Izvēlne


Teknes Adapteri, Lietus Ķēdes, Nerūsējošā Tērauda Lietus Notekcaurules Installer Notekas Nobīdi Kanalizācijas Nevis Tieši Zem Lietus Ūdens Teknes

€16.73 €33.46

Bezmaksas piegāde
Nominālā0No 5
Info
  • sku: r82276
Tagi

Šī drenāžas adapteri, lietus ķēdes ir jābūt,-jūsu dārzā.Tas ir izturīgs un paredzēts, lai drenāžas atbilstošu summu lietus no jūsu jumta.Tas dos jums uzlabot downspouts, kas ir ne tikai funkcionāls, bet arī dekoratīvs.

Specifikācijas:

Nosaukums: Lietus Ķēdes Teknes Adaptera Komplekts

Materiāls: Nerūsējošais tērauds

Produkta izmērs: kā parādīts attēlā

Produkta svars: aptuveni 430g

Iepakojuma izmērs: aptuveni 17*15*9cm/6.69*5.91*3.54 collas

Iepakojuma Saraksts:

1gab.* lietus ķēdes teknes adaptera komplekts

Skatīt vairāk produkta aprakstu

1.Ilgstošs un anti-rust: Šis lietus ķēdes teknes adaptera komplekts ir izgatavots no augstas kvalitātes nerūsējošā tērauda materiālus, kas ir izturīga un noturīga pret rūsēšanu, nodrošinot gadu uzticamu veiktspēju.

2.Uzlabot ūdens plūsma: Šis lietus ķēdes adaptera komplekts piedāvā 2,75 collu nobīde no drenāžas caurums, kas ļauj pakārt savu lietus ķēdes optimālu attālumu no vētras teknes.Tas uzlabo ūdens plūsmu un novērš ūdens no šļakatām uz jūsu sienas un pamatu.Tas arī nodrošina pareizu drenāžas lietus.

3.Viegli uzstādīt: Šī teknes adapteri, lietus ķēdes, kas ļauj baudīt relaksējošu skaņu no ūdens, kas plūst caur ķēdi.Adapteris ir viegli uzstādīt un darbojas ar lielāko daļu notekas.Tā var rīkoties ar lielu daudzumu ūdens un uzlabot jūsu downspouts.

4.Plaši izmanto: Tas teknes adapteri, lietus notekcaurules, var viegli pievienot jebkuru lietus ķēdes.Tas ir plaši izmanto ārpus telpām un ir saderīga ar lielāko daļu notekas jūsu pagalmā, dārzā vai mājā.

5.Lietus drenāžas adapteris: Šis kompaktais un efektīvu adaptera komplekts ļauj droši un viegli rīkoties lietus ar saviem lietus ķēdes.Tas ir noderīgi un praktiski par jebkuru notekas sistēmu.

Tehniskie Dati

Materiāls Nerūsējošā Tērauda
Izcelsme Kontinentālās Ķīnas
Modeļa Numurs lietus ķēdes teknes adaptera komplekts

0 Atsauksmes Par šo produktu

Pievienot atsauksmi

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

1 2 3 4 5

Līdzīgi produkti

    • Bezmaksas piegāde Bezmaksas piegāde uz pasūtījuma vairāk €99
    • Klientu Atbalsts 24 Stundas tiešsaistes atbalsts pieejams
    • Naudas Atgriešana 100% Naudu atpakaļ garantiju
    • Atgriešanās politiku 30 Dienu atgriešanas Pakalpojums