Izvēlne


Simulācijas Liesmas Ēteriskās Eļļas Izkliedētāji Mitrina Ādu Mini gaisa mitrinātāju, Mazināt Nogurumu Portatīvo Piederumi Mājas Biroja Joga

€15.24 €32.43

Bezmaksas piegāde
Nominālā0No 5
Info
  • sku: r22907
Tagi

Simulācijas Liesmas Gaisa gaisa mitrinātāju, Automātiskās Smidzināšanas Mini Aromāta Izkliedētājs Mazināt Nogurumu Portatīvo Piederumi Dzīvojamā Istaba Guļamistaba

Motīvs:

1. Stilīgs Ornaments: Augstas kvalitātes ABS + elektroniskie komponenti materiālu un liesmu gaisa mitrinātāju, sekas ir izmantoti, lai izveidotu reālas liesmas atmosfērā, ar elegantu formu, kuru var izmantot kā rotājumu.Vienlaikus sniedzot nomierinošo miglas, tas rada mierīgu atmosfēru.

2. Saprātīga Drošība: Izmantojot iebūvēto smart procesors, gaisa mitrinātāju, automātiski pārstāj darboties, kad tā ir īstermiņa ūdens, kas ir ļoti droša un uzticama.Gaisa attīrīšanas, tīkams elpošana, nanometru līmenī smalka migla, klusums aromātu un miglas samaisa, protams, un baudīt tīkamu dzīvi visos laikos.

3. Droša Lietošana: Zīmogu gumijas gredzens, dump bez ūdens noplūdes, nebūs slapjš darbvirsmas vienumu.Jūs varat pievienot ēteriskās eļļas ar ūdeni, lai mazinātu nogurumu un spiedienu, tīra un mitrina gaisu, un turēt prom no sausās ādas un šķelto lūpām.

4. Portatīvo & Universāls Lietojums: Raksturo kompakts, ērts, mazo un pārnēsājamo dizains, šo guļamistabā gaisa mitrinātāju ir super viegli pārvadāt, var uzlabot gaisa kvalitāti mājās, bet padarot to arī guļamistaba mazāk sauss, ideāli piemērots mājas biroju, joga, trenažieru zāle, un lieliska dāvana draugiem, ģimenes vai tuviniekus.

5. Apmierinātība Garantiju: Mēs cenšamies nodrošināt katru klientu ar visaugstāko klientu apkalpošanu, lai nodrošinātu jums patīkamu iepirkšanās pieredzi.Ja jums ir kādas problēmas, ir jautājumi vai ir nepieciešama palīdzība, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums tieši.

Specifikācija:

Izcelsmes Valsts: Ķīna

Krāsa: Balta, Melna (nav obligāts)

Izmērs: Aptuveni 170x80x116mm/6.69x3.14x4.56inch

Materiāls: ABS+elektroniskie komponenti

Ūdens tilpums: 250ml

Laiks shutdown: automātiskā ieslēgšanas-izslēgšanas aizsardzība bez ūdens

Gaismas: fiksēta trīs krāsas, septiņas krāsu gradienta

Piezīme:

Sakarā ar dažādu monitoru un gaismas efektu, faktisko krāsu preci var nedaudz atšķirties no krāsas parādīja, uz bildes.Paldies!

Lūdzu, ļauj 1-2cm mērīšanas novirze, jo manuāla mērīšana.

1 x Mitrinātāji

Tehniskie Dati

Izcelsme Kontinentālās Ķīnas
Jauda 1L
Troksnis 36db-45db
Mitrināšanas Metodi Migla Izpildes Apstiprināšanu
Zīmola Nosaukums alloet
Modeļa Numurs Mitrinātāji
Spriegums (V) 5V
Jauda (W) 5w

0 Atsauksmes Par šo produktu

Pievienot atsauksmi

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

1 2 3 4 5

Līdzīgi produkti

    • Bezmaksas piegāde Bezmaksas piegāde uz pasūtījuma vairāk €99
    • Klientu Atbalsts 24 Stundas tiešsaistes atbalsts pieejams
    • Naudas Atgriešana 100% Naudu atpakaļ garantiju
    • Atgriešanās politiku 30 Dienu atgriešanas Pakalpojums