Izvēlne


5gab Cepot Kūka Pannas Picu Cepšanas Paplātes Gaisa Katlā Piederumu Komplekts Silikona Paklājiņš Metāla Plaukts Mājas Izturīgs Nomaiņa Viegli Tīrīt

€20.81 €25.08

Bezmaksas piegāde
Nominālā0No 5
Info
  • sku: r17408
Tagi
silikona cepšanas gaisa katlā piederumu komplekts, metāla gatavošanas gaisa katlā piederumu komplekts, gaisa katlā piederumu komplekts 7

Atbalsta CSV/EXCEL Dropshipping

Motīvs:

【, KO JŪS SAŅEMSIET] aicina Jūs saņemsiet 1pc kūka pannas, 1pc picas panna, 1pc pot mat, 1pc cepšanas plaukts ar dubultu slāni un 1pc cepšanas plaukts ar vienu slāni, pietiekami, lai apmierinātu jūsu dažādām gatavošanas vajadzībām.Tie fit par 7inch gaisa katlā.

【IZTURĪGA MATERIĀLA] aicina Kūka pannas, picas pannas un cepšanas plaukts ir izgatavots no nerūsējošā tērauda materiāla, nodiluma izturīgs, spēcīgs un izturīgs, nav viegli, lai izjauktu.Tie ir bez smaržas un ticamas, lai izmantotu.Pot paklājiņš ir izgatavots no silikona un ir termiski izturīgs.

【METĀLA CEPŠANAS RACK] aicina Dobi-no metāla, cepamais plaukts palielina jūsu ēdiena gatavošanas virsmas, silda pārtikas vienmērīgi un saglabā cepšanas laiku.Cepšanas plaukts ar dubultā slāņa funkcijas, iesms, jūs varat iesms savu iecienītāko pārtikas produktiem.

【PLAŠU PIEMĒROŠANU] aicina Šos gaisa katlā aksesuāri ir widly, ko izmanto, piemērots cepamais kūkas, picas, maizi, cepot pankūkas, olas, kartupeļi, quesadillas, un pat lieli cepumi, frī kartupeļi, vistas, liellopu gaļu, garnelēm, ceptiem dārzeņiem, utt., Vienkārši un ātri.

【VIEGLI TĪRĪT] aicina Kūka pannas, picas pannas un cepšanas plaukts un silikona paklājiņš ir gluda virsma, non-stick, nav viegli atstāt traipus.Tās var tīrīt ātri un viegli, trauku mazgājamā mašīna, drošu, ērtu lietošanu.

Specifikācijas:

Kūka pannas, picas panna, katls mat c olor: Melna

Cepšanas plaukts krāsa: Sudraba

Materiāls: Nerūsējošais tērauds

Kūka pannas ietilpība : Aptuveni 3.2-4.0 L

Kūka pannas, picas panna, katls mat, b aking plaukts ar viena slāņa si ze: Par 17,78 cm/7inch(diametrs)

Cepšanas plaukts ar dubultu slāni, izmērs: Aptuveni 19.05 cm/7.5 cm (diametrs)

Komplektā Ietilpst:

1pc x Kūka panna

1pc x Picas panna

1pc x Pot mat

1pc x Cepšanas plaukts ar dubultu slāni

1pc x Cepšanas plaukts ar vienu slāni

Piezīme:

1. Sakarā ar gaismas un ekrāna atšķirība, ka preces krāsa var nedaudz atšķirties no bildes.

2. Lūdzu atļaut 0.5-2 cm atšķirības, manuāla mērīšana.

Ja jūsu pasūtījums ir virs 200$, mēs varam nosūtīt savu sūtījumu DHL, lai Beļģija, Vācija, Francija, Nīderlande, Itālija, lielbritānija, Īrija, Austrija, Dānija, Somija, Norvēģija, Portugāle, Zviedrija, Šveice, Spānija, Grieķija, Igaunija, Bulgārija, Latvija, Lietuva, Kipra, Slovākija, Slovēnija, Polija, čehija, Ungārija, Filipīnās, dienvidkorejā, Taizemē, Bruneja, Singapūra, ASV par brīvu!

Tehniskie Dati

Izcelsme Kontinentālās Ķīnas
Veids Electric Deep Fryer Daļas

0 Atsauksmes Par šo produktu

Pievienot atsauksmi

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

1 2 3 4 5

Līdzīgi produkti

    • Bezmaksas piegāde Bezmaksas piegāde uz pasūtījuma vairāk €99
    • Klientu Atbalsts 24 Stundas tiešsaistes atbalsts pieejams
    • Naudas Atgriešana 100% Naudu atpakaļ garantiju
    • Atgriešanās politiku 30 Dienu atgriešanas Pakalpojums