jebkādas komunikācijas.Paldies.

Tehniskie Dati

Modelis Tips Cietie
Veids Klēpjdators Piedurkne
Dzimums Unisex
Materiāls PU
Zīmola Nosaukums WOWSHIELD
Piemērojamie Modeļi 11.6" 13.3" 14.1" 15.4"
Iepakojums No
Stils Ikdienas, Laineris Piedurknēm

0 Atsauksmes Par šo produktu

Pievienot atsauksmi

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

1 2 3 4 5

Līdzīgi produkti

    • Bezmaksas piegāde Bezmaksas piegāde uz pasūtījuma vairāk €99
    • Klientu Atbalsts 24 Stundas tiešsaistes atbalsts pieejams
    • Naudas Atgriešana 100% Naudu atpakaļ garantiju
    • Atgriešanās politiku 30 Dienu atgriešanas Pakalpojums