Izvēlne


Mini Avārijas Lukturīti 2000mAh 380LM Avārijas Gaismas Lukturīši 5 Režīmi IP44 Ūdensizturīgs Āķa un Magnēts Apakšā Nakts Zvejas

€9.69 €19.39

Bezmaksas piegāde
Nominālā0No 5
Info
  • sku: r89503
Tagi

Mini Nometne Apkārtējās Gaismas 2000mAh 380LM Avārijas Gaismas Lukturīši 5 Režīmi IP44 Ūdensizturīgs Āķa un Magnēts Apakšā Kāpšanas Pārgājieni

Motīvs:

1. 5 Apgaismojuma Režīmi: bākas lukturīti ir 5 apgaismojuma režīmiem, lai katru reizi, kad jūs nospiediet ieslēgšanas / izslēgšanas pogu, jūs varat pārslēgties starp 5 apgaismojuma režīmi: galvenais gaismas balta gaisma-gaismas caurule dzeltena spēcīgu gaismas+gaismas caurule vidēja dzeltena gaisma-gaismas caurule sarkana gaisma-gaismas caurule mirgo sarkanā krāsā.Vieta uz galda, lai izgaismotu pārtikas un personīgās mantas.Ja jūs vērtība radot gaisotni, siltās krāsas ar šo laternu izstaro, ir ideāls, lai radītu relaksējošu atmosfēru.Lāpu režīms ir balts LED.

2. Nepārtrauktas Apgaismojums Laiks: iebūvēts akumulators āra bāka-kempings gaismas ir iebūvēts 2000mAh litija-jonu akumulators, un aplēsts, nepārtrauktas apgaismojums laiks ir no 7 stundām līdz 120 stundām, kas ir pārsteidzoši.Lai gan tas mainās atkarībā no vides, tas var ilgt aptuveni nedēļu, pat ja tas brauc visu dienu, un tas, šķiet, ir spēcīgs atbalsts katastrofas gadījumā.

3. IP44 nepievelk putekļus & Ūdensizturīgs: To, nepievelk putekļus, un ūdensnecaurlaidīgs izpildi, kempings gaismas, IP44, kas ir piemērota izmantošanai vietās, kur ir daudz putekļu, un arī piemērotu lietošanai ārpus telpām, ja netīrumi un dubļi, ir viegli pieturēties.Nepievelk putekļus, un ūdensnecaurlaidīgs gaismas ir ļoti noderīgi, atrodoties ārpus telpām.Var izmantot arī kā LED laternu, kamēr kempings.Tas var tikt izmantots kā apgaismojums uz nakts zveju, ievērojot zivju un zemūdens augi upēm un jūru, kalnu tūrisms, telšu un āra pasākumiem.

4. Daudzfunkcionāls Kopā: kempings telšu gaismas ir āķis un var būt hung up.Tas arī nāk ar skrūvju caurumu statīvu un magnētiskās grunts, lai var novietot uz galda vai izmantot to kā gultas lasīšanas gaismas mājās.Darba inspekcijas gaismas un vairāk.

5. Āra Ainas: nometnes apkārtējā gaisma ir viegls un viegli veikt.Vienu lukturīti ir tikai 157 gramus, kas ir ļoti viegls un viegli veikt ārpus telpām.Tas ir ļoti piemērots apgaismojums nakts zvejas, ievērojot zivju un zemūdens augi upēs un jūrās, alpīnisma, telšu un āra pasākumiem.

Specifikācija:

Bāka Lukturīti: Bāka-Kempings Gaismas

Nometnes Apkārtējās Gaismas: LED dekors Gaismas Telts

Tips: Kabatas Lukturītis

Materiāls: Alumīnija sakausējuma + ABS

Krāsa: melna un balta

Lampas izmērs: Par 130x35mm/5.11x1.37in

Viena lampa neto svars: 157 g

Iebūvēts akumulatora kapacitāte: 2000mAh

Lm: 380

Gaismas krāsa: Balta gaisma-dzeltena, gaiši sarkana gaismas

Pārnesumu amats: Galvenie gaisma balta gaisma - lampas dzeltenā spēcīga gaisma + lampa dzeltenā vidēju gaismas lampas sarkanas gaismas lukturi, sarkanā gaisma mirgo

Piezīme:

Sakarā ar dažādu monitoru un gaismas efektu, faktisko krāsu preci var nedaudz atšķirties no krāsas parādīja, uz bildes.Paldies!

Lūdzu, ļauj 1-2cm mērīšanas novirze, jo manuāla mērīšana.

1 x Lampa

1 x Abažūrs

1 x Uzlādes Kabelis

[relateproductdetail/]

Tehniskie Dati

Sertifikācija Nav
Izcelsme Kontinentālās Ķīnas

0 Atsauksmes Par šo produktu

Pievienot atsauksmi

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

1 2 3 4 5

Līdzīgi produkti

    • Bezmaksas piegāde Bezmaksas piegāde uz pasūtījuma vairāk €99
    • Klientu Atbalsts 24 Stundas tiešsaistes atbalsts pieejams
    • Naudas Atgriešana 100% Naudu atpakaļ garantiju
    • Atgriešanās politiku 30 Dienu atgriešanas Pakalpojums