Izvēlne


80N/100N/120N Gāzes Pavasara ministru Kabineta Viru Palikt Mīksta Aizveriet Atvērto 2gab Hidrauliskās Gāzes Uzturēšanās Turētājs Klusums Virtuves Skapī

€7.12 €13.43

Bezmaksas piegāde
Nominālā0No 5
Info
  • sku: r94744
Tagi

80N/100N/120N Hidrauliskās Mēbeles, Durvis, Lifts Atbalsta Palikt Mīksta Aizveriet Atvērto 2gab Hidrauliskās Gāzes Uzturēšanās Turētājs Klusums Virtuves Skapī

Motīvs:

1. Augstas Izturības Stiprinājuma Plāksne: augsta izturība stiprinājuma plāksne gāzes pavasara ministru kabineta eņģes nodrošina, ka glāžu paliek savā vietā, un tas nedrīkst deformēties pat zem lielas slodzes, kas nodrošina precīzu pozicionēšanu caurumi, kas sadala spēku vienmērīgāk, bez pārslēgšanās.

2. Bezšuvju Caurules Blīvējuma: bezšuvju caurules blīvējuma dizaina mēbeļu eņģes nodrošina augsta blīvuma, klusa darbība bez neparastu troksni lietošanas laikā, nodrošinot netraucētu darbību bez traucējumiem.

3. Gumijas Hidrauliskās Eļļas Zīmogs: gumijas hidrauliskās eļļas zīmogs pneimatisko atbalstu novērš eļļas noplūdes un gaisa darbojas, izturīgas pret augstu un zemu temperatūru, nodrošinot efektīvu sniegumu dažādās vidēs.

4. Nerūsējošā Tērauda Insulta Caurules: cietās konstrukcijas hidrauliskās gāzes uzturēšanās turētājs nodrošina, ka tā nav rūsa viegli un atbalsta balsts ar lielāku spēku un stabilitāti.

5. Metāls, Montāžas Plate: atbalstu ministru kabineta eņģes ir liels saskares virsmas laukumu ar ministru kabineta, izmantojot trīs punktu izvietojumu, nodrošinot drošāku un izturīgs uzstādīšana.

Specifikācija:

Izcelsmes Valsts: Ķīna

Veids: Mēbeļu Eņģēm

DIY Piederumi: Kokapstrāde

Modeļa Numurs: Mk Eņģes

Produkta galvenie materiāls: dzelzs + plastmasa

Produkta izmērs: 245x50x50mm/9.64x1.96x1.96inch

Produkta svars: 152 g

Produkta stils: 80N/100N/120N (nav obligāts)

Piezīme:

Sakarā ar dažādu monitoru un gaismas efektu, faktisko krāsu preci var nedaudz atšķirties no krāsas parādīja, uz bildes.Paldies!

Lūdzu, ļauj 1-2cm mērīšanas novirze, jo manuāla mērīšana.

2 x Pneimatisko Atbalstu

Tehniskie Dati

Izcelsme Kontinentālās Ķīnas
DIY Piederumi Kokapstrāde
Modeļa Numurs Ministru Kabineta Eņģes
Veids Mēbeļu Eņģēm

0 Atsauksmes Par šo produktu

Pievienot atsauksmi

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

1 2 3 4 5

Līdzīgi produkti

    • Bezmaksas piegāde Bezmaksas piegāde uz pasūtījuma vairāk €99
    • Klientu Atbalsts 24 Stundas tiešsaistes atbalsts pieejams
    • Naudas Atgriešana 100% Naudu atpakaļ garantiju
    • Atgriešanās politiku 30 Dienu atgriešanas Pakalpojums