Izvēlne


Nerūsējošā Tērauda Eņģes Remonts Valdes Ministru Kabineta Fiksētā Uzstādīšana Lapas Viru Durvju Skapis Viru Remonts Plāksnes Komplektu, Mēbeles Aparatūras

€2.09 €4.55

Bezmaksas piegāde
Nominālā0No 5
Info
  • sku: r91080
Tagi

Funkcijas:

1. Efektīvi atrisināt šo problēmu: virtuves darba kabinets ir skārusi mitruma, bieža pārslēgšanās, vai kvalitāte savu materiālu.Mūsu produktus var izmantot, lai atrisinātu problēmas, piemēram, viras nav stingri nostiprināts, klupšanas un neveiksmes, lai instalētu.

2. Ilgstošs un izturīgs: atverams panelis tehnoloģija var tikt izmantota durvju paneļi un sānu paneļi.Kas attiecas sākotnējā bojāto vietu, izturīgs dizains un klasisks apdare padara šo interjera durvju viras, ilgas, lielisks papildinājums jebkuram mājās.

3. Augstas kvalitātes materiāls: Izgatavots no nerūsējošā tērauda.Eņģēm nerūsējošā tērauda durvju paneļi tiek piestiprināti kopā, un sākotnējā fiksētu spēka punkts ir pārveidots spēkā virsmas, kas ir lielāka firma.

4. Viegli uzstādīt: dzīvoklis savienojuma plate pieņem gludu dizainu, kas ir viegli uzstādīt.Tikai izmantot skrūvgriezi vai elektrisko urbi, lai viegli noteikt stāvēt.

5. Plašs pielietojums: viru remonts valde var piemērot dažāda veida mēbeles, ļoti piemērots virtuves, skapji, fiksēto skapji, TV skapji, vannas istaba skapji un citus skapjus, ka ir nepieciešams, lai aizstātu eņģes.Tādējādi paildzinot kalpošanas laiku mēbeles.

Specifikācija:

* Materiāls: Nerūsējošais tērauds

* Krāsa: Sudraba

* Izmērs: 9*4.6 cm (kā attēlā)

* Daudzums: 1sets

Iepakojuma saturs:

1sets x Viru Remonts Plāksnes (ar skrūvēm)

Piezīme:

1. Reālā krāsa preci var nedaudz atšķirties no attēlos redzams mājas lapā, ko izraisa daudzi faktori, piemēram, spilgtumu monitora un gaismas spilgtumu.

2. Lūdzu atļaut nelielas manuālo mērījumu novirze dati.

Tehniskie Dati

Modeļa Numurs Nerūsējošā Tērauda Eņģes Valdes Remonts
DIY Piederumi Metālapstrāde
Materiāls Nerūsējošā Tērauda
Izcelsme Kontinentālās Ķīnas
Veids Mēbeļu Eņģēm

0 Atsauksmes Par šo produktu

Pievienot atsauksmi

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

1 2 3 4 5

Līdzīgi produkti

    • Bezmaksas piegāde Bezmaksas piegāde uz pasūtījuma vairāk €99
    • Klientu Atbalsts 24 Stundas tiešsaistes atbalsts pieejams
    • Naudas Atgriešana 100% Naudu atpakaļ garantiju
    • Atgriešanās politiku 30 Dienu atgriešanas Pakalpojums