Izvēlne


Jaunu Bērnu, Pilnu Sejas Ķivere Bērniem Mtb USB Gaismas Noņemams Bērnu Velosipēdu, Velo Drošības Līdzsvara Velosipēds Ķivere

€26.28 €46.40

Bezmaksas piegāde
Nominālā5.00No 5
Info
  • sku: r39241
Tagi
Ķivere

Šī pilnu sejas ķivere ir izgatavota no cietā polikarbonāta apvalks ar triecienu absorbciju EPS putām, lai nodrošinātu maksimālu aizsardzību jūsu bērniem.Tā piedāvā 13 gaisa mitrinātāji, izplūduši muti aizsardzības, saulessargam, regulējams skalu, izņemamas starplikas un citas priekšrocības, kas sniegs daudz prieka jūsu bērniem.Ķivere ir arī noņemams izmantot kā pusi sejas ķiveri, ļoti ērti izmantot.

Funkcijas:

2-in-1 Ķivere: Noņemams dizains padara to viegli konvertēt starp pilnu sejas un pusi sejas ķivere ar spiedpogu abās pusē ar ķiveri.

Integrāli-molded: Grūti polikarbonāta korpusu un trieciena absorbcijas EPS putas nodrošina trieciena aizsardzība.Vizieris nodrošina lielāku ēnā savu bērnu acīs.

Laba Ventilācija: 13 plūsmas atveres veicina karstu un aukstu gaisu, lai jūsu bērnam, atdzesē; novadīto mutes aizsargs uzlabota gaisa caurlaidība.

Regulējams Izmērs: Viegli pielāgot dial nodrošina pielāgotus piemērota dažādiem galvas izmēriem. 2 komplekti, starplikas, salvetes (ar 1 komplekts samontēti) ir paredzētas viegli nomaiņa un tīrīšana: 12mm biezas starplikas izmanto 52 - 56cm galvas apkārtmēram, un 8mm starpliku 54 - 58cm galvas apkārtmēram.

Liels aizsargaprīkojumu: Ideāli piemērots jūsu bērnam braucot ar riteni, skeitbordu, skrituļslidām, izjādes motorollera, longboard, vai dara vairāk sporta.

Specifikācijas:

Materiāls: PC + EPS

Krāsa: Black&Green / Blue&White / Red&White / Blue&Purple / Pelēka (nav obligāts)

Iekšpuses Izmērs: 21.5 * 17.5 cm / 8.5 * 6.9.

Galvas Apkārtmērs: 52 - 56cm / 20.5 - 22.0 gadā (izmantot 12mm starplikas); 54 - 58cm / 21.2 - 22.8 gadā (izmanto 8mm starpliku)

Svars: Apm. 450g / £ 1

Iepakojums Saraksts:

1 * Ķivere

Tehniskie Dati

Materiāls EPS
Vecuma Grupa Bērni
Zīmola Nosaukums LIXADA
Svars (g) 450g / £ 1
Izcelsme Kontinentālās Ķīnas
Gaisa Mitrinātāji 8 - 15
Modeļa Numurs Pilnu Sejas Ķivere
Veids Integrāli-molded Ķivere

0 Atsauksmes Par šo produktu

Pievienot atsauksmi

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

1 2 3 4 5

Līdzīgi produkti

    • Bezmaksas piegāde Bezmaksas piegāde uz pasūtījuma vairāk €99
    • Klientu Atbalsts 24 Stundas tiešsaistes atbalsts pieejams
    • Naudas Atgriešana 100% Naudu atpakaļ garantiju
    • Atgriešanās politiku 30 Dienu atgriešanas Pakalpojums