Izvēlne


Automāts, 1000W Centrbēdzes sulu Spiede ar 3.2 Licuadoras para cocina Mini portatīvo blenderī Blenderī pudeles Blenderī portatīvo smoothi

€560.61 €728.06

Bezmaksas piegāde
Nominālā0No 5
Info
  • sku: r22174
Tagi

Bez piepūles Sulu un Veseli Augļi ar SIFENE Spiede - Tās 3.2" tekni tiek uzņemti visu augļu un veggies, ietaupot laiku uz sagatavošanas darbu.Ideāli piemērots ātras brokastis, post-workout dzērienus, un personām.

Pieredze maksimālu Veiktspēju ar 1000W Motoru Ar 800W motoru sasniedzot 1000W, tas centrbēdzes sulu spiede nodrošina veselīgu, flavorful sulas sekundes.Ideāli piemērots ikdienas sulas vajadzībām!

Racionalizēt Savu Sulas ar 3 Viegli Ātruma Režīmos - Trīs vienkāršus iestatījumus, Režīms 1 par mīkstajiem augļiem, Režīmā 2, grūti ražot un Režīms P ātru atveseļošanos, veikt sulas brīze.Viens grodumu kloķi, un jūs\\'re labi, lai iet!

par Problēmu-free, Noplūde-pierādījums tam, Sulas ir Pieredze Ar mūsu anti-noplūdes krāns dizains, tīrīšana ir brīze, ietaupot virtuves hassles.Mašīna\\'s ir lietotājam draudzīga montāža dod iespēju viegli noņemt un iztīrīt, lai jūs varētu satraukums-bezmaksas sulas pieredzi.

Pārtikas kvalitātes, BPA-free, un Droši Spiede ir izstrādāts ar BPA-free materiāli un līdzekļi pārkaršanas aizsardzība un automātiska izslēgšanās.Neraizējieties par kaitīgos toksīnus; sula prom ar mieru!

Klientu Atbalsts un Ilgi, Garantijas - Mēs piedāvājam 24/7 klientu atbalsta un palīdzības, 4 gadu motora garantija, un 2 gadu piederumu garantija.Lai saņemtu palīdzību, apmeklējiet [jūsu kontu] > [jūsu pasūtījums]> [lai problēmu]> [sazinieties ar pārdevēju] - mēs\\'re šeit, lai palīdzētu!

Tehniskie Dati

ASIN B0BVTXJLRM
Dienas Pirmajā Pieejams 15 februāris, 2023
Objektu modeļa numurs SIF-518F
Kontrolieris Tips Poga
Produkta Izmēri 12.2 D x 7.87 W x 15.75 H
Zīmola Nosaukums NoEnName_Null
Maksimālā Jauda 1000.00
Ieteicams Izmanto Par Produktu Mājas Virtuve
Krāsa Pelēka
Izcelsme Kontinentālās Ķīnas
Izstrādājuma Kopšanas Instrukcija Ja ir kādi jautājumi,, lūdzu, informējiet mūs un mēs palīdzēsim ar jums. Lai jums, nodrošinot, lai veikals, Mēs piedāvājam
Materiāls Nerūsējošā Tērauda
Postenis Svars 7.93 Pounds, 7.93 pounds
Pabeigt Tips Matēta
Asmens Materiāls Nerūsējošā Tērauda
Jauda (W) 200W
Izcelsmes valsts Ķīna
Ir Trauku Mazgājamā Mašīna Droši
Spriegums 120 Volts
Barošanas Avots AC
Jauda 800 watts
Īpaša Iezīme 3.2 Liels Barības Tekni, Visu Augļu Pārstrāde, Rokasgrāmata, Ātrāk, Trauku Mazgājamā Mašīna Droši, efektīva
Ātrumu skaits 3

0 Atsauksmes Par šo produktu

Pievienot atsauksmi

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

1 2 3 4 5

Līdzīgi produkti

    • Bezmaksas piegāde Bezmaksas piegāde uz pasūtījuma vairāk €99
    • Klientu Atbalsts 24 Stundas tiešsaistes atbalsts pieejams
    • Naudas Atgriešana 100% Naudu atpakaļ garantiju
    • Atgriešanās politiku 30 Dienu atgriešanas Pakalpojums