Izvēlne


Piemērots Dyson putekļu sūcēju V6 V7 V8, V10 V11 mehānisko slēdzi lock snap noteikšanu rezerves daļas

€4.56 €7.02

Bezmaksas piegāde
Nominālā0No 5
Info
  • sku: r22556
Tagi

Par projektu

Inovatīvs barošanas pogu bloķēšana: ir Speciāli izstrādāta, lai būtu saderīga ar Dyson V6 V7 V8, V10 V11 sērijas stienis bezvadu putekļu sūcēji, veicinot ērtāku tīrīšanu.

Ne vairāk pirkstu sāpes-jaunākās modernizētas izraisīt atslēga ir kompakts un viegls, un neuzliek papildu slogu putekļusūcēju.Tā ir uzstādīta uz ieslēgšanas pogu bezvadu putekļsūcējs, padarot to viegli un ērti, lai jūs varētu izmantot putekļu sūcēju, novēršot nepieciešamību pastāvīgi nospiediet pogu, kamēr uzsūkšanas.

Pa kreisi un pa labi, pārslēgt pogu dizainu: Tas ir nepieciešams instruments, ar kreiso roku.Vai jūs izmantojiet kreiso vai labo roku, tas ir ļoti ērti.Jūs varat kontrolēt vakuuma valsts, nospiežot slēdzi.Izmantojot barošanas pogu slēdzi, lai bloķētu izraisīt padara to viegli turēt putekļsūcējs.

Ērti lietot: Kad jūs nospiediet pogu galvu par savu labo rādītājpirkstu, tas ir, Kad jūs nospiediet taustiņu joslā, no otras puses no savu labo īkšķi, tas izslēdzas.Jūsu rādītājpirksts var ērti būt tā sākotnējā pozīcijā, nenospiežot to.Emancipating pirkstiem palīdz novērst pirkstu nogurumu un padara tīrīšanu vieglāku.

Iepakojumā: Sarkans slēdzis lock * 1 (izņemot citiem)

Tehniskie Dati

Izcelsme Kontinentālās Ķīnas
Veids Putekļu Sūcēju Daļas

0 Atsauksmes Par šo produktu

Pievienot atsauksmi

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

1 2 3 4 5

Līdzīgi produkti

    • Bezmaksas piegāde Bezmaksas piegāde uz pasūtījuma vairāk €99
    • Klientu Atbalsts 24 Stundas tiešsaistes atbalsts pieejams
    • Naudas Atgriešana 100% Naudu atpakaļ garantiju
    • Atgriešanās politiku 30 Dienu atgriešanas Pakalpojums