Izvēlne


Francijas Ierakstu Lux Piena Baltu Stikla Lustra Idilliskā Viesistaba, Ēdamistaba, Guļamistaba Vara Lampas

€190.49 €238.11

Bezmaksas piegāde
Nominālā0No 5
Info
  • sku: r473564
Tagi

Pircējiem ir Jāzina

Par Kvalitāti: Visi Produkti no Mūsu Rūpnīcas Ir Patiesa, un Ražošanas Process Tiek Stingri kontrolēta.Lūdzu esiet Droši Pirkt!

Par Produkta Attēli: Visi Produkti no Mūsu Rūpnīcas Tiek Veikti Natūrā.Sakarā ar Atšķirību Fotografēšanas Leņķi, Gaismas un Displejā Būs Daži Krāsu Atšķirība.Lūdzu, Izvēlieties Uzmanīgi, Ja Jūs Nevarat Pieņemt, ka Krāsu Atšķirība Problēmu, lai Izvairītos no Strīdus Darījumu, Šādas Problēmas Nevar Izmantot kā Pamatu, Vidēja Vai Slikta Atsauksmes un Sūdzības.Ja Šādas Problēmas Ir Dota Vidējas Vai Sliktas Atsauksmes, Mēs patiks nodro scaron.Lūdzu, Saprast.

par Dāvanām un Gaismas Avotiem: Visas Lampas, Mūsu Rūpnīcā Nav Gaismas Avotiem (Kvēlspuldzes), un ņemot vērā Gaismas Avotiem, kas Nav Iekļautas zaudējumu Kompensāciju.Gaismas Avoti Pieder pie Nestabila, Kas Var Tikt Bojāts Transportēšanas laikā, tomēr Mēs centīsimies Mūsu Labāko, lai To Aizsargātu. (Bojāts Gaismas Avots, Netiks Atkārtoti) Ja Gaismas Avots Ir Bojāts, Lūdzu, Dodieties uz Vietējo Datortehnikas Veikalā, Lielveikalu, Apgaismojums Tirgū Vai Veikalā, lai Nopirktu To.Lūdzu, Saprast Neērtībām.

Par Piegādes veidu: 1. Mūsu ražotne Galvenokārt Ietver Ekspress Piegādes un Loģistikas Kravu.Ja Jums Nav Jānorāda Piegādes Metodi, Pērkot Produktus, Mēs nosūtīsim Loģistikas pēc Noklusējuma.

2. Ne-Piegādes Zonām: honkongu, Makao, Taivānu, gan Ārvalstīs.Sakarā ar Uncontrollability Trešo Personu Transporta Kompānija, Mūsu Kompānija Nevar Garantēt Konkrētu Transporta Laika Jums.Lūdzu, Saprotiet!

Par Saņemšanas un Pārbaudes: Jums Ir Pārbaudīt un Pieņemt pirms Parakstīšanas.Ja prece Ir Bojāta, Piederumi Ir Nevienmērīga, un Nepareizi, Preces Tiek Nosūtītas, Lūdzu, Sazinieties ar Tiešsaistes pēcpārdošanas Klientu Apkalpošanas Laiku.Mēs Izdotu par Brīvu.Ja Skaits Piegādāto preču Neatbilst Skaits Saņemtos Objektus, Transporta Uzņēmums Ir Izkaisīti uz Citām Transportlīdzekļu Transportēšanas laikā (Šī Situācija Parasti Tikai Notiek Express Piegādi).Parasti, daudziem Citiem jautājumiem Var Nogādāta nākamajā Dienā, ja Jums Neizdodas Savākt Trīs Dienas pēc Kārtas, Lūdzu, Sazinieties ar Mūsu pēc-Pārdošanas Servisu.Lūdzu, Pārbaudiet Daudzums un Bojājumu Preces Parakstot.

Par Kaitējumu Izsniegšanu: Bojājuma Gadījumā, Nevienmērīga Piederumi un Nepareizi Piegādi, Lūdzu, Sazinieties ar Mums 72 Stundu Laikā pēc Saņemšanas un Sniedz Priekšstatu Pierādījumu, Mēs Atrisināt To Laiku.Lampas Pieder Trausla.Ir Grūti Nošķirt Pienākumus pēc tam, kad Ilgu Laiku.Mēs Maksas Izmaksas, nepieciešamie Piederumi un Palīdzēt Reissuing Viņiem.Paldies par Sapratni!

Par Atpakaļatdošanu un informācijas Apmaiņu: Lampas Būs Atpakaļ un Apmainīt 7 Dienu Laikā pēc Saņemšanas, bet Jums Ir Jānodrošina, Ka atdod Atpakaļ Produktu Nav Izsaiņoti un Uzstādītas un neietekmēs Mūsu Otrais Pārdošana.

1. Ja Produkts Ir Atpakaļ Vai Apmainīt Personisku Iemeslu Dēļ (Ne-Produktu Kvalitātes Problēmas), Atgriešanās Kuģniecības Maksa Ir Jāsedz Jums.

2. Ja atgrieztā prece Ir Bojāta, Mēs Atskaitīt attiecīgās Izmaksas (tai Skaitā un Ne Tikai Izmaksas, Iepakojuma Materiālu un Darba Izmaksas, Apgaismojums Ražošanas), Vai Atsakās Parakstīt To.

3. Lūdzu, Nosūtiet Atpakaļ Produktiem, Durvju Express Piegādi, un nesūtīt Tos ar Piegādi.Mums Ir Īpašs Loģistikas Departamentu, lai Saņemtu Preces, un Viņiem nebūs Jāmaksā Kurjeru Uzņēmums un Piegādi Parasti Pusi no Cenas, Tāpēc Piegāde Ir Visas Oriģinālās, Lūdzu, saprotiet!

Tehniskie Dati

Stils ART DECO
Sertifikācija CCC
Spriegums 220V
Slēdža Tips Slēdzis slēdzis
Zīmola Nosaukums NANCHUANG
Modeļa Numurs 9135
Ir Spuldzes Iekļauts No
Skaits gaismas avotiem 8
Vieta Salons
Izcelsme Kontinentālās Ķīnas

0 Atsauksmes Par šo produktu

Pievienot atsauksmi

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

1 2 3 4 5

Līdzīgi produkti

    • Bezmaksas piegāde Bezmaksas piegāde uz pasūtījuma vairāk €99
    • Klientu Atbalsts 24 Stundas tiešsaistes atbalsts pieejams
    • Naudas Atgriešana 100% Naudu atpakaļ garantiju
    • Atgriešanās politiku 30 Dienu atgriešanas Pakalpojums