Izvēlne


Retro Vienu Caurumu Skapja Durvju Rokturiem Mākslas Keramikas Rokturi 32mm Atvilktņu Rokturi ministru Kabineta Rokturus ar Skrūvēm Mēbeļu Rokturi

€1.91 €3.19

Bezmaksas piegāde
Nominālā4.5No 5
Info
  • sku: r77214
Tagi
caurumu skapja durvju rokturiem māksla

Par Kuģošanas

1. Mēs nosūtīsim vienumus 2-6 dienas (darba dienas, ne brīvdienu sezonu) pēc tam, kad maksājums ir comfirmed, ko platfrom.

2. Dažreiz, mēs nevaram sekot jūsu izvēlēto kuģošanas ceļš, jo mēs jums izvēlēties sev efektīvu kuģošanas veids, lai jūs.Ļaujiet jums saņemt produkta ātrāk.

3. Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu ietvaros plānotais laika grafiks, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība!

4.Lūdzu, neatveriet strīdu bez jebkādas komunikācijas , tas ir negodīgs pārdevējs .Mēs vēlētos, lai palīdzētu jums atrisināt problēmas .

Pēc Pārdošanas Pakalpojumu

1. Ja produktam nav apraksts vai sadalīti uz tranzīta,lūdzu nosūtiet mums attēlu,mēs veiksim pilnu kompensāciju vai sūtīt jaunu produktu, jūs.

2. Ja sūtījums pazudis vai kādu produktu trūkst ,lūdzu, sazinieties un sūti mums bildes mums būs vēlreiz trūkst preces /parcel uz jums vai veikt pilnu kompensāciju.

Atsauksmes:

1.Ja jums patīk mūsu produktu,jūs varētu mums dot 5 zvaigžņu komentēt un dalīties ar jūsu draugu.Jūsu novērtējam ir mūsu spēkos, lai kļūtu par lielu uzņēmumu.

2. Ja jums ir kādi jautājumi par mūsu produktiem, lūdzu, sazinieties ar mums, pirms jūs atstāt komentāru.Mēs darīsim visu iespējamo, lai sniegtu jums apmierināts risinājums

Padomi:

-Vairumtirdzniecība un nometiet kuģniecības, ir gan pauda gandarījumu?

Par vairumtirdzniecības, mēs piedāvājam atlaides vai bezmaksas ekspress piegāde

Par nometiet kuģniecības, mēs varētu sūtīt preces uz savu klientu tieši un nebūs atstāt informāciju par mums, ja vēlaties.

-Kā es varu izsekot manu sūtījumu?

Jūs varat izsekot savu sūtījumu šajā tīmekļa vietnē, izmantojot savu izsekošanas numuru: www.17track.net/en (Kopēts pārlūku, lai atvērtu)

-Ko es varu darīt, ja pirkuma aizsardzības laiks ir palicis?

Ja jūsu pirkuma aizsardzības laiks ir palicis, lūdzu, sazinieties ar mums, un mēs var palīdzēt jums, lai paplašinātu to.Lai jūsu nauda netiks iet uz manu kontu.

Tehniskie Dati

Stils vintage
DIY Piederumi Metālapstrāde
Materiāls Cinka sakausējums
Izcelsme Kontinentālās Ķīnas
Veids Mēbeļu Rokturi & Rokturi

2 Atsauksmes Par šo produktu

  1. Nominālā4No 5

    Klients 2023-10-02

    Tie nosūtīti šī rīkoties bez centrālajā daļā. Pagāja dažas nedēļas, lai saņemtu to, pēc ilgstošas komunikācijas. Protams, man nav atvainošanos.

  2. Nominālā5No 5

    Klients 2023-08-10

    Ļoti labas kvalitātes, elegants pogām

Pievienot atsauksmi

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

1 2 3 4 5

Līdzīgi produkti

    • Bezmaksas piegāde Bezmaksas piegāde uz pasūtījuma vairāk €99
    • Klientu Atbalsts 24 Stundas tiešsaistes atbalsts pieejams
    • Naudas Atgriešana 100% Naudu atpakaļ garantiju
    • Atgriešanās politiku 30 Dienu atgriešanas Pakalpojums